Egyiptom, Marsa`alam: The Palace Port Ghalib 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192505
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Marsa`alam

Szállás / program részletes leírása




Ez a luxus szálloda közvetlenül a hosszú, homokos tengerpart, illetve egy sós vizű lagúna mentén található. Két testvérszállodájával, a Siva Port Ghalibbal és a Port Ghalib Resorttal egy közös, hatalmas komplexumot alkotnak. A két testvérszálloda szolgáltatásai mindenkor igénybe vehetők. Sajátos, palotaszerű építészeti stílusával a Vörös-tenger legszebb szállodái közé sorolható. A hotelhez a következő létesítmények tartoznak: hall recepcióval, ahol a WIFI használata ingyenes, „OLIVE” főétterem kerti terasszal, a „Cardamon” á la carte étterem (térítés ellenében, előzetes foglalás szükséges), különféle bárok, sós vizes lagúna, egy fűthető édesvizű medence gyermekmedencével.



A napágyak, napernyők és strandtörölközők a medencénél, valamint a strandon is térítésmentesen vehetők igénybe. A korallok védelme érdekében egy stégen keresztül lehet megközelíteni a korallzátonyokat. A strandoláshoz fürdőcipő viselése javasolt! A szomszédos, nemzetközi jachtkikötő pár perc sétával elérhető. Az igényes időtöltést számos színvonalas bár és étterem szolgálja. Vásárláshoz számos üzlet, butik vagy bazár áll rendelkezésre. A repülőtér kb. 10 perc távolságra található.







SPORT és SZÓRAKOZÁS: Tenisz, fitness center, strandröplabda, futópálya (kb. 1,7 km), esténként változatos show műsorok, valamint élőzene. Térítés ellenében: a Red Sea Spa szolgáltatásai (szauna, gőzfürdő, hamam, masszázs), továbbá asztalitenisz, minigolf, búvárkodás és különféle vízi sportok helyi szolgáltatók által.



SZOBÁK: A szálloda 309 szobával rendelkezik. Az elegáns berendezés mellett mindegyik szobában található tusoló, WC, hajszárító, széf, telefon, műholdas TV, tea/kávé­főző, légkondícionálás/fűtés (szezonális) és térítés ellenében internet. A KERTRE NÉZŐ szoba (kb. 36 m2) bútorozott terasszal vagy balkonnal rendelkezik. A LAGÚNÁRA NÉZŐ szoba (kb. 36 m2) francia balkonnal rendelkezik, kilátással a lagúnára. A TENGERRE NÉZŐ DELUXE szoba (kb. 42 m2) nagyobb alapterületű, kilátással a tengerre. Mindegyik szobatípusban maximum 2 felnőtt + 2 gyerek vagy 3 felnőtt + 1 gyerek helyezhető el.



ÉTEL és ITAL: A hotel all inclusive ellátást kínál. Az all inclusive ellátás magába foglalja a svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát, különféle snackeket, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italokat 10-24 óráig a különböző bárokban (a strand bár 10:00-17:00 óra között tart nyitva).



Vacsoránál alkalomhoz illő ruházat javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Pontosabb információkat az all inclusive ellátás részleteiről, a bárok, éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a helyszínen kérhet. Kérjük, ügyeljen rá, hogy egyes éttermekbe előre kell helyet/asztalt foglalni. Speciális ételek esetenként csak felár ellenében kaphatók!






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás