Napsütötte Florida és hajózás a Bahamákon

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211694
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Bahama
Város: Miami, Coco cay, Nassau, Orlando

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Miamiba
Utazás Budapestről amszterdami átszállással Miamiba. Idegenvezetőnk üdvözli Önt. Szállás minőségi, középkategóriájú hotelben Miami környékén két éjszakára.

2. NAP Miami
A mangrove mocsárból egy vibráló, ezerszínű metropolisz nőttki: Miami. Florida állam legnépesebb városát az örök napsütés ragyogja be. Trópusi-monszun éghajlatával, art deco épületeivel, világszerte irigyelt meseszép strandjaival, pezsgő éjszakai életével, latinos életörömével mindenki szívébe belopja magát. Félnapos panoráma városnézést teszünk. Ízelítőt kapunk az itteni életérzésből, köszönhetően a belvárosnak (downtown) és Little Havana-nak, a latin negyednek, ahol főleg kubaiak élnek, Coconut Grove-nak, a legrégebbi, folyamatosan lakott városrésznek, Coral Gables-nek, az egyik szomszédos városnak. South Beach tengerpartjának, szállodasorának és az azt övező, energikus kavalkádnak látványa számos filmből lehet ismerős. Délután szabadidő vagy FAKULTATÍV programlehetőség: Millionaire`s Row-hajózás: a Biscayne-öböl körül tett, kb. 90 perces hajóút során megcsodálhatja a belváros, a kikötő, Fisher Island, Miami Beachés a gazdagok körében népszerű lakóövezet, a Millonaire`s Row látképét! Másik FAKULTATÍV programlehetőség: hajózás a vadregényes Everglades-mocsárban. Jellegzetes légcsavaros hajóval (airboat) a Nemzeti Park szívébe hajózunk, ahol az édesvízi mocsár élővilága nyújt páratlan élményt. Aligátorokat, teknősöket, kígyó- kat, egzotikus madarakat fedezhetünk fel az USA legnagyobb szubtrópusi vadonjában. A Vadvilág-show keretében aligátorok birkózása képeszti el a látogatókat. Szállás Miami környékén.

3. NAP Miami kikötő, majd hajózás
A reggelit követően transzfer Miami kikötőjébe. A Royal Caribbean flottájának egyik gyöngyszeme, az Enchantment of the Seas hajó vár ránk. Az ebédet a fedélzeten fogyasztjuk el. 16 órakor futunk ki a vízre. Vacsora. Szállás 3 éjszakára a hajón.

4. NAP Coco Cay, Bahamák
8 óra körül érkezünk a Royal Caribbean Társaság privát szigetére, a Bahama-szigetekhez tartozó, álomszép Coco Cay-re. A szabadidő során számos lehetőség kínálkozik az idő tökéletes eltölté- sére: snorkelezés, kajakozás, csónakázás, jet-ski bérlés, aqua park (az előzőek térítés ellenében), séta, strandolás. A hajó 17 órakor kel útra. Ebéd és vacsora, illetve szállás a hajón.

5. NAP Nassau, Bahamák
Reggel 8 körül köt ki hajónk Nassau-ban, és 17 órakor indul tovább. Nassau a Bahama-szigetek fővárosa. New Providence-szigeten és a Paradise-szigeten helyezkedik el, melyen luxushotelek és elit nyaralóhelyek sorakoznak. A város olyan, akár a földi paradicsom: fehér, homokos partvonal, kristálytiszta tenger, melybe belekáprázik a szemünk. Történelmi hátterével a városnézéshez is ideális helyszín. Ebéd és vacsora, illetve szállás a hajón.

6. NAP Hajózás - Miami - Orlando
A hajó reggel 7-kor éri el Miami partjait. A reggeli után búcsút veszünk úszó hotelünktől, majd Orlando felé indulunk. FAKULTATÍV programlehetőség: életre szóló kalandot jelent majd a Cape Canaveral-nél lévő Kennedy Űrközpontba teendő látogatás. Innen lövik ki a rakétákat a világegyetem felé. Csodálattal adózhatunk az űrkutatás bátor hőseinek. Utazás Orlando-ba. Szállás: Orlando környékén két éjszakára.

7. NAP Orlando
A mai napot töltse kedvére! Érdemes felkeresni valamelyik élményparkot: a Universal Studios-t, a film világára épülő szó- rakoztató központot, a SeaWorld-öt, a tengeri élőlényekre fókuszáló vidámparkot, a Walt Disney World Resort létesítményeit: a Magic Kingdom-t, az Animal Kingdom-ot vagy az Epcot-ot. Orlando adottságainak kiaknázására egy másik mód is kínálkozik: vásárlás az itteni híres bevásárlóközpontokban.

8. NAP Hazautazás
Transzfer a miami repülőtérre a gép indulásának függvényében, repülés amszterdami átszállással.

9. NAP Hazaérkezés
Felejthetetlen élményekkel érkezünk meg a budapesti reptérre.

Fontos Információk!
A magyar állampolgárok turista célból vízum előzetes beszerzése nélkül utazhatnak az Amerikai Egyesült Államokba, amennyiben regisztrálnak az ESTA rendszerében. Ez a kedvezmény kizárólag a biometrikus azonosítóval ellátott (bordó) útlevélre vonatkozik, a régi típusú (kék) útlevél továbbra is vízumköteles. ESTA: elektronikus beutazási engedélyezés, ennek intézése egyénileg online történik, ára 14 USD. Útlevelének érvényesnek kell lennie minimum a visszatérés napjáig.
Fakultatív programok vásárlására elő- zetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség (a hajón is kínálnak majd opcionális kirándulásokat).
A programváltozás jogát fenntartjuk! A kirándulásokon utasaink a hajó többi vendégével együtt vesznek részt



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás