TOP LUXUS TIPP! Csoportos Kelet-Karib hajóút a világ legnagyobb óceánjárójának fedélzetén akciósan!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 66516
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Amerikai Virgin-szigetek, Bahama-szigetek, Turks és Caicos-szigetek
Város: Ft. Lauderdale, Miami

Szállás / program részletes leírása



KARIB HAJÓÚT - MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL - A VILÁG LEGNAGYOBB ÓCEÁNJÁRÓJÁNAK FEDÉLZETÉN: ilyen még nem volt, lehet nem is lesz többet, csak a Start Utazási Irodáknál rendelhető meg!!!

Akciós árak: mácius 31-ig
(a hajótársaság fenntartja a jogot az akció visszavonására)

Magyar idegenvezetéshez szükséges minimális csoportlétszám: 16 fő

A Karibi térség: meleg klímája, romantikus hangulatú kikötői, a több ezer fehér homokos csodás tengerpart, az adómentes vásárlási lehetőségek, a kristálytiszta tenger színes élővilága, az érintetlen korall zátonyok... mind külön-külön is erős vonzerővel rendelkeznek, de együttesen verhetetlen kombinációt alkotnak és páratlan élményt nyújtanak az idelátogatóknak.

A magyar piacon már több csoportunk is indult magyar idegenvezetővel, asszisztenciával a hajóút alatt! A visszajelzések szerint utasaink nagyon sok segítséget kaptak asszisztensünktől, próbálja ki Ön is, milyen élmény luxus körülmények között hajózni, kitűnő ellátás mellett (lazac, homár, bélszín minden mennyiségben!), amikor Önnek semmire sincs gondja, mindent megold Ön helyett az idegenvezető!
Kérjük, akár online akár személyes megrendelés esetén jelezze, hogy mennyire elengedhetetlenül fontos Önnek a magyar idegenvezető jelenléte a hajón.

Harmony of The Seas
2016 nyarán indul első útjára a “Tengerek harmóniája”, vagyis a Harmony of the Seas. A Royal Caribbean Harmony of the Seas nevű hajója a világ legnagyobbja – jelenlegi ismereteink szerint – filozófiájával és újításaival egy igazán egyedi, élményekben gazdag hajóutat kínál a vele/rajta utazók számára. A Harmony of the Seas hajó mindenkit lenyűgöző fedélzeti létesítményekkel vár. Válasszon vérmérséklete vagy életkora szerint: három emelet magas csúszda; Youth Zone – a legnagyobb gyermekrészleg, melyet hajón találunk; Bionic Bar, ahol robotok keverik a koktélokat! A belső kabinoknak itt virtuális balkonja van, amely csodálatos virtuális kilátást nyújt a tengerre. A képernyőre beállítható, hogy a valós kinti képet lássuk, vagy egy korábbi felvételt. Ennek megfelelően akár éjszaka is varázsolhatunk nappalt a belső kabinban, vagy nappal csillagos éjszakai eget.
A Harmony of the Seas hajó is az óceánjárókon elérhető leggyorsabb internetet kínálja, így könnyebb lesz a kapcsolattartás az itthonmaradtakkal. "Az innovációk és kalandok tökéletes összhangja várja a lelkes vakációzókat!" - mondta a Royal Caribbean társaság elnöke. A Harmony of the Seas az egyetlen tengerjáró hajó, melyen több mint 12 000 növény él. Mindezt a hajó közepén lévő Central Park elnevezésű területen nézhetjük meg.

A hajóról készült videó megtekintéséhez kattintson ide >>

Tervezett program (a hajótársaság fenntartja magának a jogot az útvonal bármikori megváltoztatására az időjárás függvényében):

2018.01.26.
Elutazás Budapestről 1 átszállással Miamiba, érkezés után transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, pihenés. (1 éj szállás Best Western Plus Oceanside Inn *** reggelivel)

2017.01.27.
Reggeli után Fort Lauderdale városnézésre indulunk, majd irány a kikötő, ahol becheckolunk a világ legnagyobb hajójára! A hajónk 16:30-kor fut ki majd a kikötőből!

2017.01.28. 
Szabadnap a tengeren, ismerkedés a hajó színvonalas szolgáltatásaival (éttermek, bárok, színház, mozi, varietéműsorok, úszómedencék, napozóteraszok, sportolási lehetőségek, fitneszterem, kaszinó és diszkó). Figyelem egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe!

2017.01.29. 
Szabadnap a tengeren, ismerkedés a hajó színvonalas szolgáltatásaival (éttermek, bárok, színház, mozi, varietéműsorok, úszómedencék, napozóteraszok, sportolási lehetőségek, fitneszterem, kaszinó és diszkó). Figyelem egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe!

2017.01.30.
Philipsburg, St Maarten, Tervezett kikötés 08:00-17:00
Reggeli a hajón, majd fakultatív magyar idegenvezetős szigettúra 
Egy pici sziget, de két külön ország? Igen, ez itt a Karib térség egyik legcsodálatosabb szigetén lehetséges! A legenda szerint egy francia és egy holland férfi úgy osztotta fel a szigetet, hogy elindultak egymásnak háttal, ellentétes irányban, majd újra találkoztak. A holland megállhatott egy sörre, mert több, 21 négyzetmérföld a francia rész, míg 16 a holland. Az északi rész tartozik francia fennhatóság alá, ők a sziget nevét St Martinnak írják. A déli rész a holland rész, St. Maarten. A szigeten nincs hivatalos határ, csak egy egyszerű jelzés utal rá, hogy már a másik „országban” járunk.

2017.01.31.
San Juan (Puerto Rico), Tervezett kikötés: 07:00-15:00
Reggeli a hajón, majd fakultatív magyar idegenvezetős szigettúra 
A Nagy-Antillák szigetvilágának legkeletebbre fekvő tagja. A tengerjárók csupán pár lépésre kötnek ki San Juan történelmi belvárosától, így egy rövid séta után magunk is átéljük a latin életérzés legjavát. A művészet és a zene kedvelőinek egyaránt tartogat meglepetéseket San Juan. Látnivalók San Juanban: Fuerte San Felipe del Morro, Szent Kristóf erőd, Palacio de Santa Catalina (La Fortaleza), Plaza de Armas in San Juan, a Capitol, Művészeti múzeum, Szent János székesegyház.

2017.02.01.
Labadee (Haiti), Tervezett kikötés: 09:30-18:00
Reggeli a hajón, majd fakultatív magyar idegenvezetős szigettúra
Haiti a Karib-térség egyik országa, Hispaniola sziget nyugati részén fekszik, a keleti felén lévő Dominikai Köztársaság az egyetlen szárazföldi szomszédja.

2017.02.02. 
Szabadnap a tengeren, ismerkedés a hajó színvonalas szolgáltatásaival (éttermek, bárok, színház, mozi, varietéműsorok, úszómedencék, napozóteraszok, sportolási lehetőségek, fitneszterem, kaszinó és diszkó). Figyelem egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe!

2018.02.03.
Kikötés 06:00 órakor Fort Lauderdale-ben, reggelit követően a csoport együtt száll le a hajóról. Buszra szállunk és Miami városnézésre indulunk, melynek során a város változatos és sokszínű arcával ismerkedhetnek meg. Később szabadidő biztosított vásárlási és étkezési lehetőséggel, ezalatt a bőröndjük a buszban marad, majd csoportos transzfer a repülőtérre és hazautazás átszállásssal Budapestre. (Tekintse meg a miami látnivalókról készült kedvcsináló videót >>) Vagy hosszabbítási lehetőség egyénileg Miamiban (iiletve igény szerint egyéb helyen), kérje ajánlatunkat!

2018.02.04.
Miami-Budapest: Érkezés Budapestre menetrend szerint a délutáni órákban.

(Valamennyi szigeten fél vagy egész napos magyar idegenvezetős fakultatív programot szervezünk, ezek általában a szigetet bemutató 4-6 órás szigettúrák. A programok listáját hamarosan közzétesszük. Emellett lehetőség van több fajta programon részt venni egyénileg vagy angol nyelvű kisérővel. A programok ára a belépőket és az ebédet nem tartalmazzák! A programváltoztatás jogát a hajótársaság fenntartja.)

EXTRÁK A HAJÓN: 
- A Central Park közel a buja zöld növényzeteivel, hangulatos sétányaival, szabadtéri bárjaival és éttermeivel, sok-sok butikkal egyéb felejthetetlen szolgáltatásaival
- Top Deck Pool és Sports Zona rendelkezik többek között két flowrider szörfszimulátorral, H2O zona az egész családnak élményt nyújtó aquaparkkal, itt található igazi strand a tengeren valamint csak a felnőttek számára elkülönített medence és napozó terasz, 4 medence és 10 jacuzzi várja a vendégeket, szabványos méretű sportpályák is itt találhatóak a minigolf pálya mellett. A 3 óriás vízi csúszda gyerek és felnőttek számára is igazi élmény.
- A Youth Zona a fiatalok számára kialakított terület ahol a gyerekek és tizenévesek választhatnak szórakozási lehetőségek sokasága közül.
- A lélegzetelállító Boardwalk hangulatos környezete magával ragadja a vendégeit, a hajónak ezen részén található a körhinta és az Aquatheater ezek mellett sok-sok étterem, bolt, és megannyi lehetőség az egész család számára.
- A Royal Promenade a világon egyedi előreugró szinttel ahonnan remek kilátás nyílik az alsó szintekre, valamint itt található a világon szintén egyedülálló Rising Tide bár, amely 3 szint között mozog fel és le… Kötelező kipróbálni!
- Az AquaTheater minden éjszaka lenyűgöző akrobatamutatványokkal várja vendégeit.
- A világon szintén példátlan drótkötél pálya ahonnan a magasból nézhet le a hajóra miközben a hajó egyik végéből a másikba száguld…
- A loft lakosztályok változatos szálláslehetőséget nyújtanak, padlótól a plafonig érő ablakokkal várják Önöket a páratlan kilátásért.
- Vitality at Sea Spa és fitness központ a legnagyobb tengeren lévő wellness fürdő. Tökéletesen felszerelt edzőtermében számos programon lehet részt venni edzés után pedig a Vitality café várja vendégeit egészséges ételekkel és frissítőkkel.
- A szórakozási lehetőségek szédületesen széles választékai közül mindenki megtalálja a magának megfelelőt minden napra. Az 1380 férőhelyes Opal színház, Jégtáncbemutatók a Studio B-ben, Bárok élőzenével, Kabaré, dzsessz és modern zenét játszó night-clubok, Két emeletes Dance Lounge valamint a Casino Royale is többek között a vendégek rendelkezésére áll.
- A kizárólag a Harmony of the Seas fedélzetén található az Abby's óriás száraz csúszda, mely 16 emeletről magasságból indul és érkezik a 4. szintre. 

HAJÓADATOK
Forgalomba áll: 2016 
Hossz: 362 m
Legnagyobb szélesség: 47 m
Merülés: 9,15 m
Utasok maximális létszáma: 5.479 fő
Teljes személyzet: 2.394 fő
Sebesség: 23 csomó (26,47 mérföld/h , 42,6 km/h)
Elektromos áram: 110/220 V

SZOLGÁLTATÁSOK
Szabadtéri Central Park élő növényzettel
2 szörfszimulátor
12 étterem, bárok és társalgók sokasága
Szabványos méretű sportpályák
Adventure Ocean gyermek központ
4 medence és 10 jacuzzi
Felnőttek számára fenntartott napozó
Drótkötélpálya, száguldjon a hajó felett
AquaTheator színház akrobata show-val
Casino Royal
3 fél óriás vízi csúszda
Abbys óriás száraz csúszda 
Fitness center a legmodernebb gépekkel
Royal Promenad több 136 m hosszan
Studió B színház: jégrevük, és még...
Boardwalk: Körhintával, bárokkal...
Royal Promenade: Mozgó bárral...
Vizi park gyerekeknek
Disco
Panoráma kilátó a hajó fedélzetén

Fakultatívan igénybe vehető egyéb szolgáltatások, felárak:
- Premium economy felár: 99 900 Ft/fő-től
- Business repülőjegy felár: 599 900 Ft/fő-től
- Felár ellenében ablakos (49 900 Ft/főtől) vagy erkélyes (99 900 Ft/főtől) kabin is foglalható
- Felár ellenében a program meghosszabbítható Miamiban, kérje ajánlatunkat (a magyar nyelvű asszisztencia erre nem vonatkozik!)

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! A fenti ár tájékoztató jellegű, és függ a hajó illetve a repülőgép telítettségétől. Kérdezze kollégánkat a szabad helyekről és aktuális árakról, és foglaljon már ma helyet magának és családjának! A repülő menetredje és a biztonságos hajóraszállás érdekében szükséges az 1 éjszaka szállás.

A hajón a dohányzás csak az arra kijelölt helységekben megengedett, a kabinokban tilos (még az erkéllyel rendelkező kabintípusokban is!)



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- elhelyezést a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában 7 éjre,
- teljes ellátást (napi 24 órás minőségi étkezés) a hajón
- korlátozott italfogyasztást (reggelihez fogyasztható italok: gyümölcslevek, kávé, tea, tej, víz; napközben kávé, tea, víz a hajó büfééttermében),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát, szórakoztató műsorokat,
- repülőjegy Budapest-Miami útvonalon átszállással,
- tranzitszállás 1 éjszakára Fort Lauderdale-ben reggelivel,
- transzfereket és programokat a leírás szerint,
- 16 főtől a magyar nyelvű idegenvezető-csoportkísérőt.

Külön fizetendő:
- kikötői illeték 49 900 Ft/fő,
- repülőtéri illeték 149 900 Ft/fő,
- foglalási díj.

Extrák:
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,3 %,
- kötelező borravaló kb. 11 EUR/fő/nap (a hajón fizetendő)

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás