Thaiföld körút, körutazás, városnézés Bangkokban, trekking Chiang Maiban, nyaralás Phuketen

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 209176
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Thaiföld
Város: Karon, Bangkok

Szállás / program részletes leírása



Nagy thai körút. Bangkok városnézés+Chiang Mai elefántolás+Phuket nyaralás . Kombinált ajánlat 13 éjszakára. 3 éjszaka Bangkokban + 4 éjszaka Chiang Maiban és 6 éjszaka Phuketen az alábbiak szerint:

Indulási időpontok : 2017. november 1.től december 9.-ig

                                   2018. január 12.- tól naponta.

1. nap: Indulás menetrendtől függően az Emirates, Qatar Airways, Turkish, Aeroflot vagy az Air China járatával Budapestről dubai, dohai, isztambuli, moszkvai vagy pekingi átszállással Bangkokba.

2. nap: Délután érkezés Bangkokba, majd transzfer a szállodába. Délután aklimatizálódás, szabad program.Este fakultatív programlehetőség ( Siam Niramit vagy Vacsoraest a Chao Phraya folyón )

3. nap: Reggeli után egész napos városnézés Bangkokban magyar nyelvű idegenvezetéssel. ( Királyi Palota, Smaragd Buddha, Fekvő Buddha, Arany Buddha, Hajnal Templom )

4. nap: Reggeli után kirándulás az Úszópiachoz és a Kwai folyóhoz,

5. nap Reggeli után 7 órakor csomagokkal együtt találkozás a szálloda halljában az idegenvezetővel. Majd kirándulás Ayutthayába, útközben a Nyári Palota, Bang Pain megtekintése. Délután Ayutthayából egyenesen  transzfer a repülőtérre, majd utazás az esti órákban az Air Asia járatával Chiang Maiba. Érkezés után transzfer a szállodába. 

6. nap Reggeli után indulás Chiang Mai fő látványosságához az 1676 méter magasan található Dou Suthep templomhoz. Délután Chiang Mai, este pedig az éjszakai piac  felfedezése, egyénileg.

7. Reggeli után egész napos Meawang túra. ( elefántolás, bambusz tutajozás, vízesés, rízsföld, északi törzsi falu )

8. nap Egész napos látogatás az Arany Háromszögbe.

9. nap Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd repülés az Air Asia járatával Phuket szigetére. Érkezés után transzfer a szállodába.

9.-15. nap Pihenés, strandolás, napozás a homokos tengerparton. Fakultatív programlehetőségek Phuketen.

15. nap Menetrendtől függően transzfer a repülőtérre, indulás Phuket repülőteréről átszállással Budapestre.

16. nap: A menetrend függvényében érkezés Budapestre .

A Ramada D`Ma Bangkok Hotelnek kiváló az elhelyezkedése mind az üzleti és szabadidős utasok számára. Mindössze 30 percre van Suvarnabhumi reptértől, gyalogosan 10 percre a Baiyoke Sky Hoteltől és a Pratunam piactól. A szállodához közel van a Sky train és a metró. A Ramada Dma Bangkok Hotel nemzetközi színvonalú létesítményei és szolgáltatásai, valamint az egyedülálló thai vendégszeretete miatt minden vendég úgy érzi, mintha otthon lenne. A belvárosi Ramada Dma Bangkok Hotel ideális választás ebben a varázslatos városban.   Szolgáltatások : 24 órás recepció, poggyászmegőrzés, szobaszerviz, tárgyalás / bankett lehetséges, üzleti központ, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, nászutas lakosztály, pénzváltó, cipőtisztítás, autókölcsönző, utazásszervezés, fax / fénymásolás, concierge-szolgáltatás, transzferszolgáltatás felár ellenében Kültéri egységek : kert, szabadtéri úszómedence (egész évben nyitva)

Szabadidős lehetőségek : szauna, fitneszközpont

Étkezés : étterem, bár, Ă  la carte étterem

Internet : Minden szobában és a szálloda egész területén a Wi-Fi használata ingyenes.

Parkolás : Ingyenes! Ingyenes privát parkolás lehetséges helyben (nem szükséges lefoglalni).

Általános : nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, széf, légkondicionálás

Szállásfoglalás Bangkokban, Ramada D`Ma Hotel foglalás Bangkok

     Nagyobb térképre váltás

Raming Lodge Chiang Mai közepén helyezkedik el, gyalogosan öt percre a régi városrésztől 5 perc sétaútra az éjszakai piactól és 10 percre a reptértől. A Lodgeban 72 légkondicionált komfortos szoba, és 4 suite van, mindegyik északi modern Thai stílusban van berendezve. Mindegyik szobában van légkondicionáló, fürdőszoba, minibár és TV. A szállodában működik szépségszalon, Thai masszázs stúdió és szauna. A szálloda éjszakai bazár felőli oldalán van az étterem, ahol megkóstolhatja a thai és nemzetközi konyhát.

Étkezés : Étterem

Kültéri egységek : Szabadtéri úszómedence

Szabadidős lehetőségek : Szauna, wellnessközpont, masszázs

Internet : Ingyenes! A szobákban Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Szolgáltatások : 24 órás recepció, poggyászmegőrzés, Szobaszerviz, tárgyalás / bankett lehetséges, reptéri transzfer, mosoda, csomagolt ebéd, autókölcsönző, utazásszervezés, fax / fénymásolás, jegyiroda, transzferszolgáltatás felár ellenében

Általános : Nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, széf, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Szállásfoglalás Chiang Maiban, Raming Lodge Hotel foglalás Chiang Mai

     Nagyobb térképre váltás

A szálloda Karon Beach déli részén, a tengerparttól 1 percre helyezkedik el. 45 percnyire található a nemzetközi repülőtértől és 30 perc alatt elérhetünk Phuket városba. A part jellegzetessége a fehér homok és a kristály tiszta kék tenger és persze a pálmafák. Barátságosan berendezett szobák várják vendégeiket. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Televízió, telefon, mini bár, légkondicionáló is a felszerelés része. A medence partján a relaxáció és a napozás közben könnyű trópusi és egzotikus koktélokat fogyaszthatunk és élvezhetjük a thai vendégszeretetet.

Szolgáltatások : 24 órás recepció, poggyászmegőrzés, szobaszerviz, gyermekfelügyelet, mosoda, vegytisztítás, pénzváltó, autókölcsönző, utazásszervezés, fax / fénymásolás, jegyiroda, ATM / bankautomata a helyszínen

Kültéri egységek : terasz, szabadtéri úszómedence

Szabadidős lehetőségek : fitneszközpont, masszázs, könyvtár

Étkezés : étterem, bár

Internet : A szállás egész területén Wi-Fi internet-hozzáférés biztosított, mely költségekkel jár.

Általános : újságok, nemdohányzó szobák, lift, széf, légkondicionálás

Szállásfoglalás Phuketen, Baan Karonburi Resort Hotel foglalás Phuket



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás