Ciprus, Larnaca: Hotel Golden Bay Beach 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 302283
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Larnaca

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 193 szobával rendelkező szálloda kb. 15 percnyi autóútra található Larnaca repülőterétől, Larnaca Bay üdülőhelyen, a központtól kb. 10 km-re, közvetlenül a tengerparton. A napágyak, napernyők térítésmentesen vehetők igénybe a medencénél és a tengerparton. A szórakozásról animációs és sportprogramok, asztalitenisz, íjászkodás, alkalmanként élőzenés műsorok gondoskodnak. A gyerekeket medence, csúszdák, mini klub és játszótér várja. Wifi használatra a lobbyban és a szobákban ingyenesen van lehetőség. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (térítés ellenében), bárok, szabadtéri és beltéri medencék, fitneszterem található. Térítés ellenében szauna, masszázs, gőzfürdő, jakuzzi, szépségszalon és fodrászat, üzletek, autókölcsönzés, orvosi ügyelet és mosoda bővítik a szolgáltatások körét.LARNACAa sziget legnagyobb forgalmú repülőterével, második legnagyobb tengeri kikötőjével meghatározó, fontos turisztikai és kereskedelmi központja a déli partszakasznak. Tengerpartjai a Phinikoudes és a McKenzie megkapták a kék zászló minősítést. A város elhelyezkedéséből adódóan ideális hely nem csak a nyaralásra, hanem a sziget felfedezésére is. A szálláshelyek átlagosan olcsóbbak, mint a többi üdülőhelyen. A belvárosban és attól távolodva is találunk rengeteg látnivalót. A tengerparttól nem messze van a Szent Lázár templom, közvetlenül a sétányon pedig a törökök által épített tengerparti erőd. A város körül a Kamares vízvezeték, ami a 18. századtól egészen 1939-ig használatban volt. A repülőtér és a városhatár között terül el, hasonlóan a limassolihoz a larnacai sóstó, szintén többezer flamingónak otthont adva a költéshez. Partján a Hala Sultan Tekke található, a muzulmán világ egyik legfontosabb zarándokhelye, Mohamed próféta nevelőanyjának nyughelye. Larnaca ideális választás az aktív pihenést kedvelőknek, fiatal pároknak és családoknak is.


Ellátás
Félpanziós ellátás, mely tartalmazza a reggelit és a vacsorát. napközben snackek, tea, kávé, helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok térítés ellenében fogyaszthatók.
Teljes panziós ellátás reggelivel, ebéddel, vacsorával, az étkezések alatt.
All inclusive ellátás, mely 07:00-23:00 között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (10:00-23:00). Import és prémium italok, frissen facsart gyümölcslevek, bizonyos koktélok, valamint fogyasztás az a`la carte éttermekben térítés ellenében.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitva tartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.



Térítés mentes szolgáltatások
LOBBY BÁR, MEDENCE BÁR, KÖZPONTI ÉTTEREM, NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPOZÓTERASZ, NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
ORVOSI ÜGYELET, FODRÁSZAT, AUTÓBÉRLÉS, SZOBASZERVIZ, ÜZLETEK, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ),


Szórakozás
BILIÁRD, BÚVÁRKODÁS, ESTI SHOWMŰSOROK, FITNESZTEREM, TENISZPÁLYA, VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON,


Wellness
SZÉPSÉGSZALON, BELSŐ MEDENCE, JAKUZZI, MASSZÁZS, SZAUNA, SPA KÖZPONT, GŐZFÜRDŐ,


Gyermekeknek
GYERMEKFELÜGYELET, GYERMEKMENÜ, ETETŐSZÉK, MINI KLUB, GYERMEKMEDENCE, GYERMEK CSÚSZDA, JÁTSZÓTÉR,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás