Ciprus, Ayia Napa: Callisto Holiday Village 4*, 5 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 323411
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Ayia Napa városközpontjától 1.5 km távolságnyira, pihenés céljából is ideális, csendes környezetben található, 334 szobás, görög falu jellegű, többtucat villaépületből álló `A” kategóriás (legmagasabb besorolás) apartman-komplexum, hatalmas gondozott kerttel rendelkezik, közvetlenül a homokos, helyenként kavicsos tengerparton épült. Közelében csúszdapart (Electra Holiday Village területén, ingyenes belépéssel), az üdülőhely egyik legszebb homokos strandjától (Sandy Bay) pár percnyire (kb. 150 m). A városközpont vagy a Nissi Beach taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden szoba (~30m2) és családi apartman (~45m2) a kerti épületekben található, szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, konyhasarokkal (benne: tűzhellyel, hűtővel, vízforralóval, kenyérpirítóval, evőeszközökkel, edényekkel, étkészlettel), tv-vel és telefonnal felszerelt. A családi apartmanok nagyobb alapterületűek, két helységgel (hálószobával és nappalival, nappaliban étkezővel és szófával, ami ággyá vagy ülőbútorrá is alakítható) rendelkeznek. A szobához erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi, medencére vagy tengerre néző kilátással. Hajszárító és szobaszéf a helyszínen térítés ellenében igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem, több bár, gyermekfelügyelet, internetezési lehetőség (ingyenes WiFi), parkoló, rendezvényszervezés (pl. esküvő), jól felszerelt szupermarket és ajándékbolt, strandtörülköző szerviz (letét ellenében). A városközpontban számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: több medence (nyitott és fedett is), gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), ingyenes belépés a szomszédos Electra Holiday Village csúszdaparkjába, játszótér, sportpálya, edzőterem, teniszpálya. Animációs team szervezésében érdekes és sokszínű szórakoztató és sportprogramok, játékos versenyek, élőzene. A tengerparton vízisport bázis, számtalan szórakozási lehetőséggel (kajak, banán, motorcsónak, jetski, ejtőernyő stb.)  Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. 

Waterpark: 1 családi csúszda, 2 gyors csúszda, 1 inga csúszda, 2 csőcsúszda, gyermekvízi világ (építmény) csúszdákkal, hullámmedence, lustafolyó. Térítésmentes napernyő és nyugágy használat, zuhany.  A csúszdapart májustól októberig, az időjárás függvényében működik.

Étkezés: Félpanzió, büféreggelivel és büfé vacsorával. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: reggeli (07:30-10:00), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (19:00-21:30), snack ételek és szendvicsek (10:30-12:00 és 15:00-18:00 óra között), jégkrémek, korlátlan italfogyasztás 10-24 óra között. Az italválaszték pohárban felszolgálva, a szálloda által meghatározott helyi és alkoholos és üdítőitalokra, vízre és gépi kávéra vonatkozik. Az import és palackozott italok fogyasztása térítéshez kötött.

Gyermekkedvezmény: egy vagy két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén vagy két-három felnőtt és egy vagy két gyermek egy családi apartmanban történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: rendezvényszervezés,recepció,mozgáskorlátozott vendég fogadása,étterem,bár,gyermekfelügyelet,internetezési lehetőség,kávé- és teafőző,hűtő/minihűtő,erkély vagy terasz,fürdőszoba,konyha/konyhasarok,légkondicionáló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,teniszpálya,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér,animáció,élőzene


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás