Egyiptom, Hurghada: Empire Beach Resort (ex Triton Empire Beach) 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216933
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a hurghadai repülőtértől 7 km-re, Hurghada belvárosának központja közelébenhelyezkedik el, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton.

ELHELYEZÉS

A kétemeletes épület szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mini hűtővel, széffel, szatellit Tv-vel, telefonnal, fürdőszoba/WC-vel felszerelt. A szobák erkélyéről vagy teraszáról nagyszerű kilátás nyílik a kertre vagy a medencékre. 113 standard szobája, 41 egy légterű családi szobája, 3 egyágyas szobája, valamint 5 egybenyitható szobája van.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, snackek, délutáni tea, helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-23:00 között. Térítés ellenében frissen facsart gyümölcslevek, import italok, helyi borok, fogyasztás a mini bárból és a Palm Bárból. A főétterem különböző témaestekkel várja vendégeit, úgy, mint Itália ízei, a Távol kelet csodái, Francia Romantika. A Chez Pascal a` la carte étterem az eredeti belga konyha ételeit kínálja, steaket vagy tenger gyümölcseiből és homárból készült fogásokat. A Dolce Vita étterem hagyományos olasz konyhát és ínyencfogásokat ajánl. Három bárjában frissítő italok fogyaszthatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A hosszan elnyúló strandon három úszómedence található, melyekből egy felnőtt- és egy gyermekmedence fűtött a téli szezonban. A medencék mindegyike rendelkezik napozóterasszal. A szálloda számtalan sportlehetőséget kínál, úgy, mint vízi aerobik, asztalitenisz, röplabda, vízipóló, darts, petang és snorkel. Térítés ellenében búvárközpont, üvegfenekű hajó, egészség és fitnesz központ: szauna, jakuzzi, masszázs, gőzfürdő vehető igénybe. A Trixie gyerek klub professzionális animátorokkal várja a 4-8 és a 9-12 éves gyermekeket arcfestéssel, kézműves programmal, különböző sport lehetőségekkel és egyéb tengerparti játékokkal.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Mosoda, magasított gyermekszék és babaágy, ingyenes WIFI a recepciónál, üzletek, nappali és esti animáció. 125 fős konferenciaterme a legmodernebb audiovizuális technikával felszerelt, különböző szemináriumok, tréningek, összejövetelek megrendezésére alkalmas. Napernyők, napágyak és a strandtörülközők a medencénél és a tengerparton ingyenesen vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás