Egyiptom, Hurghada: Arabella Azur Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 156757
Indulás dátuma:2024.03.31. (V)
Időtartam:6 nap/5 éj
Ár:  445 710 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  445 710 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



A gyönyörű szállodaközvetlen tengerparti, éskét stranddal is rendelkezik. Az öbölben található korallzátonyideális sznorkelezéshez és a színes víz alatti világ felfedezéséhez. Kb.1,5 km-re található Sakkala sok üzlettel, illetvekb.3 km-re Hurghada központja. A repülőtér körülbelül 20 percnyi autóúttal érhető el.A stílusos hotel komplexum keleti építészeti stílusban, falusias jelleggel épült, több 2-3 szintes épületből áll, festői belső udvarokkal kiegészülve. A középpontban a két úszómedence található (amelyek közül az egyik télenfűthető), úszóbárral és napozóterasszal. A nyugágyak, napernyők és strandtörölközők a medencéknél, illetve atengerpartonis díjmentesen biztosítottak. A medence melletti, teraszos snackbár és a strandon található Beach Bar frissítőket kínál. A szállodában egy előcsarnok található recepcióval, ingyenes Wi-Fi a közös helyiségekben, valamint egyhangulatos lobbibár és tágas főétterem (nemdohányzó) a tenger mellett. Ezeken felül egy à la carte étterem, egy diszkó pub, egy sörpince és különböző bárok teszik teljessé a kínálatot. A szálloda mellett van egy kis bevásárlóárkád is.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
2 teniszpálya, 2 squash pálya (felszereléssel), asztalitenisz, strandröplabda, darts, boccia, biliárd, fitnesz tanfolyamok, fitneszterem; Animációs és esti szórakoztató műsorok. Térítés ellenében: világításteniszpályákhoz, búvárközpont és szörfiskola, snooker. Kis welnnessszaunával, gőzfürdővel, jakuzzival és masszázzsal.GYEREKEKNEK:Mini klub 4-12 éves korig, külön gyerekmedence és játszótér.

SZOBÁK
A szobák (DZ/EZ) káddal/zuhannyal, WC-vel, hajszárítóval, légkondicionálóval, telefonnal, műholdas TV-vel, minibárral, erkéllyel vagy terasszal felszereltek, valamint tengerre néző kilátással is foglalhatók (DZM/EZM). Foglalható néhány "Sparzimmer"szoba (DZP) is. Minden szobában zárható széf található.

ALL INCLUSIVE
Svédasztalos reggeli, változatos svédasztalos ebéd és vacsora, hetente többször tematikus estek, napközben harapnivalók, délután kávé/sütemény, fagylalt 12 órától 16 óráig, főétkezések közben, valamint10 órától 24 óráiga különböző bárokbanhelyi alkoholmentes italok/üdítőitalok és helyi alkoholos italok fogyaszthatók . A minibárt napi 2 üveg vízzel és hetente 2 üdítővel töltik fel. Az all-inclusive karszalag viselése kötelező.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás