Dél-Korea és Japán - csoportos nagykörút

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223566
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Japán, Dél-Korea
Város: Tokió, Kyoto, Osaka, Nara, Szöul, Suwon, Paju, Gyeongju, Fukuoka

Szállás / program részletes leírása



Program



1 . Nap - május 25.
Elutazás Budapestről a kora esti órákban az Emirates légitársaság járataival Dubajon keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk kíséretében.

2 . Nap - május 26.
A késő délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Szállás Szöulban.

3 . Nap - május 27.
Egész napos városnézés busszalSzöulban. Elsőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobbGyeongbokgung palotátlátogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Innen a palota előtti hatalmas térre, aGwanghwamunrasétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Teszünk egy sétát a hagyományos épületeket felvonultatóBukchon Hanok Village-ben, majd aGangnamvárosrészben találhatóBongeunsabuddhista templomot tekintjük meg. Mielőtt lepihennénk, a város közepén magasodóN Seoul Towerkilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát. Szállás Szöulban.

4 . Nap - május 28.
Reggeli után buszos kirándulásraSuwonbautazunk, ahol a 18. század végén épültHwaseong erődmáig megmaradt falain sétálgathatunk. Az erőd része aHaenggung palotais, mely szintén világörökségi helyszín. Innen Dél-Korea legnagyobb skanzenjébe, aMinsok Village-be látogatunk. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk és betekinthetünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe. Este kipróbáljuk a híresKorean BBQ vacsorát, majd szállás Szöulban.

5 . Nap - május 29.
Egész napos buszos kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzöttDemilitarizált Övezetbe (DMZ). Napunk során a koreai háborúval foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például azImjingak Park, majd ellátogatunk azDorasan Observatorykilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd megtekintjük a több, mint 1,5 km hosszú„Hármas számú alagutat”,melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba. Szállás Szöulban.

6 . Nap - május 30.
Reggel metróval utazunk a szöuli pályaudvarra, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el száguldunkGyeongjuvárosa felé. Az egykori Silla királyság fővárosában elsőként a 600-as évek óta állóCheomseongdaecsillagvizsgálót tekintjük meg, majd a részben felújítottDonggung palotaromjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozóWolji-tóbangyönyörködhetünk. Útba ejtjük még a koreai buddhista művészet egyik mesterműveként számon tartottBulguksa templomot, és a közeliSeokguram barlanghíres buddha szobrát, ahonnan buszunkkal utazunk továbbBusanvárosába. Szállás Busanban.

7 . Nap - május 31.
Egész napos városnézésre indulunk Busan városában. A délelőtti órákat az ország legfelkapottabb tengerpartján, a sztárok által is gyakran látogatottHaeundae Beach-en és környékén töltjük. Itt található az elsősorban városi parkként funkcionálóDongbaekseomfélsziget is. Délután az évente megrendezett Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezettBIFF térre látogatunk, majd innen a közeliJalgachi halpiacés aGukje hagyományos piacvégeláthatatlan sorait járjuk be. Szállás Busanban.

8 . Nap - június 1.
Délelőtt busszal utazunk a várostól északra fekvőHaedong Yongungsatemplomhoz, mely legfőbb jellegzetessége, hogy közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. Következő állomásunk aGamcheon kultúrfalu,mely a domboldalon sorakozó színes épületeivel elbűvölő látványt nyújt. Innen délután a busani kompkikötőbe tartunk, ahol búcsút intünk Dél-Koreának és hajóval utazunk át a szomszédosJapánba, Fukuokavárosába. Érkezés a kora esti órákban. Szállás Fukuokában.

9 . Nap - június 2.
Reggeli után alkalmunk nyílik kipróbálni a híres japán szuperexpresszt. Shinkansen vasúttal száguldunk az ország egyik legfontosabb városába,Oszakába. A dél körüli érkezést követően rövid városnézés tömegközlekedéssel. ADotonborivárosrészben kezdjük japán kalandjainkat, ami leginkább éttermeiről és izgalmas sétálóutcáiról híres. Innen azOszaka Kastélyhozlátogatunk, ami többek közt egy hatalmas parkkal és múzeumokkal várja a látogatókat. Szállás Oszakában.

10 . Nap - június 3.
Busszal indulunk a japán kulturális főváros,Kiotófelfedezésére. Elsőként felfedezzük a„Tiszta víz” Templomát(Kiyomizudera), melynek verandájáról páratlan kilátás nyílik a környékre. Innen az ősi császárváros legszebb látnivalójaként számon tartottAranytemplomhozutazunk, majd aRyoan-ji templombalátogatunk el, mely csodálatos kőkertjéről vált híressé. Városnézésünket a fülemüle hangját utánzó padlójáról híresNijo kastélymeglátogatásával zárjuk. Szállás Oszakában.

11 . Nap - június 4.
Ismét busszal indulunk a környék felfedezésére. Első állomásunk aByodo-in templomUjivárosában, amely a korai buddhista építészet egy ékes példája. UtunkatNarafelé folytatjuk, mely Japán első igazi fővárosa volt. ATodai-ji templomhatalmas Buddha-szobra a város jelképe. Megtekintjük aKasuga taisha szentélytés ellátogatunk aNara Parkba, ahol 1200 őz él szabadon. Oszakába visszatérve közös vacsorára indulunk, ahol a térségre jellemző specialitásokat kóstolhassunk meg, mint azokonomiyaki vagy teppanyakimenük. Szállás Oszakában.

12 . Nap - június 5.
Reggel szuperexpressz vonattal utazunkTokióba, ahová dél körül érkezünk meg. Innen busszal indulunk várost nézni, elsőkéntAsakusábanbarangolunk, mely egykoron híres szórakozó negyed volt. Megtekintjük aSenso-ji templomot, majd kedvünkre válogathatunk aNakamisebevásárlóutcakínálatából. Szállás Tokióban.

13 . Nap - június 6.
Egész napos városnézésünk során kipróbálhatjuk Tokió elsőre bonyolultnak tűnő, de meglepően szervezett tömegközlekedését. Ellátogatunk a TV-ből és filmvászonról már oly jól ismert kereszteződésShibuyában, majd a szomszédosHarajukunegyedTakeshita utcájánteszünk egy sétát, ahol kissé extrémnek mondható divatboltokat, és más fiatalos üzleteket találunk. Megtekintjük az egykori császár és császárné emlékére építtetetMeiji-szentélyt, majd aShinjukuvárosrészbe vezet utunk, ami főként Tokió üzleti- és politikai központja. Szállás Tokióban.

14 . Nap - június 7.
Reggelit követően szabadidő áll rendelkezésre. Kijelentkezés a szállodából a délutáni órákban. Késő délután busszal indulunk a tokiói repülőtérre, de közben egy rövid megálló keretében aCsászári Palotabejáratához látogatunk, illetve útközben a buszról csodálhatjuk meg aTokiói öbölkörnyékét. Járatunk Dubajon keresztül Budapestre a késő esti órákban indul, hazaérkezés várhatóanjúnius 8-ána kora délutáni órákban.Helyiidegenvezetés a fenti programok során áll rendelkezésre, a szabadidő egyéni eltöltéséhezcsoportkísérőtnem tudunk biztosítani!


Tudnivalók az árról

Időpont: 2020. május 25 – június 8.
Időtartam: 15 nap / 12 éj
Részvételi díj: 966.000 Ft /fő-től A részvételi díj tartalmazza:
- Repülőjegyet Budapest – Szöul és Tokió – Budapest útvonalon
- Kompjegyet Busan – Fukuoka útvonalon
- Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
- 12 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
- Reggelit minden nap
- 1 ebédet és 1 vacsorát Dél-Koreában, valamint 1 vacsorát Japánban
- Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
- Magyar nyelvű csoportkísérőt a program időtartama alatt
- Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban, Busanban, Oszakában, Kiotóban, Narában, Ujiban és Tokióban
- Retúr repülőtéri transzfereket
- Kikötői illetéket (Busanban)
- A belépőket a programok során


A részvételi díj nem tartalmazza:
- Repülőtéri illetékeket(kb. 160.000 Ft/fő)
- Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
- Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
- A programban nem szereplő étkezéseket
- Egyágyas felárat (250.000 Ft /fő, társítás kérhető!)
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás