Bulgária, Napospart: Riva 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176428
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A Riva szállodakomplexum a Naposparton helyezkedik el, a tengerparttól 120 méterre, a tengerparti sétánytól 100 méterre, az üdülőövezet központjától 500 méterre, a burgaszi repülőtértől 30 km távolságra van. A közelben számos szórakozási lehetőség található: kaszinó, vidámpark, bárok.

ELHELYEZÉS

A pár éve nyílt komplexum 3 csillagos része összesen 250 szobával rendelkezik. Az emeletek közötti közlekedést liftek könnyítik. A szobák mindegyike tágas, ízlésesen berendezett, kilátást nyújtanak a rendezett kertre vagy medencére, továbbá erkéllyel, zuhanykabinos fürdőszobával, LCD kábel televízióval, mini bárral, légkondicionálóval, térítés ellenében WIFI-vel felszereltek.Double room: 2 fő részére, double room 2+1: 3 fő részére.Double Superior: kb. 23 m2 alapterületű szoba.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátással foglalható. Az tágas étterem 160 fő befogadására alkalmas, ezen felül 250 fő tud helyet foglalni a hatalmas teraszon, ahonnan a medencére vagy a kertre nyílik kilátás. A nemzetközi konyha fogásait felvonultató főétkezések büféasztalos rendszerben kerülnek felszolgálásra. A snack bárban alkoholos és alkoholmentes koktélokkal, kávéval, délutánonként friss pizzával és croissanttal várják a vendégeket. A lobbi bár egyszerre szolgálja ki a lobbi területén és a medence mellett lévőket koktélokkal és egyéb italokkal.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Négy kültéri medencével rendelkezik: gyermekmedence csúszdával, felnőtt medence gyermekrészleggel, felnőtt medence, medence sós vízzel feltöltve és jakuzzival. A gyermeket játszótér és mini klub várja. A szép, rendezett kertben tett séta is segíti a relaxálást. A környéken vidámpark és teniszpálya is található.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, ingyenes WIFI a lobbi területén, pénzváltó, térítés ellenében: széf, orvosi szolgálat, őrzött parkoló bővítik a szolgáltatások körét.

A szálláshely honlapja: www.rivahotelbg.com



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- idegenforgalmi adó,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás