Egyiptom, Sharm el Sheikh: Sharm Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 155510
Indulás dátuma:2024.06.20. (Cs)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  193 805 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  193 805 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Sharm el Sheikh

Szállás / program részletes leírása



"FAR GARDEN" KORALLZÁTONY - CSODÁLATOS VÍZ ALATTI ÉLŐVILÁG - VÍZI CSÚZDÁK - INGYENES WI-FI A LOBBYBAN - KÖZÖS ÉPÜLETEGYÜTTES A SHARM PLAZAVAL

Az álomszép helyen lévő szálloda 300 méterre található a strandtól és az elegáns testvérszállodával, a SHARM PLAZA-val kiegészülve működik. A szálloda előtti partszakasz tökéletes a klasszikus és a pipás búvárok számára. A közvetlen korallzátonyok miatt csak a stégen keresztül lehet a vízbe menni és csak gyakorlott úszóknak ajánlott (strandcipő javasolt). A hoteltől mindössze 6 km-re található a kedvelt Na’ama Bay.

Összesen 284 szoba és számos szolgáltatás gondoskodik a gondtalan pihenésről. A lobby és a recepció a SHARM PLAZA-ban található, akárcsak az éttermek, a bárok és a disco is. A gyönyörűen kialakított külső részen 2 úszómedencét építettek (egy fűthető).A vendégek a SHARM PLAZA valamennyi létesítményét használhatják. A medencénél és a strandon a napágyak, napernyők és matracok térítésmentesen vehetőek igénybe. A strandtörülközőket strandtáskában már előre bekészítik a szobákba.

SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS
Tenisz, squash, fitness terem, asztalitenisz, biliárd várja a sport szerelmeseit. A Spa, az Aqua Center, a Beauty Szalon a lazítani és szépülni vágyóknak nyújt magas szintű szolgáltatásokat, az animációs programok kellemes szórakozást kínálnak, illetve egy internet kávézóba is betérhetnek a világháló lelkes szörfösei. (A szolgáltatások részben térítés ellenében vehetők igénybe, bővebb információ a helyszínen.)

SZOBÁK
A STANDARD szobák (kb. 24 m2) fürdőkáddal/zuhannyal, WC-vel, haj­szárítóval, műholdas TV-vel, széffel, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, légkondicionálóval (szezonális), egy részük balkonnal vagy terasszal rendelkezik, rálátással a kertre vagy a medencére. Maximum 2 felnőtt részére foglalható. A SUPERIOR szobák felszereltsége hasonló, de valamennyivel nagyobbak (kb. 28 m2). A SUPERIOR TENGERRE NÉZŐ szobák hasonló felszereltséggel és nagysággal rendelkeznek (kb. 28 m2), mint a superior szobák, de tengerre néznek. A superior szobák maximum 3 felnőtt, vagy 2 felnőtt és 1 gyermek részére ajánlottak.

ALL INCLUSIVE
A SHARM RESORT all inclusive ellátást, svédasztalos reggelit, ebédet és vacsorát biztosít a Sharm Plazában található 2 főétteremben, a medence- és a strand bárban pedig snack-eket, kávét, teát, illetvesüteményt kínálnak. Az all inclusive ellátás tartalmaz 24 órában fogyasztható helyi nem alkoholos italokat. Ahelyi alkoholos italok 10 órától 24 óráig díjmentesek, ezután térítés ellenében vásárolhatóak. Vacsoránál alkalomhoz illő ruházat javasolt. Az all inclusive karszalag viselése kötelező. Pontosabb információkat az all inclusive ellátás részleteiről, a bárok, éttermek nyitvatartási idejéről, valamint a további, térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokról a helyszínen kérhet. Kérjük, ügyeljen rá, hogy egyes éttermekbe előre kell helyet/asztalt foglalni.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás