Hétvége Krakkóban

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 201795
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Lengyelország
Város:

Szállás / program részletes leírása



1. nap:

Indulás 06.00-kor Budapestről, a Hősök teréről, a Műcsarnok mögötti parkolóból. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenőkkel. Délután városnézés Krakkóban,- az érkezés függvényében az alábbi nevezetességeket tekintjük meg: Wawel dombon a Katedrálist, melyben a királyi sírok találhatóak, Szent Péter és Pál templom, Mária templom, Fő tér, Posztócsarnok, Flórián kapu, Barbakán. Innen az Egyetemhez sétálunk, a Collegium Maius épületéhez. Ezt követően szabadidő a belvárosban. Este szállásfoglalás. Fakultatív vacsora a hotelben.



2. nap:

Reggeli után fakultatív látogatás a Wieliczkai sóbányába (9.500 Ft/fő). A Világörökség részét képező sóbánya páratlan képződményeivel, faragott szobraival és sókápolnájával mindenki számára érdekes látnivaló.
A bányalátogatás után fakultatív kirándulás lehetősége Auschwitzba.A kirándulás ára 7.500 Ft/fő, mely tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést a koncentrációs táborban fülhallgatóval. A II. világháború borzalmait tényszerűen bemutató kiállítások mind az anyatáborban Auschwitzban, mind pedig Birkenauban bemutatásra kerülnek. A múzeum látogatása 3 órán keresztül tart. Késő délután visszautazás Krakkóba.
Akik nem szeretnének részt venni az Auschwitz-Birkenau programon, helyi vezetőnkkel gyalogos séta keretésben ismerkednek Krakkó zsidónegyedével. (min. 15 fő esetén)
Este fakultatív vacsora.
Szállás ugyanott, ahol az előző éjjel.



3. nap:

A szálláshely elhagyása után utunk Zakopaneba, Lengyelország téli fővárosába vezet. A kitűnő klimatikus adottságokkal rendelkező városban pár órát töltünk. Ez idő alatt lehetőség nyílik a Gubalowka csúcsra felvonóval feljutni, nézelődni és vásárolni a piacon, illetve megkóstolni a finom sajtokat. Fakultatív ebéd egy tipikus goral étteremben, helyi specialitással. Kora délután hazaindulás Zakopane-ból. Érkezés Magyarországra a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás