Egyiptom, Hurghada: Makadi Spa Hotel 5*, all inclusive, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192501
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A MAKADI SPA közvetlenül a tengerparton található, ahonnan festői kilátás nyílik Makadi Bay-re. A szálloda egy parti sétánnyal van összekötve a MAKADI PALACE, a SUNWING WATERWORLD MAKADI és a GRAND MAKADI szállodákkal. Saját stranddal rendelkezik, szépen kiépített sétányokkal, lélegzetelállító korallzátonyokkal övezve (strandcipő javasolt). Rendszeres, ingyenes transzferbusz közlekedik a kb. 30 km-re lévő hurghadai Grand Mall-ig, a COVID pandémia alatt nem működik. A MAKADI SPA stílusát a kairói angol korszak és az arab-bizánci építészet elemeinek gazdag ötvözete jellemzi, mégis tökéletesen megfelel a modernitás valamennyi feltételének. A tervezők a béke és a nyugalom szigetének sajátos világát álmodták újra, stílusjegyeiben egybefűzve múltat és jelent. Ez a koncepció érvényesül a 282 elegáns suite és junior suite szobákban is. A szálloda bejárata hamisítatlanul keleti, a recepció melletti Business Center pedig teljesen modern, ahonnan kellemesen rálátni a medencére és a lobby bárra. Az összképet a kinti 2 édesvízi medence (2016-ban lettek felújítva, ebből télen az egyik fűthető) teszi még elegánsabbá. Próbálja ki a medencebárt, vagy egyszerűen csak ússzon a medencében, élvezze a Vörös-tenger gyönyörű panorámáját és hallgassa a vízesés hangját! A napozóteraszon és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.



A tágas JUNIOR SUITE szobák (kb. 50 m²) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, légkondícionálóval (szezonális), műholdas LCD síkképernyős TV-vel, telefonnal, széffel, minibárral (üdítők ingyenesen), hajszárítóval, valamint kávé és tea bekészítéssel rendelkeznek. Ehhez a szobatípushoz kényelmes ülőgarnitúrával berendezett terasz tartozik, rálátással oldalról a tengerre, a medencékre, vagy a kertre. Minden szobában franciaágy található, és nem pótágyazhatóak. A POOL SUITE szobák hasonló berendezéssel rendelkeznek, ezen kívül egy privát medencés terasz is tartozik hozzájuk. A GRAND SUITE szobák 80 m²-en kínálják az igazi luxust. A tengerre néző balkonról pedig gyönyörködhetünk az esti naplementében.



A Makadi Spa a béke és a nyugalom szigete. Kezdje a napot jógával, pilatessel vagy vízigimnasztikával! Esténként változatos programkínálat, élőzenével a testvérszállodák egyikében. Térítés ellenében: tenisz, foci és fitness terem a Makadi Mall-ban. A szálloda parti sétányán keresztül el lehet jutni az Aquarius búváriskolához.



Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a MAKADI SPA szállodában korhatár van érvényben. 18 év alatti vendég nem tartózkodhat sem a szállodában, sem a SPA területén.



Minden étkezés büfé vagy á la carte rendszerben (némelyik ál la carte térítés ellenében) történik. Napközben a szálloda magas minőségű snack ételeket biztosít. Délután tea és kávé, valamint sütemények kerülnek felszolgálásra. A Makadi Mall területén francia, olasz, keleti, kínai, indonéz és ínyenc specialitásokat („JASPER“) kínáló éttermek sora található, valamennyi térítés ellenében. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. A helyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak.






Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás