Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Dubai - Atlantis, The Palm 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211359
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



Programleírás:

1. nap: Budapest-Dubai

Indulás Dubaiba a Wizzair, vagy az Emirates menetrend szerinti járatán. Érkezés Dubaiba, Emirates járat esetében a Dubai Nemzetközi Repülőtérre (DXB), Wizzair járat esetében az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtérre (DWC). Transzfer a választott szállodába magyar asszisztenciával.

2-7. nap: Dubai

Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Dubaiban a választott szállodában.

8. nap: Dubai-Budapest

Hazautazás Budapestre, Emirates járat esetében a Dubai Nemzetközi Repülőtérről (DXB), Wizzair járat esetében az Al Maktoum Nemzetközi Repülőtérről (DWC); érkezés Budapestre.

Általános információk: utazás Budapest- Dubai és Dubai-Budapest útvonalon a Wizzair, vagy az Emirates menetrend szerint közlekedő, közvetlen repülőjáratán.

A repülőút alatt az Emirates járatain a fedélzeti ellátás biztosított, Wizzair járat foglalása esetében fedélzeti ellátás csak külön térítés ellenében vehető igénybe.

A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (információs találkozó érkezéskor, telefonügyelet, lehetőség magyar nyelvű fakultatív programokon történő részvételre).

A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.

Csomagszállítás: Emirates járat esetében: az ár egy db max. 20 kg feladható és egy db max. 7 kg-os kézipoggyász szállítását tartalmazza. Felár esetében a súlykeret 30 kg-ra bővíthető.

Wizzair járat esetében: az ár egy db max. 20 kg feladható és egy db nagyméretű kézipoggyász (max. 10 kg) szállítását tartalmazza. Felár esetében a súlykeret 32 kg-ra bővíthető.

A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 20 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda kalkulációja tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülőjáratok menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kint tartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Várható menetrendek (a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják):

Wizzair:

Budapest – Dubai (DWC) 12:55 21:20

Dubai (DWC) – Budapest 21:55 01:10 +1

Emirates:

Budapest – Dubai (DXB) 14:40 23:05

Dubai (DXB) – Budapest 08:25 11:40



Fekvése:

Fekvése: Dubai egyik legnépszerűbb szállodája már nyitása után világhírűvé vált: a mesterséges Pálma sziget csúcsában, 46 hektáros területen épült óriási komplexum mindent megad vendégeinek, akár családi nyaralásról, akár nászútról legyen szó, mindezt természetesen csakis luxuskörülmények között.

A hotel mellett épült, 17 hektáros vízi parkja valódi különlegesség, hisz feledhetetlen élmények várnak kicsiket és nagyokat: óriási csúszdák és vízi élmények, valamint a tengeri élővilág kedvencei: delfinek, cápák, ráják, tengericsillagok és még sok meglepetés. Átcsúszhatunk a szálloda óriási, összesen 65.000 tengeri élőlénnyel rendelkező akváriumán, búvárkodhatunk, delfinekkel vagy oroszlánfókákkal pancsolhatunk, részt vehetünk egy izgalmas cápaetetésen, és ha még több adrenalinra vágyunk, lecsúszhatunk a park drótkötélpályáján, melyről mintegy 20 méteres magasságból csodálhatjuk meg a tenger csillogását és a sziget hangulatát.

A szálloda elhelyezés terén is a maximumot nyújtja: összesen 12-féle szobatípus és lakosztály közül válogathatunk, melyekben a kényelmes deluxe szobáktól a családi szobákon át a luxuslakosztályokig mindent megkaphatunk. A hotel a legigényesebbekre és az igazi vízimádókra is gondolt: víz alatti lakosztályaiban saját szobánk üvegfalán át csodálhatjuk meg az akváriumban úszó halakat, vagy egy kellemes fürdőt véve a kádunkból is élvezhetjük a kilátást a tengeri vízivilágra.

A hotel a Dubai nemzetközi repülőtértől (DXB) és az Al Maktoum nemzetközi repülőtértől (DWC) egyaránt kb. 40 km-re található a Pálma-sziget csúcsában, közvetlenül a kiépített tengerparton.

Szobák: a szálloda igényesen berendezett, tágas deluxe szobáinak, családi szobáinak és különleges lakosztályainak mindegyike rendelkezik fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, műholdas LCD tv-vel és légkondicionálóval. Térítés ellenében: minibár, wifi, széf, 24-órás szobaszerviz. A deluxe szobák 45-47 nm-esek. A családi szobák és családi lakosztályok kéthálósak, a családi lakosztályok a két hálószobán kívül nappalival is rendelkeznek. Imperial club szobák foglalása esetén a szálloda az alábbi szolgáltatásokat térítésmentesen biztosítja: reggeli az exkluzív Imperial Club Lounge-ban, délutáni tea és snackek, wifi, online újság. A víz alatti lakosztályok háló- és fürdőszobája üvegfallal rendelkezik, lenyűgöző kilátást nyújtva a vízipark akváriumára.

Szolgáltatások: 24-órás recepció, 2 büféétterem, Nobu japán étterem, Gordon Ramsay étterem, Locatelli olasz étterem, a’la carte éttermek (díjnyertes halétterem, kínai, libanoni, ázsiai, steak, beach club), gyorsétterem, burger sarok, étterem a strandron és a medencénél, 2 kávézó, koktélbár, 15 étterem és snack bár a víziparkban, gyermekfelügyelet, üzletek, mosoda, orvosi ellátás, esküvőszervezés, konferenciaszervezés, wifi. Bizonyos szolgáltatások csak külön helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe. A szállodavendégek az aquaparkot és az akváriumot korlátlanul és térítésmentesen látogathatják.

Sport és szórakozás: medence napernyőkkel és napozóágyakkal, medence kilátással a városra és a Pálma szigetre, hatalmas csúszdapark, óriási akvárium, nappali animációs programok, esti show-műsorok, diszkó, beach club, miniklub (3-12 éves korig), 3 teniszpálya, fitneszterem, sport- és csapatépítő programok, spa és wellness központ szolgáltatásai, éjszakai klub, különféle masszázsok, szépségszalon, jóga az akváriumban, delfinúszás, úszás oroszlánfókával, cápaetetés, drótkötélpályás lesiklás, vízi sportok. Bizonyos szolgáltatások csak külön helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe.

Ellátás: reggeli. Felár ellenében félpanziós ellátás kérhető. Italfogyasztás térítés ellenében. Kiemelt időszakokban csak reggelis ellátás igényelhető.

Szilveszteri gálavacsora: 2017.12.28-ai indulásnál kötelezően fizetendő, költségét az alapár már tartalmazza!

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén. A szobák pótágyazására nincs lehetőség, a gyermeknek a szülők közt kell aludnia. A szobák maximum kapacitása 2 felnőtt, vagy 2 felnőtt és egy gyermek.

Idegenfogalmi adó a helyszínen fizetendő, mértéke 6 USD/szoba/éjszaka



Szobák:

Szolgáltatások: konferenciatermek,étterem,üzletek,rendezvényszervezés,mosoda,gyermekfelügyelet,orvosi ügyelet,recepció,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,medence,tematikus esték,teniszpálya,csúszdapark,diszkó,miniklub,animáció,fitness terem,spa részleg

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás