Karácsonyozzon meghitt hangulatban a mándoki Forgách Kastélyban!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223668
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Magyarország
Város: Mándok

Szállás / program részletes leírása



Karácsonyi ajánlatunk

Karácsonyozzon meghitt hangulatban a mándoki Forgách Kastélyban!

  • Szállás két fő részére franciaágyas Superior szobában
  • Érkezéskor üdvözlő ital
  • Bőséges a’la carte reggeli
  • 4 fogásos vacsora kastélyunk dísztermében
  • Szentestén ünnepi karácsonyi vacsora
  • December 24., 25., 26-án 15:00-16:00 között Elza Grófné teadélutánja:
    • gesztenyés cappuccino
    • fűszeres-tökös forró csokoládé
    • forró borleves, ahogy a gróf úr szereti
    • Elza grófné kedvenc süteménye
    • teavariációk
  • December 22-én és 25-én gyertyafényes esti fürdőzés
  • Wellness részlegünk használata (beltéri medence hidromasszázs funkcióval, pezsgőfürdő, gőzkabin, finn szauna, infraszauna, sókabin, dézsazuhany, jégkút)
  • Személyenként egyszeri szolárium-használat 
  • Fürdőköntös és fürdőszobai bekészítés
  • Asztali játékok (sakk, pókerasztal) használata
  • X-Box szoba
  • Zárt, őrzött parkoló használata térítésmentesen
  • Díjmentes Wi-Fi használat a kastély és a park egész területén

A csomag érvényes: 2018. december 21-27. közötti időszakban

Ár/fő/csomag 2 éjszakára

Superior szoba kétágyas elhelyezéssel: 58.000 Ft
Superior szoba egyágyas elhelyezéssel: 92.800 Ft

Ár/fő/csomag 3 éjszakára

Superior szoba kétágyas elhelyezéssel: 81.000 Ft
Superior szoba egyágyas elhelyezéssel: 129.600 Ft

Ár/fő/csomag 4 éjszakára
Superior szoba kétágyas elhelyezéssel: 98.000 Ft
Superior szoba egyágyas elhelyezéssel: 156.800 Ft

Gyermekkedvezmények és pótágy ár éjszakánként
0-4 éves korig díjtalan
4-12 éves korig pótágyon: 11.900 Ft
12 éves kor felett pótágyon: 15.900 Ft

A gyerekkedvezmény szállásra pótágyon, félpanziós ellátásra vonatkozik. Szülővel egy szobában, minimum 2 teljes árat fizető felnőtt esetén érvényes.

Az érkezés napján vendégeink 14 órakor tudják szobáikat elfoglalni, a korai bejelentkezés felára 5.000 Ft/szoba 11 órától. Kérjük az elutazás alkalmával legyenek szívesek a szobákat legkésőbb 11 óráig elhagyni. Késői kijelentkezés felára 9.000 Ft/szoba 16 óráig.

Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő/éjszaka, mely 18 éves kor felett a helyszínen fizetendő.

A csomag ára tartalmazza az Áfa-t. 
Az ajánlat előzetes időpont-egyeztetés és szabad kapacitás függvényében vehető igénybe.
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk.



Fedezze fel a történelmi múlt eleganciáját, a jelenkor modern szolgáltatásaival a mándoki Forgách Kastélyban.

Kastélyunk gourmet konyhával, wellness-szolgáltatásokkal, rendezvényszervezéssel és kerékpárkölcsönzéssel is várja a pihenni vágyókat. Szállodánk nem titkolt célja, hogy rendezvények kedvelt helyszíne legyen. Különálló dísztermünk kiváló lehetőséget nyújt maximum száz fős esküvők, továbbképzések, tréningek, szemináriumok, illetve konferenciák megrendezésére. Festői szépségű történeti , ősfás kertünk, melynek jelenlegi területe összesen 4hektár, kiválóan alkalmas nyári esküvők,koktél és grill partik helyszínéül. Szálljon meg történelmi kastélyhotelünkben és adja át magát a pihenésnek, kényeztetésnek. A kastélyszálló nemcsak gyönyörű épülete miatt jó választás, de változatos szolgáltatásaink is vendégeink kényelmét helyezik előtérbe.

Czóbel Minka költőnő mándoki Forgách kastélyban töltött napjairól írja:  "Minden örömöm Mekkája"
Ennek az érzésnek az átélését kívánjuk minden kedves hozzánk látogató vendégünknek.

Varázslatos kastélykertünkben sétálgatva megfigyelhető, hogy  a fák elhelyezkedése világosan utal az egykori tudatos koncepcióra. Sétányaink és az azt körülölelő zöld pázsit  esküvők, családi rendezvények vagy bármilyen egyéb alkalomra nyújt romantikus, idilli hátteret. Az egészséges, 19.századi eredetű, hatalmas példányokat felsorakoztató, tudatosan elhelyezett és különlegességeket is tartalmazó faállomány a megye és a régió értékes történeti kertjei közé emeli a mándoki parkot. A park fennmaradt, értékesebb növényállományának részét képezi egy idős, kettős vadgesztenye-fasor, két darab, 170 éves, hatalmas, tarkalevelű platán , több hegyi juhar, tölgyek, fekete fenyő , óriási kétszínű tulipánfák, magas kőris, magyar kőris, hárs, dió, mezei juhar, szomorú gyertyán.

A FORGÁCH KASTÉLY SZOBÁI

A szálloda teljes területén ingyenes nagy sebességű internet elérés biztosított. A párna anyagát a vendégek tetszés szerint választhatják.
A TV típusa: 50 colos 4K Ultra HD LED Smart tvk, mozgásérzékelős távirányítóval, Wifi eléréssel, Youtube kapcsolattal és internet böngészővel, USB csatlakozóval ellátva.
Több mint 50 magyar és külföldi csatorna, HD adásokkal is. 

SPA - LUXUS. ELEGANCIA. KÉNYELEM. PIHENÉS.

A fürdő és wellness részleg, ahol minden megtalálható, ami a luxus környezethez és a pihenéshez szükséges.

POOL-BÁR

A medence partján Pool Bar üzemel frissítő italokkal így varázsolva még kellemesebbé az itt tartózkodást. A Pool Bar, mint a neve is mutatja, a medencében található, ezáltal lehetővé válik a vendégek számára,hogy a strandolás megszakítása nélkül, a medencében is élvezhessék ital különlegességeinket,ezáltal is növelve a komfortérzetet. Bármilyen italt kaphatunk a bárban a koktéloktól, a friss csapolt sörön, a jegeskávén és az üditőkön át a forró kávéig

MEDENCÉK

200m2es kültéri medencénk pezsgőfürdővel és egy exkluzív pool barral van felszerelve. Télen-nyáron fűtött beltéri medencénk szintén pezsgőfürdővel és kényelmes ülőhelyekkel várja vendégeinket. A wellness térben 2db 140cm-es átmérőjű smart TV-t helyeztünk el Youtube csatlakozással, hogy fürdőzés közben is élvezhesse a televiziózás nyújtotta kikapcsolódást. Ezáltal egyetlen sport eseményről sem fog lemaradni, hanem azt teljes luxus környezetben élvezheti, akár pezsgőfürdőzés közben.

SZAUNA

Finn szauna:
A finn szauna használata lazít, meghűléses betegségek kezelésére kiváló, és nem utolsósorban hatékonyan alkalmazhatjuk allergiás problémák kezelésére, ekcémás bőr állapotának javítására és visszatérő gyulladásos panaszoknál is nagyon hatékony segítség lehet a szauna rendszeres használata. A magas hőfoknak köszönhetően a szauna izzaszt, tehát elősegíti a méreganyagok természetes úton történő távozását, emellett oldja a stresszt.

Infra szauna:
Az infraszaunában az infra-vörös (IV) sugarak által közvetített hő 80 százaléka közvetlenül a testben koncentrálódik, míg a hagyományos rendszerű szaunában ez mindössze 20 százalék. A szauna kabinban tapasztalható 35-55 C°-os hőmérséklet kevésbé terhelő a szívnek, a belélegzett levegő nem éget, és mivel mélyen behatol a bőr hámrétege alá, így akár 300 százalékkal is hatékonyabb lehet, mint a hagyományos szaunákba.

Dézsazuhany:
Szaunázás után lehűtjük magunkat, de hogy is csináljuk ezt? Lehet, hogy egyszerűen kijövünk és leülünk, esetleg beállunk a hideg tus alá. Választhatjuk a dézsazuhanyt is! Ez a csomómentes keményfából készült 30 literes dézsa 2.5 méteres magasságban, a falon kapott helyet és után tölti magát hideg vízzel. A ránk zúduló hideg víznek súlya, és hőmérséklete sokkoló hatású, nehezen leírható élmény. Ha elég bátor próbálja ki. :)

GŐZFÜRDŐ

A gőzkabin a török fürdők hangulatát és levegőjét idézi, segítve a stressz oldását, az izomlazítást, a regenerálódást és a szervek ideális vérellátását. A gőzkabin az egészségünkre gyakorolt jótékony hatásainak köszönhetően enyhíti a légzőszervi betegségek tüneteit, bársonyossá és hidratálttá teszi bőrünket és fokozottan serkenti a méregtelenítést egyaránt.

SZOLÁRIUM

A szolárium kímélőbb hatással van a bőrre mint a természetes napfény, mivel az ultraibolya B sugarak arra a szintre vannak csökkentve, amely minimálisan szükséges a biológiai hatások elérésére, az ultraibolya A sugarak pedig arra a szintre, amely minimálisan szükséges a napbarnított szín eléréséhez. A szolárium a természetes napfényhez hasonló jól kiegyensúlyozott spektrummal rendelkezik és ezért biztosítja a napsugárzás minden lehetséges kedvező hatását az emberi test számára.

SÓKAMRA

A sókamra 70-80%-os páratartalmú helyiség, amiben telített sóoldat párolog. A sókamrában a párolgó sótartalom kétféle hatást fejt ki. Egyrészt puhítja a bőrt, másrészt belélegzés útján gyulladáscsökkentő hatása is közismert. Rendszeres használatával tisztítja a tüdőt és a hörgőket, de látványosabb javulás az asztmás és az allergiában szenvedő betegeknél is megfigyelhető. Mindezek mellett a légúti betegségekben szenvedőknél fejti ki jótékony hatását. Mivel a városi szennyeződés, a porral járó munkavégzés, az aktív és passzív dohányzás mind-mind károsítja egészségünket, ezért nemcsak akkor lehet szükségünk sókúrára, amikor már betegek vagyunk, hanem a megelőző kúrákkal is sokat tehetünk egészségünkért!

 

 



Tudnivalók az árról

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás