Észak-Ciprus, Kyrenia: Riverside Garden Resort 3*+, reggeli

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200198
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Észak-Ciprus
Város: Kyrenia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A2015-benfelújított szálloda kb. 52 km-re található Ercan repülőterétől, kb. 9 km-re Kyrenia központjától, és kb. 2 km-re a homokos tengerparttól, ahová naponta 2 alkalommal shuttle busz közlekedik térítésmentesen.A napágyak, napernyők a medencénél és a tengerparton térítésmentesen a vendégek rendelkezésére állnak.A városközpontba a szálloda térítés ellenében shuttle buszt indít naponta két alkalommal. A barátságos szállodát családoknak, pároknak és a kikapcsolódásra vágyóknak egyaránt ajánljuk. A 210 szobás szállodában központi étterem, a`la carte étterem (térítés ellenében),"Ranch" bár, snack bár várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék, gyermekmedence, vízi csúszdák.


Ellátás
Reggelis ellátás, amely magába foglalja a reggelit, az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.Félpanziós ellátás, amely magába foglalja a reggelit és a vacsorát, az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.Soft all inclusive ellátás, mely 08:00-02:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben. Egy meghatározott bárban 18:00-02:00 óra között, az a`la carte étteremben 10:00-22:00 óra között, valamint a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart narancslé, a`la carte étterem szolgáltatásai térítés ellenében vehetők igénybe.A tengerparton nincs lehetőség étel-ital fogyasztásra az all inclusive ellátás keretein belül!


Térítés mentes szolgáltatások



Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások



Szórakozás



Wellness
Masszázs, Szauna,


Gyermekeknek


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Reggeli,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás