Antigua és Barbuda, Costa Antigua: Globales Costa Tropical 3*, bécsi indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233015
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Antigua és Barbuda
Város: Costa Antigua

Szállás / program részletes leírása



Leírás
A Hotel Globales Costa Tropical hotel egy 3 csillagos szálloda, mely tökéletes hely, hogy élvezze a családi kikapcsolódást, miközben felfedezi és megismeri a sziget leggyönyörűbb és látványosabb helyeit.

Fekvés
A hotel Fuerteventura keleti részén fekszik, Costa Antigua csendes pihenő övezetében.

Szállás
A hotelben 90 jól felszerelt apartman, illetve medencére néző apartman várja Önt. A szálláshelyek mindegyike kényelmesen, igényesen felszerelt, a hotel számtalan szolgáltatással és szórakozási lehetőséggel várja.

Elhelyezés
A Globales Costa Tropical apartmanjai modern stílust és kényelmes felszereltséget nyúj. Minden szobatípus rendelkezik erkéllyel, vagy terasszal.Az apartmanok felszereltsége: - Széf - Wifi - Műholdas TV - Erkély - Hajszárító - Kanapé - Telefon.1 hálószobás apartman: Az egy hálószobás apartmanok külön hálószobával és nappalival rendelkeznek. A nappaliban konyhasarok várja, ahol vízforralót, mikrohullámú sütőt, hűtőszekrényt és főzőlapot talál.Medencére néző apartman: A medencére néző apartmanok egy légterűek, egy nappali és egy hálórész található bennük. Az apartman felszereltségéhez tartozik a hűtőszekrény és a vízforraló.

Étkezés
- Önellátás - All Inclusive: A Globales Costa Tropical Hotelben két étterem, egy kávézó és egy medencebár várja. Az éttermek svédasztalos büfééttermek, az egyik kanári és nemzetközi ételeket kínál, a másik étterem pedig egy hamisítatlan olasz pizzéria, ahol tésztaételeket is kóstolhat. A kávézóban és a medencebárban az italok mellett snackeket is fogyaszthat.

Szolgáltatások
- Felnőtt medence - Gyermek medence - Napozóágyak és napernyők - Szauna (térítés ellenében) - Jakuzzi (térítés ellenében) - Masszázs (felár ellenében) - Fodrászat - Internet zóna (térítés ellenében) - Ingyenes Wifi a recepción

Sport és szórakozás
- Játszótér - Edzőterem - Teniszpálya - Futballpálya - Pingpong - Mosoda - Animációs szolgáltatások

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.- Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kulcsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.- Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.

Egészségügyi biztonság
Személyzet: - A szálloda minden alkalmazottjának kötelező képzés a szükséges egészségügyi előírásokról és intézkedésekről. - Védőeszközök kötelező viselete a munkavégzés során. - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására.Recepció: - Intézkedések az előírt szociális távolság betartására. - A kucsok, mágneskártyák fertőtlenítése minden használat után.Szobák: - A helyiségek és a leggyakrabban használt felületek, például kapcsolók, ajtófogantyúk, ajtók, csapok rendszeres fertőtlenítése. - A szobákat a vendégek távozása után minimum 24 órán át üresen kell tartani a teljes fertőtlenítés érdekében. - A maximális higiénia garantálása érdekében a textíliák, törölközők speciális mosása. - Fertőtlenítő szer és arcmaszk elérhetővé tétele vendégeink számára.Közösségi terek: - A közösségi terek alapos és gyakori tisztítása, különös figyelmet fordítva a nyilvános toalettekre. - Napi szellőztetés minden helyiségben. - Közös helyiségek felszerelése kézfertőtlenítővel. - Az emberek közötti minimális szociális távolság érdekében az egyes helyiségek kapacitásának megjelenítése és a kapacitás figyelése.Éttermek és bárok: - Éttermek, bárok felszerelése kézfertőtlenítővel. - Korlátozott kapacitás az éttermekben és a bárokban. - Az asztalok közötti minimum 2 méter távolság betartása. - Asztalok és székek fertőtlenítése minden használat után. - A konyhai eszközök és berendezések tisztítása fertőtlenítőszerekkel. - A személyes kiszolgálás előtérbe helyezése az önkiszolgálással szemben. - PPE védőfelszerelés a személyzet részére.Medencék: - A pihenőbútorok közötti legalább 2 méter távolság megtartása. - Korlátozott kapacitás a medenceterületeken. - A medencevíz napi karbantartása és tisztítása. - A medenceterület és a bútorok napi fertőtlenítése.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- magyar nyelvű telepített képviseletet
- repülőtér-szálloda-repülőtér transzfert
- repülőjegyet direkt járatra
- szállást a megadott ellátással
- fejenként egy 40 x 20 x 25 cm-es kézipoggyász szállításának díját
- az ajánlat utazási csomag
- Quickreserve ajánlat! Az ajánlat a jelenleg érvényes repülőjegy árat tartalmazza, ami a repülőgépek telítettségének függvényében változhat, emiatt érdemes minél gyorsabban lefoglalni az utazást!
- A foglalás után a repülőjegy nem mondható le és nem visszatéríthető!


Külön fizetendő:
- Foglalási díj,
- Baleset-, Betegség- és Poggyászbiztosítás,
- Útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás