Lengyelország, Krakkó: Krakkó, 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223100
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Lengyelország
Város: Krakkó

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Este találkozó Budapesten, a Népligetben, Könyves Kálmán krt.-Hell Miksa sétánynál (az Elnök utcával szemben). Indulás 22:45-kor. Találkozás: 22:30-kor. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Auschwitz-ba. Éjszaka az autóbuszon.


2. nap: A reggeli órákban érkezés a volt koncentrációs táborba, mely a legnagyobb német megsemmisítő tábor volt a II. világháború idején. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy megrázó élményt jelent a tábor látogatása!
A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót. Elfoglaljuk a szállást, majd városnézést. Megtekintjük a Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek (Főtér a Posztóházzal, Mária templom, stb.) látogatása következik. Este szabadprogram. Szállás, igény szerint vacsora.


3. nap: Reggeli után érkezünk a Wieliczkai sóbányába, ahol helyi vezetéssel meglátogatjuk az UNESCO Világörökség listájára első között felkerült sóbányát, mely méltán híres tárnáiról és termeiről, valamint az azokban található csodás só-szobrokról, és egyéb alkotásokról. A látogatás időtartama kb. 2,5 óra.
A program után tovább utazunk Zakopaneba, ahol pihenőt tartva megebédelhetünk, sétálhatunk a városban, majd 17:00 órakor találkozás az idegenvezető által megadott helyszínen, és megkezdjük utazásunkat Budapestre. Útközben 3-4 óránként tartunk pihenőt. Hazaérkezés éjfél körül.
A programot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.


Az alapár tartalmazza: az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést és a szállást reggelivel.


Az alapár nem tartalmazza: a belépők árát, az étkezést (vacsora igényelhető a hotelben), a biztosítást és a regisztrációs díjat.


Utazás: autóbusszal. Útközben 2-3 óránként tartunk pihenőt, általában benzinkutaknál állunk meg. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van nálunk aprópénz. A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik (fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára kérhető).
A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.


Időjárás: évszaknak megfelelően öltözzünk. A hegyek között lehet picit hűvösebb, érdemes magunkkal hozni egy meleg pulóvert és egy esőkabátot. Jó idő esetén természetesen ezek a buszban hagyhatók.


Felszerelés: kis hátizsákot érdemes magunkkal hozni, mely tartalmaz némi szendvicset és vizet az útra.


Pénzügy: Az auschwitz-birkenaui múzeumi belépő a helyszínen fizetendő az idegenvezetőnek forintban, melynek ára 3 900 Ft/fő. Félpanziós felár: 4 500 Ft/fő (büféjellegű vacsora). Látogatás a Wieliczka sóbányába: 100 PLN.
A belépők mellé érdemes még az étkezésre és az ajándéktárgyakra Zlotyt hozni magunkkal.
Útközben pénzváltási lehetőség nincs. A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

A programok időrendi sorrendje változhat.


Biztosítás: ajánlott. Ezt irodánkban könnyűszerrel megkötheted.

Kérhető fix, Ön által kiválasztott ülőhely a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is).

Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges. Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.

A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető!



Fekvése:

Szobák:

Szolgáltatások:

Sport és szórakozás:

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás