Városnézés Dubaiban magyar idegenvezetővel most akciós áron: Hotel Novotel Al Barsha 4*, reggelivel, magyar idegenvezetővel!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 58477
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



DUBAI SOHA NEM LÁTOTT ÁRAKON, ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ  A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN! 

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Mi gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.
Dubaiban, már a repülőtéren partnerünk évek óta a városban élő magyar munkatársai várják Önöket, transzfert biztosítanak a repülőtérről a szállodába, segédkeznek igény esetén a szobakulcsok átvételében, megbeszélik a fakultatív program-lehetőségeket Önökkel és a nyaralás teljes időtartamára korlátlan magyar nyelvű asszisztenciát biztosítanak.

 

NOVOTEL AL BARSHA 4*

A szálloda megtekintéséhez katt ide!


Ez a közkedvelt szálloda a Sheikh Zayed Roadon található, pár perces sétára egy metrómegállótól. Kitűnő választás mindenki számára, legyen szó pihenésről vagy akár üzleti útról. Kedvező fekvése miatt könnyen megközelíthetőek a látnivalók és nevezetességek, pl. a híres Mall of Emirates óriás bevásárló és szórakoztató központ, vagy a Burj Khalifa. A reptéről kb. 30 km-re fekszik, a transzferidő kb. fél óra. 
Ellátás: reggeli, felár ellenében fakultatív félpanzió kérhető.
Szolgáltatások: medence a tetőn, napernyők, napágyak, étterem, fitness, szauna, kávézó, masszázs, mosoda. 
Szobák: fürdőszoba, hajszárító, tv, légkondicionáló, széf, telefon, minibár, wifi.

 

 

Fakultatívan igénybe vehető szolgáltatások: 

- más kategóriájú hotelek (városi-tengerparti) felár ellenében foglalhatók!
- félpanziós felár
- fakultatív programok magyar nyelven
 
 

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!

 
Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 
 
 
 


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy a Wizzair fedélzetén, közvetlen járattal Budapestről,
- személyenként 1 db kézipoggyász (max 10 kg, 55*40*23 cm) + 1 db kis kézipoggyász (40*30*20 cm)
- személyenként 1 db, maximum 20 kg feladható bőrönd,
- ülésfoglalás,
- elsőbbségi beszállás,
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- reggelis ellátás (félpanzió fakultatívan kérhető),
- transzfer a repülőtér és a szálloda között oda-vissza útra,
- magyar asszisztencia és idegenvezetés a helyszínen.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás 980 Ft/fő/nap,
- fakultatív útlemondási biztosítás 1 millió forintos szerződés összegig 2%, 1-2 millió forintos szerződés összegig 2,5%, 2-3 millió forintos szerződés összegig 3,5%, Z1-es Covid fertőzésre is kiterjedő útlemondási biztosítás 4,5%. Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

 
Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más dátumok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

A foglalás 35 napon kívüli indulás esetén a repülőjegy árának 100%-a, a szállás árának 40 %-ának megfelelő előleg befizetése mellett lehetséges. A hátralék fizetése 35 nappal az indulás előtt esedékes. 35 napon belüli indulás esetén a teljes részvételi díj fizetendő.

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás