AKCIÓ! Dubai, Abu Dhabi és Phuket, magyar idegenvezetős csoport: hotelek 4*,félpanzió és reggeli

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 218328
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Thaiföld
Város: Abu Dhabi, Dubai, Patong Beach, Phuket

Szállás / program részletes leírása



KOMBINÁLT PROGRAM: városnézés Dubaiban és Abu Dhabiban, majd nyaralás Phuketen.

Töltsön el 3 éjszakát a fantasztikus hangulatú Dubaiban, majd a kedvelt thaiföldi szigeten Phuketen!

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Abu Dhabi Emírsége a legnagyobb a 7 emirátus közül, Abu Dhabi pedig az Egyesült Arab Emírségek fővárosa. Ezen a helyen szinte kézzel fogható a luxus, az öbölben egymást érik a felhőkarcolók, a neves szállodaláncok kivétel nélkül megtalálhatóak, az utcákon a luxusautók, Ferrarik, Maseratik látvénya mindennapos. Ugyanakkor Abu Dhabi csodálatos tengerparttal, parkokkal és épületekkel várja a látogatókat. Videó a top látnivalókról >>

Phuket sziget ma már nem csak Thaiföld, hanem egész Délkelet-Ázsia legkedveltebb üdülőhelye. Tagolt partszakaszok, a dzsungel és a civilizáció folyamatos váltakozásaival. Phuketen minden ember kortól, nemtől és érdeklődési körtől függetlenül felejthetetlen nyaralást élhet át. Az év 365 napján a magyar nyárnak megfelelő hőmérséklet és időjárás fogadja turistákat. Az örök nyár szigetének is nevezik, helyenként meleg, trópusi esővel tarkítva. Végtelen finomhomokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet, miközben számos izgalmas fakultatív program vár minden ideutazót. Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. Phuket eredeti neve egykor Jungceylon volt, aztán később a maláj bukit, azaz domb szóból alakult ki a sziget mostani neve. 


Tervezett program: 

1. nap: találkozó a Liszt Ferenc reptéren, indulás Dubaiba a kora délutáni órákban, a világ legjobbjának tartott Emirates légitársaság járatával, turista osztályon. Érkezés Dubaiba késő este, csoportos transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, az idegenvezetőnk segítségével. 

2. nap: reggeli a szállodában, utána szabadprogram vagy egész napos fakultatív városnézés Dubaiban, piaclátogatással és a Burj Khalifa torony megtekintésével, belépővel
Részvételi díj: 59 900 Ft/fő (min. 10 fő) 

Dubai korábban az “arany városa” nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció jelképeként is felfogható hatalmas növekedése, építményei, a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megépülése óta.  Napjaink legnépszerűbb nyaralóhelyén megmutatjuk Önnek a régi és új, a tradicionális arab építészet és a hi-tech város leghíresebb és legszebb részeit.
Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat tekinthetik meg:
- Burj Khalifa – a világ legmagasabb tornya
- Burj al Arab – a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája
- Jumeirah Beach – Dubai legszebb tengerpartja
- Dubai Marina – “város a városban”
- Pálma-sziget – a legnagyobb mesterséges sziget
- Atlantis hotel – csak kívülről!
- Sheikh Mohammed palota – csak kívülről! 
- Dubai Creek – a régi kikötő
- Dubai Mall
- Arany, fűszer és textilpiac
Városnéző körutunkat a Burj Khalifánál fejezzük be, ahol felmennek a toronyba. Utána megbeszélés szerint 1-2 órás szabadprogram van, megtekinthetik a Dubai Mall, a legnagyobb bevásárlóközpont kínálatát, illetve a torony előtt lévő zenélő szökőkutat. Innen visszajutás a szállodába csoportosan, a kora esti órákban, vagy egyénileg, ha még szívesen töltenének ott időt. 

3. nap: reggeli a szállodában, utána szabadprogram vagy egész napos fakultatív városnézés Abu Dhabiban, aranyporos kávézással az Emirates Palace-ban
Részvételi díj: 49 900 Ft/fő (min. 10 fő)
Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól (végig autópályán utazunk), a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be:
- a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete
- a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace
- a Forma1-es pálya, Marina Mall, Cornish. 
Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Érkezés a szállodába a kora esti órákban. 

4. nap: Kijelentkezés és transzfer a repütőtérre, utazás Phuketre. Érkezés a késő esti órákban, transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, pihenés.

5-10. nap:  szabadprogram vagy fakultatív kirándulási lehetőség.
(fakultatív program lehetőségek: James Bond szikla, Raya&Coral szigetek, Thai kultúrális show, Phi Phi sziget, Similian szigetek)

11. nap: Utasainknak ajándék late-check-out -ot biztosítunk. Este kijelentkezés a szobákból, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás dubai átszállással (érkezés Budapestre másnap délben).

12. nap: Hazaérkezés Budapestre a menetrend szerint. 

Tervezett menetrend: (Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják!)
2018.11.06.    Budapest-Dubai   14:40-23:05
2018.11.09.    Dubai- Phuket      12:45-21:50
2018.11.17.    Phuket-Dubai       00:50-04:25
2018.11.17.    Dubai-Budapest    08:25-11:40 


Szálláshelyek a program során:

DUBAI: Tryp by Wyndham Dubai Hotel 4*

Elhelyezkedés: A modern hotel 650 szobával várja a vendégeket, kiváló közlekedéssel a város bármely pontja könnyen elérhető. 
Szobák: minden szoba jól felszerelt: széf, minibár, ingyenes wifi, tea- és kávéfőző, televízió. 
Szolgáltatások: étterem, bár, medence, fitness terem. 
Ellátás: félpanzió (első este a menetrend miatt a gépen kapnak vacsorát + hideg vacsorát kínálunk - szendvics + ásványvíz)

Képek a hotelről: http://www.wyndhamdubaimarina.com/photos.aspx

 

PHUKET Graceland Resort & Spa 4*

A Phuket Graceland Resort and Spa  Patong Beach hosszú homokos partjánál fekszik, csak a parti úton kell átkelni, kilátással az Andamán-tengerre. Phuket nemzetközi repülőterétől kb 40 perces autóútra található. A szálláshely 2 kültéri medencével és 4 étkezési lehetőséggel, egy fürdőrészleggel és egy tekepályával is büszkélkedhet.

Elhelyezés: A Phuket Graceland szobái fából készült padlóval és modern thai dekorációval rendelkeznek. Minden szobában van széf, televízió, légkondicionáló, minibár, ingyenes Wifi, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző. A saját fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.
Többféle szobatípus közül választhatnak: medencére, tengerre néző, közvetlen kijárattal a medencékhez, tágasabb suite.

Szolgáltatás: A vendégek térítés ellenében igénybevehetik a wellness részleg szolgáltatásait, a biliárdot és bowlingot vagy edzhetnek az edzőteremben.

Egész napos étkezést kínál a Parakang kávézó és a Bua Luang étterem, ahol thai és nemzetközi ételeket kínálnak. Különféle italokat szolgálnak fel a medencebárban és a társalgóban. 

Családoknak: a szálloda számos family suite-tal rendelkezik, jó választás gyermekekkel utazóknak is! (Családi szoba felárakról érdeklődjön munkatársainknál!) illetve külön gyermekmedence és mini-klub a gyermekeknek.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió büférendszerben

Képek a hotelről: http://www.phuketgraceland.com/

 

FIGYELEM! Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!
Irodánk nem felel a repülőgép járatok esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

 

Egyesült Arab Emírségek:
Beutazási szabályok: 2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé, ami egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható (a meghosszabbítást a lejárat előtt, személyesen lehet kérvényezni az idegenrendészeti hatóság (General Directorate of Residence and Foreigners' Affairs), dubai vagy abu dhabi ügyfélszolgálatán). Figyelem! A munkavállalási célból történő beutazáshoz változatlanul a munkáltató ("szponzor") által előzetesen beszerzett belépési engedélyre van szükség.

A beutazás kizáró oka, ha az útlevelében izraeli pecsét van, így kérem ha ez fennáll, készíttessen új útlevelet mielőbb a problémák elkerülése érdekében.

2014.03.31-től az Egyesült Arab Emirátusokban a szállodák idegenforgalmi adót vezetnek be, amelynek mértéke a szállodák kategóriája alapján kerül megállapításra. Az összeget a helyszínen kell fizetni érkezéskor, az összeg fizetését minden szálloda egyénileg határozza meg.
Tájékoztató összegek.

5*-os szálloda esetében 20 AED (kb. 4 EUR)/ szoba / éj 

4*-os szálloda esetében 15 AED (kb. 3 EUR)/ szoba / éj 

3*-os szálloda esetében 10 AED (kb. 2 EUR)/ szoba / éj 

 

Thaiföldi beutazási szabály:  2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.



Tudnivalók az árról

A megadott ár tartalmazza: 
-    repülőjegy,
-    transzfer a reptérről a hotelbe és vissza,
-    szállás 3 éj Dubai, majd 7 éj Phuket kétágyas szobában (egyágyas felárral kapcsolatban, illetve gyermekkedvezményekről érdeklődjön irodáinkban)
-    félpanziós ellátás Dubaiban,
-    reggelis ellátás Phuketen, (felár ellenében félpanzió kérhető)
-    Phuketen magyar nyelvű asszisztencia
-    magyar idegenvezetés Budapesttől Budapestig, már 16 főtől. 

Külön fizetendő:
-    reptéri illetékek,
-    fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 870 Ft/fő/nap,
-    fakultatív útlemondási biztosítás 2,5% (20% önrészes, de ha megköti hozzá a foglaláskor a fenti betegség biztosítást is, akkor önrész nélküli lesz, azaz lemondás esetén 100%-ot térít a biztosító).
Utólag nem köthető, csak az utazási szerződéssel egy időben!

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek. A magyar idegenvezetős csoport minimális létszáma 16 fő. 

Helyszínen fizetendő: 
- Dubaiban idegenforgalmi adó és deposit a szállodában (A deposit összege kb 150 USD/szoba - utazás végén visszajár)

- Phuketi szállodában bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

Az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie!

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás