Egyiptom, Hurghada: Sonesta Pharaoh Beach Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 213573
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



„A Sonesta szállodák különlegesek, akár vendégeik.”
Változatos és egyben egyedi portfólió jellemzi mind a 8 országban önmagát képviselő szállodaláncot. A Sonesta Resorts hotelek izgalmas és ismert városi illetve tengerparti célpontokra koncentrálódtak. A fáraók ihlette modern stílusú hurghadai szállodát a kiváló szolgáltatások jellemezik, a természet adta Vörös-tenger kincsei mellett, hogy a nyaralás mindenki számára örök emlék maradjon.


Fekvése: A szálloda közvetlenül a tengerparton fekszik, Hurghada központjától kb. 17 km-re, a repülőtértől kb. 15 km-re. Az épületben egyaránt megtalálhatók a modern és a régi egyiptomi építészet stílusjegyei.

Szobák: A hotel 360 különféle típusú szobával, lakosztállyal és bungalóval rendelkezik. Minden szoba légkondicionált, televízióval, telefonnal, minibárral, tea- és kávé készítéséhez szükséges eszközökkel és bérelhető széffel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, kávézó, medencék, wellness szolgáltatások (jakuzzi, gőzfürdő masszázs, szauna), fitneszterem, aerobic, minigolf- és teniszpálya, asztalitenisz, biliárd, darts, boccia, strandröplabda, kosárlabda, vízi sportok a tengerparton, búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség a közösségi területeken, konferenciaterem, ajándéküzlet és ékszerbolt, orvosi szolgálat, mosoda, könyvtár, animációs programok, mini disco, gyermekmedence, mini aquapark, játszótér, gyermekklub, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 732 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás