Egyiptom, Hurghada: Grand Plaza Resort Hurghada 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200544
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda a négycsillagos Grand Plaza Resort testvérszállodája, mely a repülőtértől 5 km-re, Hurghada belvárosától 8 km-re, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton található. A fürdésre alkalmas vízbe korallpadon keresztül lehet bemenni, így fürdőcipő viselését javasoljuk.

ELHELYEZÉS

A szálloda 230 szobával, valamint lakosztályokkal rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval, franciaággyal vagy két különálló ággyal, bútorozott erkéllyel vagy terasszal, kávé és teakészítési lehetőséggel, mini bárral (minden nap egy üveg vízzel feltöltik), telefonnal, szatellit Tv-vel, széffel, internet csatlakozási lehetőséggel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval felszerelt. A családi szobák nagyobb alapterületűek, hálószoba és nappali került kialakításra bennük. A szobák többsége medencére vagy a kertre néz. Felár ellenében tengerre néző szoba lekérésre foglalható. Babaágy igény esetén ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli (07:00-10:30), ebéd (13:00-15:30), vacsora (19:00- 22:30), ezen kívül késői vacsora a lobbi bárban, délután snackek. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatóak. A szálloda 3 étterme és 4 bárja változatos kínálattal várja a vendégeket. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslevek, illetve az a`la carte étterem térítés ellenében vehető igénybe.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két úszómedence, gyermekmedence, egészségközpont, fitneszterem, asztalitenisz, teniszpálya, darts, strandröplabda, óriás sakk, társasjátékok, petang, biliárd, animációs programok, esti show műsorok, karaoke. Vízi sportok: vízibicikli, kenu, vízisí, banán, szörfözés (30 perc ingyenesen), üvegfenekű hajó. A gyermekeknek (4-12 éves korig) a mini klubban kézműves foglalkozások, versenyek, képességfejlesztő játékok biztosítják a szórakozást. Egyes szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe!

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Pénzváltó, ATM automata, fodrászat, üzletek, orvosi ügyelet, WIFI térítés ellenében, taxi szolgálat, gyermekfelügyelet. A medencénél és a strandon a napernyők, nyugágyak, és a strandtörülközők térítésmentesen állnak a vendégek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás