Egyiptom, Hurghada: Sunny Days Palma De Mirette 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 101181
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyiptom
Város: Hurghada

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda 8 km-re fekszik a hurghadai repülőtértől és mindössze 4 km-re a városközponttól, közvetlenül a Vörös-tenger partján. A hotel aranyhomokos tengerparttal és kék lagúnákkal van körülvéve. A part mentén előfordulhatnak korallfoltok, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk.

ELHELYEZÉS

A kétszintes 190 szobás épület szobáinak mindegyike egyénileg szabályozható légkondicionálóval, Tv-vel, széffel, térítés ellenében mini bárral, fürdőszoba/WC-vel felszerelt. A szobákhoz tartózó erkélyek vagy teraszok nagy része tengerre néző. Pótágy és babaágy lekérésre foglalható, igény esetén nem dohányzó szoba is lekérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, büfé jellegű reggeli, ebéd, vacsora, délutáni snackek, tea, kávé, sütemény, helyi alkoholos és alkoholmentes italok 10:00-24:00 között. Térítés ellenében frissen facsart gyümölcslevek, import italok, fagylalt meghatározott időpontban, fogyasztás a pizzériában és a hal étteremben, mini bár feltöltés külön kérésre. Három étterem és három bár nyújt kulináris élményt az idelátogatóknak. Az `Oriental Corner` bárban a vendégek kipróbálhatják a vízipipát is.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két medence, két teniszpálya, két squash pálya, mini foci, fitnesz központ, aerobik, biliárd, asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, aqua- és szörf központ, búvárkodási lehetőség, mini klub 4-12 éves korig, diszkó, játszótér, jakuzzi, vízi sportok a tengerparton. Térítés ellenében a vendégek rendelkezésére állnak különböző wellness és szépség szolgáltatások, úgy, mint: masszázs, szauna, gőzfürdő. A gyermek és felnőtt programokról profi animátor csapat gondoskodik, melynek keretén belül versenyek, játékok szolgálják az aktív pihenést. A szálloda széles választékát kínálja a nemzetközi esti szórakoztató programoknak: koncertek, musical estek, folklór show, egyiptomi táncos műsorok.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Mosoda, üzletek, térítés ellenében gyermekfelügyelet, autóbérlési lehetőség, internet hozzáférés, szobaszerviz, fodrászat, konferenciatermek, orvosi ügyelet, American Express, Master Card és Visa Card elfogadóhely. Napernyők, napágyak, strandtörülközők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen vehetők igénybe.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás