Szilveszter Prágában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 184219
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Csehország
Város: Prága

Szállás / program részletes leírása



1. nap:
Indulás 06.00 órakor Budapestről. Folyamatos utazás Csehország felé. Kora délután érkezésPrágába. Ismerkedés a 14. században alapított Újvárossal, megtekintjük a Lőportornyot és a szecessziós stílusban épült Reprezentációs Házat. Sétánkat azÓvárosvalamikori városfalát körülvevő árkon épült utcán folytatjuk az Újvárosban és a Vencel téren fejezzük be. A délután további részében szabadprogram, ez időre javasoljuk aprágai zsidónegyedmegtekintését. Este fakultatív vacsorázási lehetőség a belvárosban, majd a szállás elfoglalása.



2. nap:

Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség: Karlovy Varyba és Loket várához
Reggeli után elutazás Karlovy Varyba, a híres fürdővárosba, mely az Osztrák-Magyar monarchia idején az arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. A fürdővárosi séta után továbbutazás a varázslatos OhĹ™e folyó völgyében fekvőLoket várához. A vár egyike Csehország legrégebbi építményeinek,
története több mint 800 évvel ezelőtt kezdődött. Kezdetben a határvédelmen túl, a Prágába vezető kereskedelmi útvonalak védelmét szolgálta. Később IV. Károly is sok időt töltött itt. A várból páratlan panoráma nyílik az OhĹ™e folyó völgyére. Este visszaérkezés Prágába, fakultatív vacsora moldvai hajókázással egybekötve. Akik nem vesznek részt a fakultatív programon, azoknak egész napos szabadprogram Prágában.



3. nap:

Mai programunkat aPrágai Várbankezdjük, a Várnegyed méltán szerepel az Unesco Világörökségi listáján. Itt található a gótikus Szt. Vitus-székesegyház, a Szt. György-szobor, a Régi Királyi palota és a Szt. György-bazilika. A várfalnál található Prága legfestőibb utcája, az Arany utcácska. A programunkat a világhírű kőhídon, a Károly hídon áthaladva azÓvárosban, azÓváros téren, a Városházánál fejezzük be. A Városháza tornyán megtekintjük a középkori csillagászati óraművet, az Orlojt, amely immár ötszáz éve minden kerek órában bábjátékkal szórakoztatja a nézőket és a Világörökség része.Délután szabadprogram, majd visszautazás a szállásra.
Este Szilveszteri mulatság a szállodában vagy Prága belvárosában részvételi lehetőség a szabadtéri Szilveszteri rendezvényeken.
A szállodában a Szilveszteri mulatság ára 29.900 Ft/fő, mely tartalmazza az alábbiakat: üdvözlő ital, 4 fogásos vacsora, meleg büfé, éjféli falatkák, élő zene, éjféli tűzijáték.
A Szilveszteri mulatságra itthon tudnak jelentkezni (és itthon is szükséges fizetni) foglaláskor, vagy legkésőbb 2 héttel indulás előtt.




4. nap:

A délelőtti órákban hazaindulás. Útközben rövid megállás Telc-ben, a híres lábas-házak megtekintése, séta a Világörökség részét képező főtéren. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás