Ciprus, Ayia Napa: Anthea Apartman, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226924
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Ayia Napa

Szállás / program részletes leírása





Fekvése: Ayia Napa népszerű tengerparti üdülőhelyen, a városközpont közvetlen közelében éttermek, üzletek és szórakozóhelyek szomszédságában található, tágas belső udvarral és napozóterasszal is rendelkező több épületblokkból álló, legutóbb 2017-ben felújított 261 szobás apartmanhotel. A tengerparti sétánytól ötszáz méterre, a kikötőtől és a homokos strandtól pedig hétszázötven méterre fekszik. Elsősorban fiatalabb utazók által kedvelt szálláshely, foglalása azoknak javasolt, akik az aktív üdülést és az éjszakai szórakozási lehetőségeket keresik Ciprus legnépszerűbb üdülővárosában. Ayia Napa központja számtalan szórakozási lehetőséget kínál, a szálláshely környékén számos bár, klub, szórakozóhely található, ahol rendszeresen tartanak koncerteket is. A sziget egyik legszebb strandja a Nissi Beach (2 km) taxival vagy tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető (hétköznapokon, buszmegálló a közelben, jegyár kb. 1.50 eur).

Szobák: minden standard stúdió egy hálószobás (~20 m2), egyszerűen berendezett, fürdőszobás, konyhasarokkal (főzőlap, hűtő, alapszintű konyhai felszereltség), Tv-vel, telefonnal rendelkezik. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik utcai vagy medencére néző kilátással. A szuperior stúdiók (~30 m2) teljesen felújítottak, szebben és modernebb bútorokkal berendezettek. Az apartmanok felszereltsége a standard stúdióval azonos, azonban nagyobb alapterületűek (~45 m2), hálószobával (két ágy) és nappalival (kihúzható kanapé) rendelkeznek. Felár ellenében helyszínen igényelhető: széf (~2 euró naponta) és légkondicionálás (~8 euró szobánként és naponta).

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, medencebár, autó-motor és kerékpárbérlés, takarítás - ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), internetezési lehetőség (WiFi térítés ellenében, ~5 euró naponta), minimarket.

Sport és szórakozás: medence és gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, darts és biliárd. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött. A szálláshely környékén üzletek, bárok, szórakozóhelyek sokasága találhatók, emiatt környezetében zajra lehet számítani. A környező strandokon a nyugágy és napernyő, térítés ellenében bérelhető.

Étkezés: Önellátás. Az üdülőhely központjában számos étterem, taverna található. Főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében bővített kontinentális reggeli, vagy félpanzió (reggeli és menüvacsora) foglalható.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szolgáltatások: recepció,étterem,bár,takarítás,medencebár,autóbérlés,ágynemű- és törülközőcsere,biciklikölcsönzés,wifi,minimarket,internetezési lehetőség,kávé- és teafőző,széf,erkély vagy terasz,fürdőszoba,konyha/konyhasarok,légkondicionáló,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,biliárd,darts


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás