MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 4* superior ismertetője


MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 4* superior - Zalakaros

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 4* superior

8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 8.

Nyitvatartás: egész évben





nap / éj
ellátás:
foglalható:   -


-->

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 4* superior leírás

MenDan - spa és wellnes hotel Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 308 szobával és apartmannal (2 épületben) várja kedves vendégeit. A szálloda ötvözi a luxus hotelek eleganciáját, a spa hotelek harmóniáját, a wellness hotelek szolgáltatásait. Merüljön el az úszó-, termálvizes-, élménymedencékben vagy a pezsgőfürdőben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal.

Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel.

Gyermekbarát és családbarát hotel

A kis és nagy gyermekes családok is előbb-utóbb egyaránt rátalálnak Zalakaroson a MenDan Magic Spa & Wellness Hotelre, mert mi a legkisebbtől a legnagyobb gyermekekig minden korosztály számára fantasztikus programokat kínálunk.

MenDan: avagy a wellness és spa életérzése számokban

308 hotel szoba (2 épületben), átlagosan 30 m2 szobamérettel, 7 medence közel 450 m2 vízfelülettel, 2 étterem, 33 méteres büféasztal a reggelinél és a vacsoránál, 600 fő befogadására alkalmas, 642 m2-es konferenciaterem, mely 4 kisebb teremmé alakítható, több mint száz féle szépészeti kezelés, több mint félszáz különböző gyógy- és kényeztető masszázs, több mint félszáz sport- és programlehetőség, több mint félszáz szakmai díj és elismerés, 180 mosolygó munkatárs, 11 év tapasztalat piacvezető pozícióban, több mint 150.000 elégedett vendég. Tartozzon Ön is közéjük és ismerje meg a "MOSOLY NÉGY CSILLAGÁT" a zalakarosi MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior - ban!

... és még 1 fontos kiegészítés: BUDAPEST-ZALAKAROS autópályán CSAK 1,5 óra!!!

MenDan Magic Spa & Wellness Hotel 4* superior szolgáltatásai

szauna kozmetika szépség szalon TV a szobában mozgásszervi gyógyászat saját parkoló fedett uszoda telefon a szobában étterem konferenciaterem nem dohányzó szobák kávézó fodrászat őrzött parkoló buszparkoló vegetáriánus konyha diétás konyha különterem 24h portaszolgálat ajándékbolt butik szoba-széf légkondicionált szobák szoba szervíz mosoda masszázs pezsgőfürdő



nap / éj
ellátás:
foglalható:   -




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás