Top ajánlat! THAIFÖLD, Pattaya: D Varee Jomtien Beach 4*, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207193
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Bangkok, Jomtien Beach, Pattaya

Szállás / program részletes leírása



A helyszínen magyar  nyelvű idegenvezető és fakultatív program lehetőségek!

Minimum 1 fakultatív program vásárlása esetén ajándék programot kap.

 

    
Pattaya: nyüzsgő, életteli központjával várja a turistákat. 
Pattaya, melynek jelentése "délnyugati szél", a Sziámi-öbölben, Bangkoktól 147 km-re, autóval kétórányira fekszik. Nemzetközi hírű üdülőhellyé nőtte ki magát, jelenleg több mint 21 000 szállodai férőhellyel rendelkezik a világ minden sarkából érkező turisták számára. Klímájának, tengerpartjának és szórakozóhelyeinek köszönhetően kedvelt turistacélpont. Pattaya városa a számtalan bárral, éjjeli klubokkal, kabarékkal, éttermekkel az éjjeli nyüzsgő központokat kedvelők igényeit elégíti ki. Az éjszakai élet mellett meglátogathatjuk a környék valamelyik elbűvölő korallszigetét, kipróbálhatjuk a számos egzotikus étterem egyikét, nagyon jó áron vásárolhatunk (alkudni kötelező!), és a vízisportok kedvelői is megtalálják a számításaikat. 

Pattaya időjárása a nyári hónapokban: A június - július - augusztus Pattayán és Jomtienen nagyon meleg és párás. A nappali hőmérséklet 32 fokot is elérhet, éjszaka 27 fok körüli meleg uralkodik. A nyár csapadékos, bár picit kevésbé, mint a május: 11-13 esős napra lehet számítani. Az esős nap persze nem jelenti azt, hogy egész nap zuhog az eső, jórészt az éjszakai órákban számítsunk záporra, zivatarra. A tengervíz hőmérséklete 30 fok körüli. Szeptember és október a legcsapadékosabb hónapok ebben a térségben! (Figyelem: az időjárás minden thai régiónál más és más!)

 

D Varee Jomtien Beach Hotel 4*

 

Elhelyezkedés: A gyönyörő és kedvelt Jomtien Beach mentén helyezkedik el a 38 emeletes D Varee Hotel. Bangkoktól kb 155 km-re fekszik.

Szobák: modern thai dekorációval rendelkező szobákban kábel-TV, tea- és kávéfőző, wifi, légkondiciónáló, széf található. Szobái erkéllyel rendelkeznek, kilátással a Siam- öbölre.

Szolgáltatás: 2 medence, medencebár, 2 étterem, edzőterem, biliátórd terem. Ingyenes Wifi. Masszázs.

Étkezés: reggeli.  (felár ellenében félpanzió)

A szállodáról bővebb leírást talál az alábbi linkre kattintva:  http://djb.dvaree.com/

 

 

+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat ünnepi (karácsonyi / szilveszteri időpontokkal kapcsolatban is), itt is érvényes az a szabály, hogy jóval kedvezőbb az ár, amennyiben min. 6 hónappal korábban rendel.

Utazás: Budapest- Bangkok útvonalon, egy átszállással. A bangkoki reptértől buszos(autós) transzfer a szállodáig. A transzfer út kb 2 óra.

 

 

Figyelem: az árak a szabad helyek függvényében változhatnak. Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat! Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek. Utasnevet utólag nem tudunk módosítani, kérjük fokozottan ellenőrizze az útlevélben szereplő pontos neveket.  

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar asszisztencia a helyszínen

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.


Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel
- előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek, ennek összege változó, érdeklődjön munkatársunknál megrendelés előtt. 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás