Egyesült Arab Emirátusok, Ras Al Khaimah: Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207740
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Ras al Khaimah

Szállás / program részletes leírása



Összefoglaló

A festői Hadzsar-hegység és 64 km-nyi gyönyörű tengerpart ölelésében a hét Emírség legészakabbra fekvő tagja, az egzotikus és gyönyörű Ras Al Khaimah (RAK) várja, hogy felfedezzék. Változatos tájait homokos strandok, burjánzó oázisok, meleg források, nap perzselte sivatag szabdalja, s színvonalas szállodái sejkhez illő kényeztetésben részesítik vendégeiket. A nyári melegben a hotelek mellett hűtött vizű szabadtéri medencéi és az Ice Land Water Park frissítő élményei kínálkoznak hűsítő csobbanásra.
Ras Al Khaima szállodái mindössze 1-1,5 órás autóbusz útra vannak Dubai Nemzetközi Repülőterétől. Az idő itt mindig meleg, egész évben napsütés vár, nyáron 35-40 C-os átlag hőmérséklettel.

Az arab erőd benyomását keltő ötcsillagos szálloda, 2 km-re fekszik az Al Hamra bevásárlóközponttól és kb. 80 km-re a Dubai nemzetközi repülőtértől. Szép kilátás nyílik a szállodából az Arab-öbölre és a Hadzsar-hegységre. A megannyi arab stílusban épült villaépületből álló szállodában, négy étterem (libanoni, közel-keleti, polinéziai, angol pub) két bár, kávézó, két úszómedence, gyermekmedence, játszótér, gyermekklub, jacuzzi, 600 m hosszú homokos tengerpart, térítés ellenében spa-részleg (térítés ellenében kezelések, masszázsok, szauna), szépségszalon és ajándékbolt biztosítja a vendégek kényelmét. A sportok szerelmesei számos lehetőség közül választhatnak, mint tenisz, röplabda, minigolf, jet ski, horgászat, sznorkelezés, valamint golfozás, amelyre a szállodához tartozó 18-lyukú golfpályán nyílik lehetőség. Wi-fi a közösségi tereken ingyenes, a szobákban felár ellenében kérhető.

Kinek ajánljuk? Családoknak, mert a gyerekbarát szálloda gyönyörű környezetben, fantasztikus szolgáltatásokkal vár. Pároknak vagy egyedül utazóknak is jó választás: a nagy alapterületen lévő villák a nyugodtabb pihenést keresők számára is kikapcsolódást nyújtanak. A sportos utasok sem unatkoznak itt: a hotel területén rengeteg sportlehetőség, a közelben pedig 18 lyukú golfpálya is van. Azokat, akik pedig vásárolni és szórakozni szeretnének, a hotel népszerű éttermein és pubján kívül a közeli Al Hamra Mall is várja.

Fontos információ: 2017. június 1. és előreláthatóan július közepe között a Hilton Al Hamra Beach & Golf Resort 5* szálloda környékén és tengerpartján átalakítási munkálatok zajlanak. A munkálatok az érkezéskor észlelhetők, a szállóvendégek pihenését azonban nem akadályozzák. A tengerpart lezárásának ideje alatt a  Hilton Al Hamra Beach szálloda vendégei a szomszédos Al Hamra Residence szálloda tengerparti strandját használhatják, mely séta távolságra van. Ez időben a két szálloda között shuttle buszjárat is közlekedik. A felújításból adódó esetleges kellemetlenségekért előre is szíves elnézésüket kérjük!

Szobák: a kétágyas szobák légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávéfőzővel, vasalóval, fürdőköntössel és hajszárítóval felszereltek, balkon vagy terasz tartozik hozzájuk. Pótágyon legfeljebb egy felnőtt vagy egy 16 év alatti gyermek helyezhető el.

Ellátás: all inclusive, mely az alábbiakat tartalmazza: 
Büféreggeli, -ebéd és –vacsora az Al Shamal étteremben, pohárban felszolgált alkoholos és alkoholmentes italok (tea, kávé, szénsavas és szénsavmentes víz és üdítőitalok, a kijelölt dobozos sör, a ház fehér-, rozé- és vörösbora, bizonyos égetett szeszes italok és alkoholos-alkoholmentes koktélok) a megjelölt éttermekben és bárokban nyitvatartási időtől függően, de legkorábban dél és legkésőbb éjfél között. Az all inclusive programban nem szerepel a minibár, a szobaszerviz, a vízi sportok és az á la carte éttermi étkezés. 

Kiemelt időszakokban, bizonyos dátumokon a szállodák telítettek, nem foglalhatóak. Ajánlat kérésekor érdeklődjön munkatársunktól!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest – Dubai – Budapest útvonalon, turista osztályon
- 7 éjszakai szállás
- all inclusive ellátás
- repülőtéri transzferek
- betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás
- helyi magyarul beszélő asszisztencia

Az ár nem tartalmazza:
- foglalási díj 
idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
- illetékek
- fakultatív programok
- felnőtt pótágyon
- egyágyas szoba felára 
- superior szoba/superior tengerre néző szoba felára 
- tengerre néző superior villa felára

Fakultatív programok:

Abu Dhabi – egész napos kirándulás
Részvételi díj: Dubaiból:  25.000,- Ft/fő
Részvételi díj: Ras Al Khaimahból:  29.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos városnézés belépővel a Burj Khalifába
Részvételi díj Dubaiból:  32.000,- Ft/fő
Részvételi díj Ras Al Khaimahból:  36.000,- Ft/fő
Dubai – sivatagi dzsip szafari grill vacsorával
Részvételi díj: 19.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás az IMG Worlds of Adventure témaparkjába
Részvételi díj: 33.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás a Dubai Parks and Resorts élményparkjába
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő – tartalma egy napi belépőjegy, mely a Dubai Parks szórakoztató parkon belül érvényes két kiválasztott témaparkba.
Ras Al Khaimah – egész napos kirándulás az Ice Land Water
Részvételi díj: 30.000,- Ft/fő

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás