Ciprus, Ayia Napa: Tasia Maris Seasons Hotel 4*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 323322
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ:

2022-es nyári mediterrán üdülőprogramjaink kockázatmentesen akár már 10% foglalóval is leköthetők!
* az extraként megrendelt kiegészítő szolgáltatások díja (BBP, útlemondási) külön fizetendő.
A teljes, ÁSZF-ben meghatározott előleg (40%) pótlása 2022. március 31-ig szükséges a foglalás véglegesítéséhez. Amennyiben ez a díj nem kerül megfizetésre, a foglalás nem kerül véglegesítésre és törlésre kerül, továbbá a foglaló összege nem kerül visszatérítésre.

ÁRGARANCIA
Amennyiben a megrendeléskor egyidőben az ÁSZF szerinti 40% előleg kerül befizetésre, akkor a BUDAVÁR TOURS vállalja, hogy egy esetleges 8%-ot meg nem haladó áremelést (szolgáltatók díjemelései, árfolyamváltozás stb.) az utazásra utólagosan nem érvényesíti, azaz a részvételi díjra ÁRGARANCIÁT vállal.

RUGALMAS LEMONDÁSI ÉS MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK
Az akció ideje alatt megrendelt utazások 2022.03.31-ig 10 000 Ft/fő költségtérítés ellenében lemondhatók vagy átfoglalhatók.

 

Az akció a 2022. február 28. 23:59-ig leadott rendelésekre érvényes!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ayia Napa városközpontjában, a kikötő és a Fun park közelében található, csak felnőtt vendégeket fogadó (14éves kor felett), modern, 2018-ban épült, kilencvennyolc szobás szálloda, a legközelebbi homokos strandtól (Loukkos Mandi Beach) 350 méternyire, a városközponti homokos strandtól (Okeanos/Limanaki Beach) pedig 5 perc sétányira (kb. 600 m) fekszik. A szálloda közelében számos étterem és bár kínál kikapcsolódási lehetőséget. A képeslapokról ismert, fehérhomokos Nissi Beach (3km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszjegy ára kb. 1.50 eur).

Szobák: minden deluxe szoba praktikusan, modern bútorokkal berendezett, egyhálószobás (~22 m2), légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, telefonnal, síkképernyős tv-vel és vízforralóval (tea-, és kávéfőzési lehetőség) felszerelt. Széf és minibár térítés ellenében bérelhető. A szuperior szobák hasonlóan berendezettek, azonban alapterületük nagyobb (~26 m2). Minden deluxe szobához erkély tartozik szárazföldre-, vagy medencére néző kilátással, a szuperior szobákhoz pedig tengerre néző erkély tartozik.

Szolgáltatások: recepció, lift, csomagszoba, étterem, bár, szobaszervíz, ingyenes parkolási lehetőség, internetezési lehetőség (Wifi a szálloda egész területén ingyenesen elérhető).


Sport és szórakozás: kültéri medence pezsgőfürdővel, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, téli szezonban fedett medence, strandtörülköző szerviz (depozit ellenében), edzőterem. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonhoz, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A szálloda környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága, a közeli homokos tengerparton vízisport lehetőségek széles választéka érhető el.

Étkezés: félpanzió, büféreggeli és vacsora. Felár ellenében all inclusive ellátás foglalható, benne: büfé reggeli, ebéd és vacsora, napközben könnyű ételek és szendvicsek, korlátlan italfogyasztás 10-23 óra között. Az italválaszték a szálloda által meghatározott helyi alkoholos és üdítőitalokra vonatkozik. Az import italok fogyasztása térítéshez kötött.

Gyermekkedvezmény: a szálloda csak 14 éves kor feletti vendégeket fogad.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás