Egyesült Arab Emirátusok, Ras Al Khaimah: Hilton Ras Al Khaimah Resort & Spa

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207739
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Ras al Khaimah

Szállás / program részletes leírása



Összefoglaló

A kaland és pihenés tökéletes ötvözetét kínálja az Emírségek legészakabb fekvő gyöngyszeme, Ras Al Khaima (RAK) – vagyis a „sátor teteje” – ahogyan nevének beszédes jelentése szól. Luxus szállodái elérhető áron nyújtanak pazar üdülést, s a kitűnő all inclusive hotelek a gyerekes családoknak is ideális választást jelentenek. A paradicsomi, ember alkotta Marjan Islands 4 korallt formázó szigete a mesés szállodák mellett a vízi sportok igazi Kánaánja. Az Ice Land Water Park az Emirátusok legnagyobb vízi vidámparkja, hűsítő, adrenalin növelő izgalmai az egész család számára felejthetetlen élményeket nyújtanak.
Ras Al Khaimah kb.1-1,5 órás autóútra van Dubaitól. Az időjárás egész évben meleg, nyáron 35-40 C körüli átlaghőmérséklettel és szűnni nem akaró napsütéssel.

Az Arab-félsziget északi csücskén található ötcsillagos szálloda, Ras al Khaimah központi részén fekszik, kb. 1 óra 20 perces autóútra Dubai nemzetközi repülőterétől. A családok számára ideális szállodának egyedülálló módon 1,5 km hosszú fehérhomokos tengerpartja van, továbbá hét úszómedence, kényeztető spa részleg térítés ellenében kezelésekkel és masszázsokkal (törökfürdő, pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő), összesen tizennégy étterem és bár (grill ételeket és tengeri fogásokat kínáló, ázsiai sushi, olasz, brazil, nemzetközi konyha) áll a szállóvendégek rendelkezésére. A gyermekek számára gyermekklub szolgálja a felhőtlen szórakozást, amely egy 250 m2 alapterületű kültéri és beltéri játszótérből és gyermekmedencéből áll. A szálloda területén edzőterem, szépségszalon, fodrászat, ajándékbolt, üzletek és kisközért is megtalálható. Térítés ellenében a sportok kedvelői megannyi lehetőség közül választhatnak, mint a vitorlázás, a kajakozás, az ejtőernyőzés, jet ski, vízisí, wakeboard, a banánozás, sport horgászat, vagy a mélytengeri horgászat. Wi-fi a közösségi tereken ingyenes, a szobákban felár ellenében kérhető.

Kinek ajánljuk? Családoknak, mert az egyik legszebb strandú szálloda: 1,5 km-nyi fehér homok, pazar gyerekbarát szolgáltatások, hatalmas gyerekklub és medencék várják itt a legkisebbeket és szüleiket. A kaland és a sportok kedvelőinek is elképesztő élményekben lesz itt része a remek szárazföldi és vízi sportok és a 7 úszómedence izgalmaival. A finom ételek és a szórakozás kedvelői 11 nemzetközi étterem és bár közül válogathatnak! A Hilton Ras Al Khaimah az egyik kedvencünk csodaszép strandja és fantasztikus gyerekbarát szolgáltatásai miatt!

Szobák: a kétágyas szobák légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, minibárral, széffel, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval, köntössel és papuccsal felszereltek, balkon vagy terasz tartozik hozzájuk. Pótágyon legfeljebb egy felnőtt vagy egy 16 év alatti gyermek helyezhető el.

Ellátás: all inclusive, mely az alábbiakat tartalmazza: 
Büféreggeli, -ebéd és –vacsora a Maarid étteremben, pohárban felszolgált alkoholos és alkoholmentes italok (tea, kávé, szénsavas és szénsavmentes víz és üdítőitalok, a kijelölt dobozos sör, a ház fehér-, rozé- és vörösbora, bizonyos égetett szeszes italok és alkoholos-alkoholmentes koktélok) a megjelölt éttermekben és bárokban nyitvatartási időtől függően, de legkorábban 10.00 óra és legkésőbb éjfél között. Az all inclusive programban nem szerepel a minibár, a szobaszerviz, a vízi sportok és az á la carte éttermi étkezés. 

Kiemelt időszakokban, bizonyos dátumokon a szállodák telítettek, nem foglalhatóak. Ajánlat kérésekor érdeklődjön munkatársunktól! 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest – Dubai – Budapest útvonalon, turista osztályon
- 7 éjszakai szállás
- all inclusive ellátás
- repülőtéri transzferek
- betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás
- helyi magyarul beszélő asszisztencia

Az ár nem tartalmazza: 
- foglalási díj 
- idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
- illetékek
- fakultatív programok
- tengerre/medencére néző szoba felára
- felnőtt pótágyon
- egyágyas szoba

Fakultatív programok:

Abu Dhabi – egész napos kirándulás
Részvételi díj: Dubaiból:  25.000,- Ft/fő
Részvételi díj: Ras Al Khaimahból:  29.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos városnézés belépővel a Burj Khalifába
Részvételi díj Dubaiból:  32.000,- Ft/fő
Részvételi díj Ras Al Khaimahból:  36.000,- Ft/fő
Dubai – sivatagi dzsip szafari grill vacsorával
Részvételi díj: 19.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás az IMG Worlds of Adventure témaparkjába
Részvételi díj: 33.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás a Dubai Parks and Resorts élményparkjába
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő – tartalma egy napi belépőjegy, mely a Dubai Parks szórakoztató parkon belül érvényes két kiválasztott témaparkba.ű
Ras Al Khaimah – egész napos kirándulás az Ice Land Water
Részvételi díj: 30.000,- Ft/fő

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás