Advent Bécsben - Csokimúzeum vagy Belváros program nélkül

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 142678
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Ausztria
Város: Bécs

Szállás / program részletes leírása



Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Ausztriáig, útközben egy rövid megállással. Délelőtti érkezés Bécs belvárosába. Az autóbusz először a Hundertwasser házaknál tart egy rövid megállót, ahol lehetőség nyílik megismerkedni a bohém építész pár alkotásával. A Hundertwasser házak mára szintén Bécs jelképévé váltak. Ezután informatív autóbuszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával a Ringstrassen stílussal. A városnézés után fakultatív programként lehetőség nyílik ellátogatni a Heindl csokimúzeumba. A látogatók megismerkedhetnek és elmerülhetnek a mintegy 3000 éves csoki történelmével, a régi csokoládéktól kezdve a napjainkban készített pralinékig. Megtudhatnak többet a kakaóbab temesztéséről, a különböző csokoládé fajtákról, csoki receptekről és megnézhetik, hogyan készülnek a Heindl termékek. Aki nem szeretne részt venni ezen a programon, szabadidejét egyénileg töltheti el Bécs belvárosban. Lehetőség nyílik a híres adventi vásár meglátogatására (annak is, aki ellátogatott a csokimúzeumba), amely Bécs legfontosabb látnivalója ilyenkor, és a Városháza téren található. Adventi specialitások: sült gesztenye, sült krumpli és puncs, valamint forralt bor teszik igazán hangulatossá a forgatagot. 18.00-kor hazaindulás Budapestre. Hazaérkezés a késő esti órákban.

FONTOS TUDNIVALÓ:
A belépőjegyek külön fizetendőek! A program része az autóbuszos városnézés és a csoportkísérő idegenvezető részletes tájékoztatása az utazás során. Gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel nem része a programnak!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás