Egyesült Arab Emirátusok, Ras Al Khaimah: Al Hambra Residence

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207738
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Ras al Khaimah

Szállás / program részletes leírása



Összefoglaló

Ras Al Khaimah (RAK), az Emirátusok legészakabbra fekvő emírsége nemcsak a kristálytiszta vizű és érintetlen szépségű tengerpartok hazája, itt megtapasztalható az arab világ autentikus légköre és egzotikuma is. Festői tájak: narancsszínű, hullámzó sivatagok, zöldellő oázisok, lagúnák szabdalják vidékét. Ras Al Khaimah minden kellékkel rendelkezik, ami egy tökéletes családi nyaraláshoz szükséges: magas színvonalú szállodái változatos szolgáltatásokkal és all inclusive ellátással kényeztetnek, finom homokú, lassan mélyülő strandjai elképesztő választékú vízi sportok színterei.
Ras Al Khaimah csupán egy- másfél órás autóútra fekszik a Dubai Nemzetközi Repülőtértől. Egész nyáron garantált a jó idő és a napsütés, 35-40 Celsius fokos átlagos nappali hőmérséklettel.

Az ötcsillagos szálloda Ras al Khaimah tengerpartján, közvetlenül a Waldorf Astoria szálloda mellett épült. A lakosztályokat kínáló üdülőszálloda 250 méter hosszú homokos privát stranddal rendelkezik, melyet a közelben található Al Hamra Village szálloda vendégei is használhatnak. A szállodában négy étterem (tengeri fogásokat kínáló, közel-keleti, grill, nemzetközi konyha) és három bár, két medence, gyermekmedence, gyermekklub, teniszpályák, játszótér, edzőterem, térítés ellenében thai masszázs áll a vendégek rendelkezésére. Wi-fi a közösségi tereken ingyenes, a szobákban felár ellenében kérhető.

Kinek ajánljuk? Családoknak, mert kitűnő a gyerekklub, a gyerekbarát szolgáltatások és 8 percre van autóval az Ice Land Water Park. Tágas lakosztályai a nagyobb családoknak is kényelmes megoldást jelentenek. A sportos utasoknak is jó választás: edzőterem, medencék, teniszpályák és 18 lyukú golfpálya is van a közelben. Aki pedig egy kis vásárlással dobná fel a tengerparti pihenést, elsétálhat a közeli Al Hamra Mall bevásárlóközpontba.

Szobák:az egy, kettő vagy három hálószobás lakosztályok légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, széffel, vasalóval és hajszárítóval felszereltek. Mindegyikhez teljesen felszerelt konyha tartozik, valamint balkon vagy terasz. Pótágyon legfeljebb egy felnőtt vagy egy 16 év alatti gyermek helyezhető el.
Ellátás: all inclusive, mely az alábbiakat tartalmazza: 
Büféreggeli, -ebéd és –vacsora a főétteremben, pohárban felszolgált alkoholos és alkoholmentes italok (tea, kávé, víz, szénsavas és szénsavmentes üdítőitalok, a ház söre, fehér- és vörösbora, bizonyos égetett szeszes italok, alkoholos és alkoholmentes koktélok) 10.30 órától naplementéig vagy 22.30-ig (helytől függően) a megjelölt éttermekben és bárokban, a gyerekeknek fagylalt 11.00 órától naplementéig. Az all inclusive programban nem szerepel a minibár, a szobaszerviz, a vízi sportok és az á la carte éttermi étkezés. 

Kiemelt időszakokban, bizonyos dátumokon a szállodák telítettek, nem foglalhatóak. Ajánlat kérésekor érdeklődjön munkatársunktól!

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
utazás Emirates menetrend szerinti repülőjáratával Budapest – Dubai – Budapest útvonalon, turista osztályon
- 7 éjszakai szállás
- all inclusive ellátás
- repülőtéri transzferek
- betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás
- helyi magyarul beszélő asszisztencia

Az ár nem tartalmazza:
- foglalási díj 
- idegenforgalmi adó, mely szálloda kategóriától függően kb. 20 AED / fő / éjszaka (kb. 5 USD / fő / éjszaka) és a helyszínen fizetendő
- illetékek
- fakultatív programok
- egyágyas felár
- felnőtt pótágyon 

Fakultatív programok:

Abu Dhabi – egész napos kirándulás
Részvételi díj: Dubaiból:  25.000,- Ft/fő
Részvételi díj: Ras Al Khaimahból:  29.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos városnézés belépővel a Burj Khalifába
Részvételi díj Dubaiból:  32.000,- Ft/fő
Részvételi díj Ras Al Khaimahból:  36.000,- Ft/fő
Dubai – sivatagi dzsip szafari grill vacsorával
Részvételi díj: 19.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás az IMG Worlds of Adventure témaparkjába
Részvételi díj: 33.000,- Ft/fő
Dubai – egész napos kirándulás a Dubai Parks and Resorts élményparkjába
Részvételi díj: 35.000 Ft/fő – tartalma egy napi belépőjegy, mely a Dubai Parks szórakoztató parkon belül érvényes két kiválasztott témaparkba.
Ras Al Khaimah – egész napos kirándulás az Ice Land Water
Részvételi díj: 30.000,- Ft/fő

 

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás