Dél-Korea: HALLYU - Utazás a koreai drámák és a K-pop világába 2019

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223574
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Dél-Korea
Város: Szöul, Suwon, Yongin

Szállás / program részletes leírása



Program



1 . Nap – július 2.
Elutazás Budapestről a késő délutáni órákban az Emirates légitársaság járataival Dubaion keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – július 3.
A késő délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan buszos transzferrel jutunk el a szállodánkba. A szobák elfoglalása után az este szabadidő áll a rendelkezésünkre. Szállás Szöulban.

3 . Nap – július 4.
Reggel tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul felfedezését. Elsőként a hangulatos belvárosi patakhoz, aCheonggyecheon stream-hezlátogatunk, majd innen aGwanghwamun térresétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Következőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobbGyeongbokgung palotátlátogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Délután némi szabadidő áll rendelkezésre a szuvenír- és kézműves boltokkal, éttermekkel teletűzdeltInsadongutcán, majd a napot a város közepén magasodóN-Seoul Towerkilátójával zárjuk. Szállás Szöulban.

4 . Nap – július 5.
Reggeli után buszos kirándulásraSuwonbautazunk, ahol a 18. század végén épültHwaseong erődmáig megmaradt falain sétálgathatunk. Közösen megebédelünk, majd azMBC Dramia-ba, másnéven aDaejanggeum Parkbalátogatunk, mely az MBC média-óriás saját kültéri stúdiója. A két és fél millió négyzetméterenyi területen az ország történelmének több korszakát is rekonstruálták, hogy aztán itt forgassák le napjaink kedvenc kosztümös drámáinak nagy részét.Szállás Szöulban.

5 . Nap – július 6.
A mai nap már inkább Korea modern arcáról és fiatalos kultúrájáról fog szólni: a híresGangnamvárosrészbenteszünk egy sétát, ahol többek közt aSamsung D’Lightbemutatóterének köszönhetően ismerhetjük meg a tech-óriás jövőbe mutató kütyüjeit. Metróval és gyalog folytatjuk a felfedezést, következő állomásunk azSM Town, mely a médiavállalat saját bevásárló- és szórakoztatóközpontja. Meglátogatjuk a felhőkarcolók árnyékában megbúvó bájos kisBongeunsa templomot, majd azApgujeong Hallyu Star Streetre tartunk, ahol a legtöbb zenei- és filmsztárt menedzselő iroda főhadiszállását találhatjuk. Nem ritka, hogy egy-egy kedvenc is felbukkanjon erre felé. Szállás Szöulban.

6 . Nap – július 7.
Egész napos program során tömegközlekedéssel folytatjuk Szöul megismerését. Elsőként aDMC, azazDigital Media Cityvárosrészbe utazunk, ami főként TV-társaságok székházainak és tech cégeknek ad otthont, így itt sem elhanyagolható az esélye annak, hogy megpillantsunk egy-egy közszereplőt. Később aMyeongdongutcáin teszünk egy sétát, mely a legfelkapottabb bevásárlóutcák egyike, és a csúcsminőségű kozmetikai cikkek mekkája. Délután aDongdaemun városrészbelátogatunk, mely hajnalig nyitva tartó divatos plázáiról és kortárs művészeti központjáról, aDesign Plaza-ról ismert. Szállás Szöulban.

7 . Nap – július 8.
E napunkat ismét híres filmek és drámák forgatási helyszíneinek szenteljük. Busszal utazunk az Északi Han folyón találhatóNami Islandkicsiny szigetéhez, mely legfőképp aWinter Sonatacímű dráma itt felvett jelenetei miatt vált ismertté, bár időközben egy komplett szórakoztató parkká vált. Délutáni állomásunk azInteractive Art Museum, amely modern, digitális technikákat felhasználva jelenít meg klasszikus műalkotásokat. Szállás Szöulban.

8 . Nap – július 9.
Egész napos szabad program áll rendelkezésre Szöul egyéni felfedezésére. Aki még a város modernebb arcára kíváncsi, tegyen egy sétát a fiatalokkal és turistákkal teliHongdaevárosrészben, mely főként a közeli egyetemeinek köszönheti célközönségét, aki pedig a hagyományokkal ismerkedne, javasoljuk a látogatást a város valamelyik hagyományos piacára, mint amilyenek aNamdaemunvagy aGwangjangpiacok. Szállás Szöulban.

9 . Nap – július 10.
Délelőtt szabadprogram , majd a kora délutáni órákban kijelentkezünk a szállodából és egy félnapos buszos városnézésre indulunk búcsúzóul Szöulban. A város egyik legújabb ékkövéhez, aLotte World Towerhezlátogatunk, ahonnan 500 méter magasból csodálhatjuk a panorámát, majd a felhőkarcolóban található plázában használhatjuk ki szabadidőnket étkezésre, vásárlásra vagy csak nézelődésre. Mielőtt hazaindulnánk, még megtekintjük az 1988-as nyári olimpiai játékok helyszínét, aSeoul Olympic Parkot.Ezután az esti órákban buszos transzfer a Szöuli Incheon repülőtérre, ahonnan a késő esti órákban indul a menetrendszerinti járatunk Dubaion keresztül Budapestre. Hazaérkezés várhatóan másnap,július 11-én a déli órákban.Helyiidegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhezcsoportkísérőtnem tudunk biztosítani!


Tudnivalók az árról

Időpont: 2020. július 2 – 11.
Időtartam: 9 nap / 7 éj
Részvételi díj: 390.000 Ft /fő-től
Előfoglalásikedvezménnyel
2020. február 28-ig: 357.000 Ft /fő-től


A részvételi díj tartalmazza:
- Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
- 7 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
- Reggelit minden nap és egyszer ebédet
- Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
- Retúr repülőtéri transzfereket
- Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt a program időtartama alatt
- Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a Nami Island-en és az Interactive Art Museum-ba
- A belépőket a felsorolt programok során


A részvételi díj nem tartalmazza:
- Repülőtéri illetékeket(kb. 160.000 Ft/fő)
- Sztornó biztosítást ( részvételi díj 2,5%-a, 0% önrésszel, baleset-betegség és poggyászbiztosítással egyidejűleg kötve), egyéb esetben a részvételi díj 5% (20% önrésszel)
- Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
- A programban nem szereplő étkezéseket
- Egyágyas felárat (105.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás