Egyiptom, Hurghada: Ttc Royal Star Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 135999
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



„A belga vendégszeretet érintése!”
Egy európai ihletésű szálloda, melyet megbabonázott és hatalmába kerített az egyiptomi kultúra. Élvezze a belga autentikus ízvilágot a szálloda Chez Pascal éttermében, vagy fogyasszon el egy ínycsiklandó koktélt az Aqarius Bárban és csodálja meg az aranyló naplementét miközben az orientális pörkölésű kávé aromája és vízipipa hangulata fogja közre.

Fekvése: A szálloda Hurghada óvárosában fekszik, közvetlenül a tengerparton. A hurghadai nemzetközi repülőtértől kb. 12 km-re, míg a városközponttól kb. 8 km-re helyezkedik el. A hotel közelében számos szórakozóhely, üzlet várja a vendégeket.

Szobák:
A szálloda összesen 212 különböző típusú szobával rendelkezik, melyek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások:Éttermek, bárok, medence, wellness szolgáltatások (szauna, gőzfürdő, masszázs), szépségszalon, fitneszterem, vízi sportok a tengerparton, ingyenes WiFi csatlakozási lehetőség a közösségi területeken, konferenciaterem, ajándéküzlet, mosoda. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás:
All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés,
- szerviz díj,
- vízumdíj.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás