Dominika üdülés + karibi hajóút a Costa Magica fedélzetén

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 254902
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hajó
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Dominikai Köztársaság, Guadeloupe, Martinique, Sint Maarten, Amerika
Város: Cádiz, Casablanca, Lisszabon, Marseille, Savona, Valencia

Szállás / program részletes leírása



START UTAZÁSI IRODA = a Dominikai Köztársaság szakértője! Magyarországról Dominikára a legtöbb utas Irodánk szervezésében utazik ki, ezért rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze ezen a téren és minden igényt kielégítő a választékunk. Tegyen Ön is próbára minket! Kérje ajánlatunkat 5*-os nyaralással kapcsolatban is!

TELEPÍTETT IDEGENVEZETŐ:  A helyszínen több éve kint élő magyar idegenvezető csapatunk gondoskodik utasainkról 0-24 órában. Nem csak a magyar nyelvű programok megszervezése a feladatuk, hanem bármilyen probléma esetén (szobacsere, transzfer, internettel, telefonálással kapcsolatos ügyekben) keresse őket bizalommal.

FIGYELEM! Az idegenvezető a Punta Cana-i nyaralás alatt biztosított, a hajóút során idegenvezető NEM kíséri az utasokat. A hajóút során angol, német nyelvű programokra tudnak jelentkezni.

UTAZÁS: menetrendszerinti járattal egy átszállással, budapesti indulással.

PÁR SZÓ A HELYSZÍNRŐL: A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra. A Dominikai Köztársaság területe 2000 évvel ezelőtt még az Arawak- indiánok birodalma volt. Az indiánok kenukkal érkeztek a karib-tengeri szigetre, ahol békés települést alakítottak ki. 1492. december 5-én Kolumbusz Kristóf India helyett - melynek felfedezésére indult - ezen a karib-tengeri szigeten kötött ki. Az újonnan felfedezett ország a "Santa Maria" nevet kapta. Az itt található hegyes vidék miatt a spanyolok szinte otthon érezték magukat, és ezért "Espanola" névre keresztelték át a területet. 4 évvel később építették a sziget első városát, Santo Domingót, ahol a Columbus Palota is található, amely ma múzeumként üzemel. Santo Domingo óvárosát az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A Samana-félsziget 14 km széles, szinte érintetlen öblében minden évben december és március között megfigyelhetik a párzásra ideérkező bálnákat. Történelmi jelentősége és természeti szépsége miatt a karib szigetvilágban fekvő országot évek óta számos turista keresi fel, hogy élvezzék a napsütést, a kristálytiszta tengert és a kókuszpálmák árnyékát. Mindezt kiegészíti a helyi emberek vidámsága és szívélyes vendégszeretete.

Punta Cana kétségkívül a sziget legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványától eláll a lélegzetük. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett keleti parton biztosan kellemesen fognak nyaralni és kikapcsolódni. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vízisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

VISTA SOL HOTEL 4*, ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja<<<

Közvetlenül a parton, magyar nyelvű transzferrel és helyi idegenvezetéssel!

Szobák: erkély, fürdőszoba, hajszárító, légkondicionálás, TV, telefon, minihűtő, bérelhető széf. Internet térítés ellenében. Felár ellenében tengerre néző szoba is foglalható! 
Szolgáltatások: bár, étterem, pénzváltás, lift, üzletek, széfbérlés, mosoda, orvosi ügyelet, fodrászat, Wifi (térítés ellenében)
Sport és szórakozás: medence gyermekrésszel, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, gyermekklub, animációs és esti szórakoztató programok, night club, kaszinó, spa részleg, tenisz, asztalitenisz, vízi sportok (a motorizált eszközök térítés ellenében)
Ellátás: all inclusive. (korlátlan étel és italfogyasztás az árban, egyes premium alkoholos italok felár ellenében) 
- reggeli: 07.00-10.00 óra között
- ebéd: 12.00-15.00 óra között
- vacsora: 18.30-22.00 óra között
Tematikus a'la carte éttermek, bárok és diszkó az árban:
- Gourmet étterem: 18.30 - 22.00 óra között
- Olasz étterem: 18.30 - 22.00 óra között
- Mexikói étterem: 18.30 - 22.00 óra között
Sport bár: snack ételekkel és koktélokkal várja a Vendégeket 10-24 óráig
Lobby bár: hetente egyszer élő zene, alkoholos és alkoholmentes italok 8-24 óráig
3 beach bár áll az utasok rendelkezésére, itt zajlanak az angol nyelvű animációs és sport programok
Diszkó: 23 órától, hajnal 3-ig várja a Vendégeket

 

A Costa Magica látványos úticél bármely nyaraláshoz. Közösségi tereinek és úszómedencéinek stílusa, hangulata Olaszország legszebb helyeit idézi: Portofinót, a Costa Esmeraldát, Marateát, Bellagiót...
A fedélzeten zajló élet központja az aranyszínű és mindkét oldalán panorámaablakos Gran Bar Salento. A külső fedélzetek csodálatos panorámát kínálnak, és sokféle időtöltésre nyújtanak lehetőséget. Az elegáns, úszómedencés tatfedélzet fölötti tető elhúzható, így a medencében bármikor megmártózhatunk, bármilyen legyen is az időjárás.
A központi lépcsősor és néhány lakosztály díszítését a milánói Accademia di Brera művészei készítettek a „mágia”, vagyis varázslat témájára.

 

Hajó adatok:

Vízrebocsátás éve: 2003 és 2004
Súlya: 102.587 tonna
Hosszúsága: 272,2 m
Fedélzetek száma: 17, 13 az utasok számára
Kabinok száma: 1.358
Teljes utaskapacitás: 3.470 fő
Személyzet: 1.027 fő

 

A hajó szolgáltatásai:

Sport & szépségápolás: 4 úszómedence - az egyik 1 elhúzható tetővel, 5 jacuzzi, gyermekmedence, 1300 nm alapterületű szépség-, fitnesz- és wellnessközpont (Terme Saturnia, Venus Beauty), sportpálya (tenisz, foci, röplabda), futópálya (140 m)

Éttermek & bárok: 3 étterem (melyből kettő híres óceánjáró hajókról -  Raffaello 1965, és a Michelangelo 1965 - kapta nevét), büféétterem (Colombo), bárok: Conte Rosso, Conte Savoia, Classico Roma, Costa, Solarium, Lido Oceania, Lido Barcelona

Szórakozási lehetőségek: 3 emeletes színház (Rex), szalonok: Sala da Vinci, Sala Conte Verde, kaszinó (Casino Neptunia), diszkó (Disco Vulcanica), tárgyalótermek (Sala Augustus, Sala Carte), kártyaszoba, könyvtár, internet café

További szolgáltatások: foto-bolt, gyorstisztító, telefon-, fax-, e-mail kommunikáció, orvosi szoba, pénzváltó, recepció & kirándulások irodája, kápolna, tárgyalásokhoz szükséges kellékek

 

A hajó tervezett menetrendje:

Nap             Helyszín                                                   Érkezés     Indulás
1. nap:         La Romana, Dominikai Köztársaság                -                -
2. nap:         La Romana, Dominikai Köztársaság                -            07:00
2. nap:         Catalina-sziget, Dominikai Köztársaság       09:00         17:00
3. nap:         Tortola, Brit Virgin-szigetek                         10:00         20:00
4. nap:         St Maarten, Antillák                                   08:00          17:00
5. nap:         Martinique, Antillák                                    09:00          20:00
6. nap:         Guadeloupe, Antillák                                  08:00          23:00
7. nap:         tengeren                                                        -                -
8. nap:         La Romana, Dominikai Köztársaság            08:00             -

Tervezett program:
1. nap: Elutazás Budapestről repülővel, egyszeri átszállással Dominikára. A Punta canai reptéren várja az utasokat magyar idegenvezetőnk. Transzfer a szállodába, szállás elfoglalása.
2-4. nap: Punta Cana nyaralás, igény szerint különböző fakultatív programokra tudnak jelentkezni idegenvezetőnknél.
5. nap: Kijelentkezés a szállodából, majd transzfer La Romana-ra, bejelentkezés a hajóra. Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a hajóút során magyar idegenvezető NEM kíséri az utasokat, a programokra angol, német nyelven tudnak jelentkezni.
6-11. nap: hajóút a Costa Magica fedélzetén
12. nap: kijelentkezés a hajóról, majd transzfer a Punta canai reptérre, utazás Budapestre egyszeri átszállással.
13. nap: érkezés Budapestre


Figyelem: foglalásnál a pontos, útlevélben szereplő utasneveket kérjük megadni, utólag a név módosítására nincs lehetőség! 

Turnusok: A hajóút előtt/ után lehetőség van tetszőleges hosszúságú turnus foglalására, kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Azon országok turistái, akiknek nincs szükségük vízumra a Dominikai Köztársaságba való belépéshez, turista kártyát kell vásárolniuk. A turista kártya ára 10 USD/fő , amelyet amerikai dollárban kell megfizetniük. Ezt a turista kártyát megvásárolhatják a Dominikai Köztársaság nagykövetségein és konzulátusain, vagy az országba érkezéskor a reptéren. A turista kártyával 60 napig tartózkodhatnak az ország területén.

Kilépési illeték: a Dominikai Köztársaság elhagyásakor kb. USD 20 / fő kilépési illeték fizetendő készpénzben.  

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repjegy,
- transzferek a reptér, szálloda és kikötő közt,
- 4 éj szállás Punta Cana-n 4*-os hotelben, all inclusive ellátással, (Elhelyezés: kétágyas szobában. Pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő).
- 7 éjszakás hajóút, elhelyezés kétágyas belső kabinban (felár ellenében ablakos, vagy balkonos kabin is foglalható).
- a hajón teljes ellátás és korlátozott italfogyasztást (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben kávé, tea, víz a hajó büfééttermeinek nyitva tartási idején belül),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használata.


Külön fizetendő:
- reptéri illeték,
- kikötői illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- kötelező borravaló: kb 10 EUR/fő/nap
- turistakártya érkezéskor,
- kilépési illeték elutazáskor.

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás