Ciprus, Ayia Napa: Blue Harbour Boutique Aparthotel 4*, fős apartman, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 244127
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:apart hotel
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont közelében a hangulatos hajókikötő mellett épült, éttermek, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, elegánsan kialakított egyemeletes kiemelkedő színvonalú 28 szobás butikhotel. A tengerpart száz méterre, a legközelebbi strand háromszáz méternyire fekszik. Ayia Napa központja számtalan szórakozási lehetőséget kínál, a szálláshelytől pár perc sétányira számos bár, klub, szórakozóhely érhető el. A sziget egyik legszebb strandja a Nissi Beach (2 km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden standard szoba (~20 m2), hangulatos színvilágú és szépen berendezett, légkondicionált, fürdőszobás, hajszárítóval, Lcd tv-vel, hűtővel, szobaszéffel és vízforralóval felszerelt. A deluxe szobák mindegyike emeleti elhelyezkedésű, felszereltsége a standard szobával azonos, azonban még otthonosabban berendezettek, nagyobb alapterületű (~25 m2), hálószoba franciaággyal, társalgórésszel (dívánnyal rendelkeznek. A szobához erkély (hangszigetelt üvegezés) tartozik, az emeleti szobákból a kilátás korlátozottan tengerre néző. A családi szobák (~35 m2) hasonló felszereltséggel azonban nagyobb alapterületűek, kétszintes elosztásúak, földszinti és emeleti hálószobákkal rendelkeznek (csigalépcsővel), és két erkéllyel rendelkeznek.

Szolgáltatások: recepció, autó-motor és kerékpárbérlés, takarítás és törülközőcsere (napi rendszerességgel), internetezési lehetőség (a WiFi térítésmentes), parkoló, mosodai szolgáltatás és fodrászszalon közvetlen közelben.

Sport és szórakozás: A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében elsősorban hétvégén és ünnepnapokon zajra lehet számítani.

Étkezés: Reggeli. A szobákban nem található konyha, főzési lehetőség (meleg ital készítésén vagy italok hűtőben történő tárolásán kívül) nincs. Felár ellenében bővített kontinentális reggeli foglalható (kb. 09:00-11:00 között). Az üdülőhely központjában számos étterem, taverna található.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint. Két felnőtt és két vagy három gyermek elhelyezése csak családi szobákban lehetséges.

Szolgáltatások: recepció,bár,takarítás,autóbérlés,biciklikölcsönzés,áram-, hideg- és melegvíz-szolgáltatás,kávézó,parkoló,internetezési lehetőség,hűtő/minihűtő,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,vízforraló,műholdas tv


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás