Bulgária, Napospart: Hotel Royal Palace Helena Sands 5*, félpanzió (repülővel)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 143592
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Bulgária
Város: Napospart

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A két szállodából álló hotelkomplexum a Napospart északi részén fekszik, 30 méterre a tengerparttól, a nyüzsgő központtól kb. 2,5 km-re helyezkedik el. 14.500 m2 parkosított területen osztozik a Royal Palace Helena Park Hotellel. A burgasi repülőtértől kb. 28 km-re, a várnai repülőtértől kb. 110 km-re található.

ELHELYEZÉS

A szálloda 194 szobájának mindegyike központilag szabályozott légkondicionálóval, telefonnal, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, mini bárral (térítés ellenében), WIFI elérhetőséggel, padlószőnyeggel és erkéllyel felszerelt. A szobák többsége tengerre néző. Összenyitható szoba elérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás: büfé jellegű reggeli és vacsora italok nélkül. A`la carte étterem, és medence melletti bár szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső és belső (fűtött) medence, gyermek medence, mini klub (4-12 éves korig), játszótér, nappali és esti animációs programok, strandröplabda, asztalitenisz. Térítés ellenében biliárd, teniszpálya, szauna, masszázs, motorizált vízi sportok a tengerparton.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Fodrászat, üzletek, konferenciaterem, internetszoba, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbi területén. A napernyők, napágyak és strandtörülközők a medence mellett ingyenesek. A szálloda saját tengerpartján a napernyők és napágyak a szabad helyek függvényében szintén ingyenesen elérhetőek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- idegenforgalmi adó,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás