Ciprus, Pafos: Crown Horizon Coral Bay Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 215873
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Ciprus
Város: Pafos

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest - Paphos
Indulás Ciprusra menetrend szerinti repülőgéppel. Érkezés. Transzfer a választott szállodába.

2- 3./4./7. nap: Ciprus (választott úthossz szerint)
Szabadidő. Szállás Cipruson (vacsora, ha a program tartalmazza).

4./5./8. nap: Paphos - Paphos - Budapest (választott úthossz szerint)
Elutazás Budapestre repülőgéppel, érkezés Budapestre.

Általános információk:

Utazás Budapest - Paphos és Paphos - Budapest útvonalon közlekedő repülőjáratokon, az Irodánk által vásárolt helyeken történik. A repülőút alatt fedélzeti ellátást térítés ellenében vehet igénybe. A helyszínen magyar nyelvű telefonos asszisztenciát (lehetőség fakultatív programokon történő részvételre) biztosítunk.


Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.
A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.
Transzfer minden esetben külön fizetendő, pontos árak az egyes időpontokhoz az árkalkulációban találhatók!

Igény szerint foglalható:
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás különböző választható díjszabásban
Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz).

Csomagszállítás

Minden utasunk (2-99 éves kor között) számára a következő poggyász szállítását biztosítjuk:

  • Egy darab kézipoggyász, mely nem nagyobb, mint 40x20x25cm,
  • Egy darab feladott poggyász, melyek súlya nem lehet több, mint 20kg
  • Olyan árucikkek, amelyeket a repülőtéri ajándékboltban a biztonsági ellenőrzést követően vásárolt.

Gyermekkedvezmények:
0-2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel).
Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch boksz-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.



Fekvése:

Fekvése: Paphos vonzáskörzetében, a Coral Bay-en, az üdülőövezet központjának közvetlen közelében található, hatalmas mediterrán kerttel rendelkező, a homokos tengerparttól mindösszesen 500 m-re épült, igen népszerű, két épületblokkból álló, kettőszáztizenöt szobás szálloda. A térség egyik legszebb strandja a szálloda közelében pár percnyi sétatávolságnyira. Paphos városközpontja kb. 15 km-re található. Buszmegálló a szálloda közelében van (a buszjegy ára a városközpontba kb. 1,50 euró).

Szobák: minden szoba praktikusan berendezett, fürdőszobás, légkondicionálóval, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély vagy terasz tartozik, szárazföldi, kertre vagy tengerre néző kilátással. Felár ellenében szobaszéf (kb. 2,50 euró/nap), hűtő (kb.30,00 euró/hét) és Wi-Fi kapcsolat (kb.10,00 euró/nap/eszköz) igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, lift, étterem, bár, medencebár, internetezési lehetőség (ingyenes Wi-Fi a recepció környékén), Tv szoba, ajándéküzlet, újságárus, fodrász, gyermekklub, konferencia és rendezvényszervezés (pl. esküvő), szobaszerviz, ruhatisztítás, parkoló. A városközpontban számtalan vásárlási és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.

Sport és szórakozás: nagyméretű medence, gyermekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal (medence körül térítésmentesen, a strandon térítés ellenében), kültéri pezsgőfürdő, röplabdapálya, teniszpálya, görög színház, játszótér, játékterem. Spa Tonic wellness-fürdő, benne: fedett és fűtött medence (szezonális), jacuzzi, edzőszoba, masszázs, arc és testkezelés, törökfürdő, szauna. Egyes szolgáltatások elérhetősége szezonális, időjáráshoz vagy térítéshez kötött.

Étkezés: Félpanzió, büféreggelivel és büfé vacsorával. Felár ellenében all inclusive foglalható, benne: svédasztalos reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:30) és vacsora (18:30-21:30), snack ételek és szendvicsek, délutáni kávé és sütemény, helyi jégkrémek, hetente 1 alkalommal a` la carte vacsora (olasz, görög, japán étteremben - regisztrációhoz kötött), korlátlan italfogyasztás 10-24 óra között: megjelölt röviditalok, koktélok, sörök, borok, gyümölcslé, szénsavas üdítőitalok, ásványvíz, gyermekkoktélok, kávé, tea (kivéve import italok).

Gyermekkedvezmény: Egy felnőtt és egy gyermek illetve két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén pótágyon, az árlista szerint.



Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,fodrászat,bár,medencebár,lift,szobaszerviz,konferenciatermek,parkoló,minimarket,internetezési lehetőség,fürdőszoba,légkondicionáló,hajszárító,erkély vagy terasz,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,fedett/belső medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,gyermekjátszótér,játékterem,fitness terem,spa részleg,szauna,pezsgőfürdő,masszázs,törökfürdő,teniszpálya,röplabdapálya


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás