Ciprus, Famagusta: Crystal Rocks Hotel 3*, debreceni indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243019
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Debrecen
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Famagusta

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Debrecen - Larnaca
Indulás Ciprusra menetrendszerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2-7. nap: Ciprus
Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

8./11. nap: Larnaca - Debrecen (választott úthossz szerint)
Elutazás Debrecenbe repülőgéppel, érkezés Debrecenbe.

Általános információk:

Utazás Debrecen-Larnaca és Larnaca-Debrecen útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe.
A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk az utószezoni (november és április közötti) utazások kivételével.
Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.
A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz a lenti kalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban

Csomagszállítás
Minden utasunk (2-99 éves kor között)számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x30x18cm (max. 5 kg/db),
  • Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg
  • Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Gyermekkedvezmények: Amennyiben csecsemő (2 éves korig) is utazik, az Ő teljes részvételi díja 31.100 Ft, amely tartalmazza a részvételi díjat, a sztornó biztosítást, a foglalási díjat, az illetéket, a transzfert, a bébiágyat lekéréssel. A csecsemő a repülőn külön ülőhely nélkül utazik. Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak.

Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Wizzair fix ülőhely - Kényelmi szolgáltatás (feláras)

A sorban állás, a beszállás és a helykeresés mindig is az utazás egyik legstresszesebb része volt a Wizzair repülőjáratain. Ezt számos ügyfél-elégedettségi felmérésben kiemelték a kitöltők. Hallgatunk utasainkra, és a Wizzair járatokon mostantól Mi is alkalmazzuk a garantált ülőhely választásának a lehetőségét. Válasszon ülőhelyet!
Mi történik, ha nem foglal ülőhelyet? Ülőhelye biztosítva van abban az esetben is ha ezzel a szolgáltatással nem kíván élni. Ha most nem foglal, a rendszer véletlenszerű ülőhelyet ad Önnek. A kiosztott ülőhelyről a beszállókártyán értesülhet. Ezután a hely már nem módosítható. Ha még maradtak szabad ülőhelyek, az utasfelvétel során még foglalhat, de nagy valószínűséggel ekkor jóval kevesebb hely közül választhat.
Fix ülőhely foglalást - a szabad kapacitás figyelembevételével, legkésőbb 14 nappal indulás előtt fogadunk el.

Wizz Air szolgáltatások:

  • Elsőbbségi beszállás (benne garantált fedélzeti poggyász és egy kisebb táska szállítása a fedélzeten)
  • Garantált ülőhely választás lehetősége (a prémium helyek kivételével)

A szolgáltatások aktuális árairól minden esetben a kalkulációból tájékozódhat.

2020 Menetrend (tájékoztató jellegű)
Debrecen 04:00 Lárnaka 07:45
Lárnaka 08:20 Debrecen 10:15
W6 7891 / W6 7892

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Ciprus északi, a törökök által lakott részén, Famagusta központjától kb. 9 km-re, közvetlenül a tengerparton, csendes, nyugodt, kialakítás alatt álló környezetben épült, több épületből (központi és bungaló épületek) álló, homokos stranddal rendelkező egyszerűbb középkategóriás szálloda. A szállodához szépen gondozott, dúsnövényzetű kert és egy kis csúszdapark tartozik. Közelében a Salamis Bay Conti Hotel található (kb.500 méterre). Ez a szálláshely kimondottan pihenni vágyó vagy kisgyermekekkel utazóknak kínál kiváló nyaralási lehetőséget.

Szobák: minden szoba a bungaló épületek egyikében található, kategóriájának megfelelően berendezett, egy hálószobás (~22m2), fürdőszobával, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel, telefonnal és mini hűtővel felszerelt. A szobákhoz terasz tartozik kertre vagy tengerre néző kilátással. Széf, térítés ellenében (kb. 5 euró/hét) bérelhető.

Szolgáltatások: recepció, étterem és bár (panoráma kilátással), pénzváltó, szobaszerviz, parkoló, konferenciaterem és rendezvényszervezés, autóbérlés, internetezési lehetőség (WiFi térítés ellenében: kb. 12 euró/hét). Vásárlási vagy szállodán kívüli étkezés céljából javasolt Famagusta központjába beutazni. Ide az eljutás iránytaxikkal (közösségi) lehetséges, napközben rendszeres kb.30 percenként közlekedő dolmus járatokkal, kb. 2 euró fejenként, felszállási lehetősége a közeli főúton található megállóból (a buszt kézfeltartással kell megállítani) vagy taxirendeléssel.

Sport és szórakozás: gondozott kertben medence, élménymedence (kis csúszdapark), gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők a medencék körül ingyenesen vehetőek igénybe, privát homokos strand. Közelben több romantikus, csendes homokos partszakasz, strand fedezhető fel.

Ellátás: félpanzió, bővített kontinentális reggelivel és büfé vacsorával. Felár ellenében alll inclusive ellátás is foglalható, benne: reggeli, ebéd és vacsora, korlátlan italfogyasztás 10-22 óra között. Az italválaszték pohárban felszolgálva, a szálloda által meghatározott helyi és alkoholos és üdítőitalokra, vízre és gépi kávéra vonatkozik. Az import és palackozott italok fogyasztása térítéshez kötött.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy bungalóban történő elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás