Dél-afrika - viktória-vízesés

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215923
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Dél-afrikai Köztársaság
Város: Fokváros

Szállás / program részletes leírása



Afrikai szafari - Dél-Afrika - Zambia csoportos körutazásFokváros-Kruger Nemzeti Park - Viktória-vízesés

Repülős körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel


Időpont: 2018. március 20-30.


Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 1.nap
Elutazás Fokvárosba menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással. Éjszaka a repülőgépen.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 2.nap
Megérkezés a délelőtti órákban. Félnapos autóbuszos és gyalogos városnézés a gyönyörű fekvésű városban a belváros felhőkarcolóinak, a Maláj negyed, a Jóreménység vára, a Company Garden és a parlament épületének megtekintésével. Jó idő esetén látogatás a város jelképévé vált Tábla-hegyre (a kabinos felvonó csak megfelelő időjárási viszonyok között közlekedik), ahonnan csodálatos kilátás nyílik az Atlanti-óceánra. Szállás Fokvárosban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 3.nap
Egész napos kirándulás a Cape-félszigeten: a 12 Apostol hegyvonulata mentén haladva utazás egy, az Atlanti-óceán partján fekvő hangulatos halászfaluba. Jó idő esetén hajókirándulás a fókák szigetére, ahol kb. 4000 fóka él. Továbbutazás a Jóreménység Foka Nemzeti Parkba, ahol az Atlanti- és az Indiai-óceán találkozásának, a Cape Point-nak, majd a Jóreménység-fokának megtekintése. Végül a félsziget egyik különleges látványossága következik, az afrikai pingvinek kolóniája Simon`s Town mellett. A program végén séta a világhírű Kirstenbosch Botanikus Kertben. Szállás Fokvárosban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 4.nap
Egész napos kirándulás a Fokváros környékén található borvidékre. Útközben rövid megálló Paarlban, ahol az afrikans nyelv emlékművének megtekintése. Továbbutazás Stellenbosch- ba, mely híres fokföldi stílusban épült fehér házairól, látogatás a Falu Múzeumban, mely az első telepesek életét mutatja be. A túra két, borkóstolóval egybekötött látogatást tartalmaz egy borgazdaságban illetve pincészetben. Szállás Fokvárosban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 5.nap
A kora reggeli órákban elutazás menetrendszerinti repülőjárattal a Kruger Nemzeti Parkba, Dél-Afrika legnagyobb és leghíresebb vadrezervátumába. A park 147-féle emlősnek, köztük az öt nagyvadnak (oroszlán, leopárd, bivaly, elefánt, orrszarvú) és több mint 500-féle madárnak ad otthont. Este szafari helyi vezetőkkel. Vacsora és szállás a nemzeti park közelében fekvő szafari lodge-ban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 6.nap
Reggel és este szafari helyi vezetőkkel a parkban. Teljes ellátás és szállás a nemzeti park közelében fekvő szafari lodge-ban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 7.nap
Elutazás menetrend szerinti repülőjárattal Johannesburgba. Érkezés után kirándulás autóbusszal a Lesedi törzsi faluba, ahol lehetőség nyílik Dél-Afrika néhány nagy törzsének eredeti életformájának, kultúrájának, táncainak megismerésére. Jellegzetes afrikai vacsora a skanzen terültén. Szállás Johannesburgban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 8.nap
Reggeli után elutazás menetrendszerinti repülőjárattal Livingstone-ba. Transzfer a szállodába. Délután a vízesés megtekintése. Dél-Afrika legnagyobb folyóján, a Zambézin alakult ki a föld legszélesebb zuhataga (mintegy 1700 méter), melyet látványos szépsége miatt méltán tartanak a világ hét természeti csodája egyikének. A vízesés körül kiépített park kilátóhelyeiről akár több oldalról is megcsodálható, a mintegy 60-100 méterről alázúduló vízfüggöny. Szállás Livingstone-ban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 9.nap
Szabad program. Naplementekor hajókázás a Zambézi folyón, amely méltó búcsú Afrikától. Szállás Livingstone-ban.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 10.nap
Transzfer a repülőtérre. Hazautazás átszállásokkal. Éjszaka a repülőgépen.

Afrikai szafari - Dél-Afrika - Viktória-vízesés körutazás 11. nap
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.Minimum létszám: 10 fő

Dél-Afrika - látnivalókBorvidékek, bortúrák Borvidékek, bortúrákGarden Route Dél-Afrika délkeleti partjának festői részeFokváros Rendkívüli földrajzi adottságok, színes történelem.Fokvárosi strandok Fokvárosnál húzódnak a világ legjobb strandjaiGarden Route Lagúnák, öblök és homokos partokRobben-sziget A híres-hírhedt börtönsziget.Kruger Nemzeti Park Dél-Afrika legnagyobb vadrezervátumaDurban Tökéletes klíma, évi 320 napsütéses nap


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
  • utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal, Budapest - Fokváros - Krüger Nemzeti Park - Johannesburg - Livingstone - Budapest útvonalon, átszállásokkal
  • utazás a körutazás alatt légkondicionált minibusszal
  • 8 éjszakai szállás helyi három- négycsillagos szállodák, a Krüger Nemzeti Park közelében négycsillagos szafari lodge kétágyas, zuhanyozós szobáiban
  • reggelis ellátás, a Kruger Nemzeti Parkban teljes ellátás
  • magyar idegenvezető
  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás
  • útlemondási biztosítás
Külön fizetendő:
  • illetékek
  • vízum Zambiába belépéskor 50 USD/fő     
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás