Karib hajóút és városnézés szuper akcióban: 3 éj Miami + 3 éj hajóút a Bahamákon a Carnival Victory fedélzetén

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200851
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Bahama-szigetek
Város: Miami, Nassau

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK 2017. február 28-ig, a készlet erejéig!

Városnézés Miamiban (3 éjszaka középkategóriájú szállodában, önellátással) majd hajóút a Bahamákon (3 éjszaka, belső kabinban, teljes ellátással)

Carnival Cruises az egyik legnagyobb amerikai hajótársaság. Egyediségét a fiatalos hangulat és az állandó vidámság jelenti. A hajókon minden megtalálható, ami a kikapcsolódást biztosítja és mosolyt csal a vendégek arcára. Színvonalas kabinok és szolgáltatások mellett a legkülönfélébb sportolási lehetőségek, játékok és mulatságok várják az utasokat! Magas színvonalú szórakoztatás és kedvező ár páratlan kombinációját nyújtják a pihenni, kikapcsolódni vágyódnak a Carnival hajóútjai, nem hiába érdemelte ki a „ The Most Popular Cruise Line in the World!" azaz, a világ legkedveltebb hajótársasága nevet! Jöjjön és próbálja ki Ön is, legyen egy felejthetetlen élmény részese a Karib-tengeren, most előfoglalási akciós áron!

+ 1 tipp: iratkozzon fel munkatársainknál, amennyiben magyar idegenvezetős Karib-hajóúton kíván részt venni, előkészítás alatt áll ez a program!

Az időjárás ősszel Miamiban: 30°- 22° fokos nappali illetve éjszakai hőmérsékletre lehet számítani 

A Carnival flottájának egyik legnépszerűbb hajója! 1 300 kabinos, 2 800 főnyi utast képes elszállásolni, akiket az út során 1 100 főnyi személyzet szolgál ki. A Carnival Victory vendégeként már rögtön a 9 emeletes átriumba lépve ámulatba esik. A kellemes meglepetések sora 4 medencével, fantasztikus éttermekkel, kaszinóval, spaval és tágas kabinokkal folytatódik. Érezze jól magát! (Kedvcsináló videó a hajóról >>)

A hajó kiemelt szolgáltatásai:
- 3 emelet magas csúszda és vizes játékok
- 3 medence
- gyerekklub és játékok a különböző korú gyerekeknek
- könyvtár,  kártya- és sakkszoba,  színházterem
- steakhouse,  nemzetközi étterem, sushi-bár
- Kaszinó, Diszkó, kávéspecialitások bárja
- Spa: számtalan szolgáltatással
- Sportpark: minigolfpálya, futópálya, íjászat
- fotógaléria
... és még számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja Önt a hajó fedélzetén (a szolgáltatások egy része külön térítés ellenében vehető igénybe)!

Kabintípusok: Mindegyik kabin saját fürdőszobával, telefonnal, tv-vel és széffel felszerelt. A különböző kabinok között elhelyezkedésükben és méretükben van különbség. 
- belső kabin, kabinokon nincs ablak,
- tengerre néző ablakos kabin,
- tengerre néző erkélyes kabin,
- lakosztály.

Szállás Miamiban: The New Casablanca On The Ocean Hotel 3*
A szálloda honlapja >>

Elhelyezkedése: A szálloda a Miami Beachen található, közvetlenül a homokos tengerparton, a híres Art Deco negyedtől kb 20 percre.

Szolgáltatások: a 2008-ban részben felújított szállodában medence, fitnesszterem, ruhatisztító, ajándékbolt, internet, parkoló, étterem, bár, konferencia terem, pénzváltó, lift, szobaszerviz,  24 órás recepció biztosítja a vendégek kényelmét.

Szobák: a szobákban felszerelt konyha  (hűtő, teafőző, mikrosütő, edények), vasaló, vasalódeszka, légkondicionáló, tv, széf, internet, fürdőszoba és hajszárító található.

Ellátás: önellátás (a közelben kisbolt és éttermek is találhatóak)

Véleményünk: egyszerű, de minden igényt kielégítő, közép kategóriás szálloda, nagy előnye, hogy a buszmegálló közelében található, így olcsón, tömegközlekedéssel felkeresheti a látnivalókat, éttermeket.
Közvetlenül a tengerparton fekszik és medencével is rendelkezik ezért nyaralós kikapcsolódásra is rendkívül alkalmas. Törzsutasaink pozitív véleménnyel vannak a szállodáról évek óta. 

PROGRAM:
- 1. nap: elutazás Budapestről (egy vagy két átszállással) Miamiba. Érkezés után egyénileg (taxival) transzfer a szállodába
- 2. nap: egyéni tartózkodás Miamiban, angol nyelvű fak. programok vagy autóbérlés iránt érdeklődjön irodánkban
- 3. nap: egyéni tartózkodás Miamiban
- 4.nap: kijelentkezés a szállodából 12 óráig, majd hajóra szállás egyénileg, indulás a kikötőből: 16:00 órakor
- 5.nap: Nassau, Bahamák, kikötés: 10:00 órakor, szabadprogram a szigeten
- 6. nap Nassau kihajózás 07:00, a nap további része a tengeren, próbálja ki a hajó valamennyi szolgáltatását
- 7. nap Miami, érkezés 08:00 órakor, majd utazás egyénileg a repülőtérre, elutazás (egy vagy két átszállással) Budapestre (kérje ajánlatunkat hosszabbítással kapcsolatban)
- 8. nap érkezés Budapestre

Fakultatívan igénybe vehető egyéb szolgáltatások, felárak ( a pontos összegekről kérem, tájékozódjon kollégáinktól )
- Business repülőjegy a tengerentúli szakaszra,
- Felár ellenében ablakos vagy erkélyes kabin is foglalható. 
- A távoli indulási időpont miatt erősen ajánlott az útlemondási biztosítás megkötése, mind a repülőjegyre mind a hajóútra (1,3%)
- A csomag Baleset,-Betegség,-Poggyász biztosítást nem tartalmaz, irodánkban ez többféle kategóriában megköthető.

Figyelem: nem csomagtúra, idegenvezető vagy magyar nyelvű asszisztencia nem áll rendelkezésre a program során! A fenti ár transzfer szolgáltatást nem tartalmaz!

TOP LÁTNIVALÓK ÉS PROGRAMOK MIAMIBAN:

  • Art deco-negyed: egyszerre mutatja meg a város egy fontos korszakának építészetét, valamint bárjaival, szórakozó helyeivel az éjszakai élet egyik központja, minden épület egy külön műalkotás, sétáljon végig a híres Ocean Drive-on és szürcsöjön egy koktélt a számtalan bár egyikében!
  • Little Havana: kis havanna eszenciája mindannak, ami összeköti Miamit Kubával. Ez a 8,5 négyzetkilométeres negyed joggal viseli Kuba fővárosának nevét, mivel rengeteg dél-amerikai és kubai származású ember él itt.
  • Miami Beach:  egy mesterséges szigetcsoportra épült üdülőváros Miami partjaitól 1-2,5 kilométerre. Az észak-dél irányba terpeszkedő közel nyolc kilométer hosszú keskeny sziget területének nagy részét a szállodák és a strandok fedik le, közigazgatásilag Miamitól független várost alkot
  • South Beach: Miami Beach legmozgalmasabb és legmenőbb városnegyede South Beach. Nevével ellentétben a negyed nem csak a széles fövényes óceánpartja miatt érdekes, de itt található szinte minden, amiről Miami Beach híres. Az óceánparttal párhuzamosan fut a város leghíresebb utcája, a számos építészeti látnivalóval bíró Ocean Drive, amely már az Art décó-negyed pereme, és szintén itt találó a Lincoln Road, a bevásárlóutcák Rolls-Royce-át.
  • Bayside Marketplace egy öbölparti váráslónegyed. Több mint 150 üzlete, kávézója és étterme miatt a turisták és a helyiek is előszeretettel látogatnak el ide,  sajátos hangulata teszi vonzóvá.
  • Freedom Tower:  az USA délkeleti államainak egyik első felhőkarcolója, 1925-ben épült, ma már elveszik a környék épületei között.
  • Jungle Island: Watson Islanden található a híres interaktív zoológiai park, Miami egyik legkorábbi turistalátványossága nyolcvan éve várja a dzsungelkörnyezetre vágyókat. A park sűrű növényzetében korallkővel díszített kanyargós ösvények vezetnek, amitől hangulata néhol valóban olyan, mintha egy dzsungelben sétálnánk.
  • Korall kastély:  Miami déli részén áll a város tán legérdekesebb építménye. A kastélyt a lett származású építész, Edward Leedskalnin építette, állítólag szerelmi bánatában. Élete javát erre szánta, 1923-tól 1951-es haláláig dolgozott az építményen, amellyel kapcsolatban sok kérdést nyitva hagyott az utókor számára.
  • Lincoln Road: miami sétálutca akárcsak az Ocean Drive, a Washington Avenue vagy a Collins Avenue, a Lincol Road is a céltalanul mászkálni vágyók kedvelt tere. Ez a minden négyzetcentiméterében igényes és tiszta utca tele van jó étteremmel, kávézóval és művészeti galériával.
  • Zoo Miami: több mint háromezer állat otthona Miami állatkertje, a háromszáz hektáron elterülő Zoo Miami. Az állatkert vonzereje, hogy több óriási kifutója több módon bejárható: vízről kis csónakokban, gyalogosan a kanyargós ösvényeken, valamint egy magasvasút is végig kígyózik a kifutók fölött. Aki utóbbival járja be a parkot, inkább érezheti magát szafarin, mintsem állatkertben, és ez a fajta eredetiség a Zoo Miami egyik legnagyobb vonzereje.
  • Miami Seaquarium:  USA legnagyobb tengeri akváriumparkjában betanított gyilkosbálnák, delfinek és fókák műsorait nézheti  meg, de utóbbi kettővel akár együtt is úszkálhat is némi felárért.
  • Vizcaya Musem & Gardens: James Deering sikeres üzletember és műgyűjtő egykori villája egy szelet Olaszország a Miami Avenue és a tenger közé szorítva, ma múzeumként várja a látogatókat.


Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:
- repülőjegy Budapest-Miami-Budapest útvonalon átszállással,
- 3 éjszaka Miamiban, kétágyas szobában, ellátás nélkül,
- elhelyezést a hajón a legkedvezőbb árú (általában belső) kabinkategóriában,
- teljes ellátást a hajón (napi 24 órás minőségi étkezés)
- korlátozott italfogyasztást (egész nap ingyenesen fogyasztható italok: kávé, tea, csokoládé, limonádé, jegestea a hajó büfééttermében),
- a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények használatát, szórakoztató műsorokat.

Külön fizetendő: 
- repülőtéri és kikötői illeték,
- foglalási díj.
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,3%
- beutazási engedély az USA-ba: 14 USD/fő, vagy irdánkban intézve 10.000 Ft/fő.

Helyszínen fizetendő:
- transzferek,
- deposit a szállodában,
- kötelező borravaló a hajón: kb. 14 USD/fő/nap,
- fakultatív programlehetőségek, egyéni kiadások.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás