Egyiptom, Hurghada: Steigenberger Aqua Magic 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222088
Indulás dátuma:2024.04.13. (Szo)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  377 235 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  377 235 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A stílusos szállodakomplexumot egy utca választja el, a kb. 400 méterre elhelyezkedő saját finom homokos strandjától (a transzfer a strandra ingyenes). Hurghada központjától 5 km-re fekszik, és ingyenes buszjárat is rendelkezésre áll (előzetes foglalással). A vásárlási és a szórakozási lehetőségek gyalogosan is megközelíthetők, a transzfer Hurghada repülőterére kb. 10 perc.

A tágas szálloda 725 szobával rendelkezik. Van egy előcsarnok recepcióval és előcsarnokkal, nagy sebességű vezeték nélküli internet-hozzáférés 2 készülék számára a szállodában (ingyenes), 4 étterem (közülük 2 à la carte regionális specialitásokkal, nemzetközi konyha), tetőtéri bár, tengerparti bár, shisha társalgó és bazár üzletekkel és szórakoztató területtel. A kertben 9 medencéből áll medencevilág található (télen részben fűthető), beleértve a gyermekek számára kialakított medencét is. Egy csúszdákkal ellátott aquaparkkal is rendelkezik (120 cm fölött használható), továbbá gyermek aquapark, kalózhajó, tetőtéri relax medence (16 éves kortól) is kialakításra került. A napágyak, napernyők és strandtörölközők ingyenesek a medencénél és a strandon is.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Aerobic, biliárd, boccia, tornaterem, golf (9 lyukú kivilágított golfpálya a közelben, labdák és reflektorfény felár ellenében), kenu és evezős csónak (foglalás szükséges), búvároktatás a medencében (előzetes egyeztetés alapján), asztalitenisz, strandröplabda, szörfözés (előzetes foglalással), valamint 2,5 km futó- és gyalogút; Változatos nappali és esti szórakoztató programok, disco. Felár ellenében: Vista Spa gőzfürdővel, szaunával és spa kezelésekkel; banán csónak, szörfözés és búvárkodás. Gyerekklub 4-12 éves korig, gyermek szórakoztató programok, gyermekmozi, játszótér, külön gyermek aquapark: kalózhajó 3 csúszdával, mini disco.

SZOBÁK
A modern deluxe szobákban található egy fürdőszoba zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, minibárral (napi üdítőitallal és vízzel töltve), légkondicionálás / fűtés, széf, műholdas TV, telefon, erkély / terasz. A spartipp szobák mérete kb. 34 m², de francia balkonnal rendelkeznek. A kb. 55 m²-es családi suite 1 hálószobával, 2 kanapét tartalmazó hálórésszel és 1 fürdőszobával rendelkezik, egyébként hasonló felszereltségű, mint a deluxe szobák. A kb. 68 m²-es családi junior lakosztályok egy felnőttek részére kialakított külön hálószobával és egy kombinált/nappali hálószobával rendelkeznek, ahol 2 kihúzható ágy található.

ALL INCLUSIVE
Minden étkezés svédasztalos rendszerben, harapnivalók a nap folyamán, fagylalt (12: 00–17:00), helyi üdítőitalok, ásványvíz, gyümölcslevek, tea, kávé és helyi alkoholos italok a nap 24 órájában. 1 x tartózkodáson belüli vacsora (menü) a "Magic Palappa" és a "Magic Sky" nemzetközi specialitás éttermében (előzetes foglalás szükséges). Ingyenes belépés az "Elements" (éjszakai klubba és társalgóba), valamint 25% kedvezmény az ételek és italok árából.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás