Dubai + Thaiföld! 3 éj Dubai: Grandeur Hotel 3* és 7 éj Pattaya: D Varee Jomtien Beach Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207203
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Thaiföld
Város: Bangkok, Dubai, Jomtien Beach, Pattaya

Szállás / program részletes leírása



Dubaiban és Thaiföldön is magyar asszisztenciával!

 

Minimum 1 pattayai fakultatív program vásárlása esetén ajándék programot kap!

 

Tervezett program  (3 éjszaka Dubaiban és 7 éjszaka Thaiföldön): 

1. nap: elutazás Budapestről a délutáni órákban a világ egyik legjobb légitársaságaként számon tartott Emirates közvetlen járatával, érkezés Dubaiba az esti órákban, transzfer a szállodába, pihenés. 

2. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal

3. nap: szabad program Dubaiban, vagy fakultatív városnézés idegenvezető kollégánkkal

4. nap: Kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, majd közvetlen járattal utazás Bangkokba. Érkezés követően transzfer Pattaya-ra, bejelentkezés a szállodába.

5-10. nap: szabad program Pattayan vagy fakultatív programok helyi magyar idegenvezetőnkkel

11. nap: kijelentkezés a szállodából, transzfer a reptérre, hazarepülés egy átszállással Budapestre.

12. nap: érkezés Budapestre a menetrend függvényében, várhatóan a déli órákban.
 

EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK: A Délnyugat-Ázsiában, az Arab-félszigeten elterülő Emirátusok hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat.

GRANDEUR HOTEL 3*+ 

Belvárosi szálloda, a közkedvelt Al Barsha negyedben épült, a Mall of Emirates bevásárló központ mögött. Transzferidő a reptérről kb. 30 perc autóval. Innen a híres Jumeirah Beach kb. 10 perc taxival, a világ legmagasabb épülete a Burj Khalifa pedig metróval agy taxival is könnyen megközelíthető.
Szobák: a hotel 125 kényelmes, ízlésesen berendezett szobával várja a vendégeit. Szobáinak mindegyike légkondicionált, telefonnal, széffel, televízióval, minibárral felszerelt.
Szolgáltatások: étterem, bár, kávézó, fitness terem, szauna, medence, pénzváltás, mosoda, internet, szobaszervíz.
Ellátás: Reggeli

 

Beutazási szabályok: 2014. március 22-től magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes magánútlevéllel előzetesen beszerzett vízum nélkül utazhatnak az Egyesült Arab Emírségekbe. A belépéskor díjmentesen kiállított vízum 30 napos tartózkodást tesz lehetővé, ami egy alkalommal további 30 nappal meghosszabbítható (a meghosszabbítást a lejárat előtt, személyesen lehet kérvényezni az idegenrendészeti hatóság (General Directorate of Residence and Foreigners' Affairs), dubai vagy abu dhabi ügyfélszolgálatán). Figyelem! A munkavállalási célból történő beutazáshoz változatlanul a munkáltató ("szponzor") által előzetesen beszerzett belépési engedélyre van szükség.

A beutazás kizáró oka, ha az útlevelében izraeli pecsét van, így kérem ha ez fennáll, készíttessen új útlevelet mielőbb a problémák elkerülése érdekében.

 

2014.03.31-től az Egyesült Arab Emirátusokban a szállodák idegenforgalmi adót vezetnek be, amelynek mértéke a szállodák kategóriája alapján kerül megállapításra. Az összeget a helyszínen kell fizetni érkezéskor, az összeg fizetését minden szálloda egyénileg határozza meg. Tájékoztató összegek.

5*-os szálloda esetében 20 AED (kb. 4 EUR)/ szoba / éj 
4*-os szálloda esetében 15 AED (kb. 3 EUR)/ szoba / éj 
3*-os szálloda esetében 10 AED (kb. 2 EUR)/ szoba / éj 

 

THAIFÖLD, PATTAYA: nyüzsgő, életteli központjával várja a turistákat. 
Pattaya, melynek jelentése "délnyugati szél", a Sziámi-öbölben, Bangkoktól 147 km-re, autóval kétórányira fekszik. Nemzetközi hírű üdülőhellyé nőtte ki magát, jelenleg több mint 21 000 szállodai férőhellyel rendelkezik a világ minden sarkából érkező turisták számára.
Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki. Az éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, kipróbálhatjuk a számos egzotikus étterem egyikét, nagyon jó áron vásárolhatunk (alkudni kötelező!), és a vízisportok kedvelői is megtalálják a számításaikat. 

D VAREE JOMTIEN BEACH HOTEL Hotel 4*

Elhelyezkedés: A gyönyörő és kedvelt Jomtien Beach mentén helyezkedik el a 38 emeletes D Varee Hotel. Bangkoktól kb 155 km-re fekszik.
Szobák: modern thai dekorációval rendelkező szobákban kábel-TV, tea- és kávéfőző, széf található. Szobái erkéllyel rendelkeznek.
Szolgáltatás: 2 medence, medencebár, 2 étterem, edzőterem. Ingyenes Wifi. Masszázs.
Étkezés: reggeli.  (felár ellenében félpanzió)
A szállodáról bővebb leírást talál az alábbi linkre kattintva:  http://djb.dvaree.com/

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

Előfordulhat, hogy a thaiföldi szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 

A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk!
Fakultatív program lehetőségek szintén magyar nyelven.

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak.  Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy, Budapest-Dubai- Bangkok- (Dubai) Budapest útvonalon
- transzferek
- szállás Dubaiban és Pattayán
- reggeli, (felár ellenében félpanzió is kérhető)
- magyar telefonos asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap 
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.


Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel

Előfordulhat, hogy a thaiföldi szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás