NEW YORKI BEVÁSÁRLÁS KARIBI KOKTÉLLAL - CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221877
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Antigua és Barbuda, Puerto Rico, Sint Maarten
Város: New Jersey, Philipsburg, San Juan, St. John`s

Szállás / program részletes leírása



Fedezze fel a lenyűgöző karibi szigeteket, a tengeren töltött napok alatt pedig próbálja ki a hajó számos, fantasztikus szolgáltatását, például a szabadesés-szimulátort, és a 90 m-re a hajó fölé emelkedő üvegkabint! A hajóút előtt 2 napot, valamint a hajóút után 1 napot töltünk még New Yorkban, a városban, mely sohasem alszik. A mindig nyüzsgő, izgalmas metropolisz karácsony előtt egyenesen varázslatos: a város fényárban úszik, a kirakatok fantasztikusak, minden az ünnepekről szól.

A hajó útvonala: Cape Liberty (New Jersey) - tengeren (2 nap) - San Juan (Puerto Rico) - Charlotte Amalie (St.Thomas) - Basseterre (St. Kitts & Nevis) - St. Johns (Antigua) - Philipsburg (St.Maarten) - tengeren (3 nap) - Cape Liberty (New Jersey)

RÉSZLETES PROGRAM:

1.nap (2018.11.23.) Elutazás. A kora déli órában elutazás Budapestről New Yorkba a LOT Airlines közvetlen menetrend szerinti járatával. Érkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Este szabad program.

2.nap (2018.11.24.) Egész napos – 8 órás – autóbuszos városnézés New Yorkban, ebéddel. Főbb látnivalók: Times Square, Central Park, Midtown, 5th Avenue, Empire State Building, Downtown, Brooklyn Bridge, Financial District, Battery Park. Ebéd a Times Square tőszomszédságában, 2 fogásos menü üdítővel, kávéval és jeges teával.Ígérjük, hogy felejthetetlen élményben lesz része, és ne feledje: a hömpölygő városi forgatag közepette mindig nézzen a maga sba, és csodálja meg a felhőkarcolókat! Azok a gigantikus modern épületek elsőre egyformának tűnhetnek, de mégis mindegyiknek megvan a különlegessége.

3.nap (2018.11.25.) Beszállás a hajóra. Transzfer a kikötőbe, hajóra szállás, elhelyezkedés a kabinban.

4.nap (2018.11.26.) Hajózás a tengeren. A szabadidő eltöltésére számtalan lehetőség adódik az Anthem of the Seas fedélzetén: kipróbálhatja a szabadesés szimulátort és egy 90 m magasba felemelkedő üvegkapszulát- a North Start-, amelyből panoráma kilátás nyílik a hajóra és a tengerre, dodzsemezhet, görkorcsolyázhat, sziklafalat mászhat, kocoghat és úszhat egyet vagy akár a trapéz ördöge is lehet a cirkusziskolában. Pihenjen a karibi napsütés érintése alatt, frissüljön fel a medencékben, esténként pedig hagyja, hogy a nagyszabású színházi show műsorok elvarázsolják.

5.nap (2018.11.27.) Hajózás a tengeren.

6.nap (2018.11.28.) San Juan. Délután érkezés San Juanba, Puerto Rico fővárosába. Az 500 éves város koloniál stílusú színes épületei, kávézókkal, üzletekkel teli hangulatos utcái, 16. századi, az UNESCO világörökség részét képező fellegvára számos látnivalót kínál, és a híres rumot, a Bacardit, is érdemes megkóstolni. 
Fakultatív kirándulás: Old San Juan gyalogos városnézés
Fedezze fel Puerto Rico gazdag történelmi és építészeti örökségét egy gyalogos túra során, sétáljon San Juan legrégebbi, 500 éves spanyol gyarmati városrészén. Old San Juan koloniál stílusú impozáns épületei között, macskaköves utcákon barangolva ismerheti meg a legfontosabb látnivalókat és műemlékeket. Elegáns terek és karibi vendégszeretet várja Önöket. A túra magában foglalja a San Felipe del Morro erőd belső látogatását.
Túra hossza: 2,5 óra    Ár: 49 EUR / fő (kb. 15 925 Ft / fő *)

7.nap (2018.11.29.) Charlotte Amalie. Reggel kikötünk St.Thomas szigetén. Charlotte Amalie a dán gyarmati építészet és a kalózlegendák városa, a vásárlás kedvelőinek legnagyobb örömére pedig a vámmentes boltok széles skálájával rendelkezik. Fakultatív kirándulás: Ötcsillagos szigettúra fürdőzéssel és vásárlással
Fedezze fel a sziget kulcsfontosságú látnivalóit a vezetett túra során. Gyönyörű panorámában lehet része a Mountain Top-nál, mely a Szent-Péter hegy tetején található, egy meredek autóút vezet fel a kilátóhoz, ahonnan páratlan kilátás nyílik a környező szigetekre és St.Thomas legszebb és leghíresebb tengerpartjára, a Magen’s Bay-re. Két órás napfürdőzésben lehet részük ezen a gyönyörű fehérhomokos strandon, melyet a világ egyik legszebb strandjaként tartanak számon. A nap zárásaképp tovább haladva az óváros bevásárló paradicsomához, vásárlási lehetőségük nyílik a vámmentes üzletek és piacok sokaságában.
Túra hossza: 6 óra    Ár: 59 EUR / fő (kb. 19 175 Ft / fő *)

8.nap (2018.11.30.) Basseterra, St. Kitts Ahol az Atlanti-óceán találkozik a Karib-tengerrel; esőerdő, korall-zátonyok, alvó vulkán, mongúzok, gazdag és színes hal- és madárvilág: ez mind St. Kitts. 
Fakultatív kirándulás: Festői szépségű karibi vonatozás A kirándulás egy lélegzetelállító városnézésre invitál, amelyet a Nyugat-Indiai Vasúttársaság utolsó fennmaradt vasútvonalán tehetünk meg. A vasúti kocsik kétszintesek, amelyet egy évszázaddal ezelőtt építettek azért, hogy ültetvényeket szállítsanak a cukorgyárakba. A tetőn egy nyitott terasz található, az alsó szinten a belső tér korhű kialakítása teszi egyedivé az utazást. Élvezze a buja területek, hegyek, történelmi birtokok és vidékek látványát. Az útvonal kiemeli a sziget főbb látnivalóit. A vonatozás során ingyenes frissítőket szolgálnak fel.
Túra hossza: 3 óra    Ár: 108 EUR / fő (kb. 35 100 Ft / fő *)

9.nap (2018.12.01.) St. Johns. Antigua parányi, független közép-amerikai szigetország az Atlanti-óceán és a Karib-tenger találkozásánál. Antiguát Kolumbusz Kristóf fedezte fel és nevezte el. Vakítóan fehér homokos tengerpart, mélyen benyúló öblök, korallzátonyok jellemzik. Fakultatív kirándulás: Varázslatos Antigua - Ismerje meg Antigua gazdag haditengerészeti örökségét és tájait. Sétáljon a világ egyetlen épen maradt György-kori tengeri állomáson, a Nelson's Dockyard-on. A György-stílusú felújított épületek között kávézók, bárok, üzletek és múzeum található, ahol a Királyi Haditengerészet életét és harcait lehet megismerni. A zord sziklák felett magasodó Shirley Heights kilátóból és Blockhouse romjaitól csodálatos kilátás nyílik a kikötőre és az Atlanti óceánra.
Túra hossza: 3,5 óra    Ár: 59 EUR / fő (kb. 19 175 Ft / fő *)

10.nap (2018.12.02.) Philipsburg. Délelőtt érkezés St. Maarten szigetére, ahol felfedezheti a francia és a holland kultúra emlékeit, a buja trópusi tájat, a jó éttermeket. 
Fakultatív kirándulás: Maho Beach strandolás és repülőtéri élmények - Legyen részese egy lélegzetelállító élménynek St.Maarten sziget legismertebb tengerpartján, a Maho tengerparton. Ez a strand a nemzetközi repülőtér közelében található, így testközelből élvezheti az utasszállító repülőgépek le- és felszállását, amint csupán karnyújtásnyira a fejük felett suhannak el a hatalmas repülőgépek. Töltsön el pár órát ezen a fantasztikus tengerparton, ahol megmártózhat a türkizkék kristálytiszta karibi tengerben, élvezheti a tengerparti éttermek különlegességeit. Sétálhat a mahoi faluban, ahol kipróbálhatja szerencséjét és kedves ajándéktárgyakat vásárolhat szeretteinek.
Túra hossza: 4,5 óra    Ár: 39 EUR / fő (kb. 12 675 Ft / fő *)

11.nap (2018.12.03.) Hajózás a tengeren.

12.nap (2018.12.04.) Hajózás a tengeren.

13.nap (2018.12.05.) Hajózás a tengeren.

14.nap (2018.12.06.) Megérkezés Cape Liberty-be. Reggeli után leszállás a hajóról, transzfer a szállodába. Szabadprogram. 
Az idegenvezető segítségével ellátogathatnak a Top of the Rock kilátóba, a Rockafeller Centernél megnézhetik az óriás karácsonyfát, majd bevethetik magukat a Bryant Parkban található karácsonyi vásár forgatagába (a felmerülő Top of the Rock és egyéb belépőjegyek, és közlekedési jegyek külön fizetendők).

15.nap (2018.12.07.) Hazautazás. Reggeli után a szálloda elhagyása, majd szabadprogram. 
Hazautazás előtt még egy utolsó séta a Central Parkban és vásárlási lehetőség a 5th Avenue-n és környékén. Ameddig a szem ellát, rengeteg remek butik és üzlet vár, köztük a legjobb és legnagyobb street fashion és luxus márkák üzletei.
Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás.

16.nap (2018.12.08.) Hazaérkezés.


Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon is min. 10 fő)



Tudnivalók az árról

A részvételi díj tartalmazza: 
- repülőjegyet a teljes útvonalra,
- transzfereket, a
- hajóút előtt 2 éjszaka, a hajóút után 1 éjszaka szállást reggelivel New Yorkban,
- 11 éjszaka szállást a hajón tengerre néző „4D” kategóriájú balkonos kabinban, 
- a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), 
- medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését,
- ajándék egész napos autóbuszos New York városnézést a 2.napon,
- magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára

A részvételi díj nem tartalmazza: 
- kikötői illetéket (kb. 134 EUR/fő),
- a repülőtéri illetékeket (kb. 307 EUR/fő),
- a kötelező borravalót - előre fizetendő – (kb. 148 EUR/fő),
- útlemondási biztosítást – 1,3 %, (az alapárra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra),
- betegség-, baleset-és poggyászbiztosítást,
- a személyes fogyasztást – internet, italok, a parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat,
- az ESTA elektronikus beutazási engedélyt

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás