Kihagyhatatlan kombináció: Vietnám és Thaiföld, városnézés és nyaralás Phuketen, Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199285
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás és üdülés

Ország: Thaiföld, Vietnám
Város: Bangkok, Patong Beach, Phuket, Saigon

Szállás / program részletes leírása



Thaiföldi nyaralás vietnámi kirándulással fűszerezve: előfoglalási akciós árak, visszavonásig, a szabad helyek függvényében!
A programot elsősorban azon kedves Utasainknak ajánljuk, akik már jártak Thaiföldön, szívesen térnek vissza, de Bangkok után valami újat szeretnének felfedezni.

Tervezett program:

Március 5. 
Utazás Budapest -  Bangkok útvonalon, menetrend-szerinti járattal, egy átszállással. 

Március 6. Bangkok
Érkezés Bangkokba, transzfer a hotelbe. Szabad program, városnézés, magyar nyelvű idegenvezetőnk a helyszínen várja az Utasokat!

Március 7. Vietnám
- Repülővel utazás Saigonba, transzfer a hotelbe, 
- Este hajós vacsora a Saigon folyón, a jó hangulatról táncosok és zenészek gondoskodnak, közben gyönyörű fotókat készíthetünk.

SAIGON: ma is használják a Saigon nevet, pedig 1975 óta hivatalosan már Ho Chi Minh városnak nevezik. Az 5 milliós nagyvárosban az élet többnyire az utcán zajlik. Ez különösen érvényes a Saigon-folyó menti központra és a Cholon-ra, ami Saigon kínai negyede. Néha az a látogató érzése, hogy a vietnamiak megállás nélkül, egész nap csak esznek-isznak. Saigon Vietnamban a legjobb módú városnak számít. Itt a fizetések kb. háromszor olyan magasak, mint az ország többi részén. Jelentős kihívás a közlekedés, mert az autósok, motorosok, kerékpározók többnyire fittyet hánynak a közlekedési szabályokra, ez egésznek sajátos, ázsiai hangulata van. Egy utasunk mondta: "Saigon teljesen a végletek városa: luxus és csillogás, vagy pedig úgy érzi magát ez ember mintha pl. Kairóban lenne."
Időeltolódás Budapesthez képest +6 óra (nyári időszámításkor +5)

Március 8. Vietnám
-Reggeli a szállodában,
-Egész napos városnézés, mely során betekintést nyerünk Saigon minden napi életébe (Notre-Dame Bazilika, Postapalota, Operaház, Háborús emlékmúzeum, Függetlenségi Palota, Jade Császári Pagoda)
-Késő délután érkezünk a szállodába, egy rövid pihenés után Saigon éjszakai életébe nyerünk betekintést, mely keretén belül a 262 m magas Bitexco torony tetején üzemeltetett Skydeck bárban fogyasztjuk el italunkat

Március 9. Vietnám
- Reggeli a hotelben
- Indulás a Cu Chi-alagútrendszerhez, mely az egykori gerilla bázis volt az amerikaiak elleni háborúban. Túránk során végig járjuk az alagútrendszer egy részét, majd az őserdőben megtekintjük, hogy milyen csapdákkal védték a helyiek magukat
- Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Bangkokba.
- szállás Bangkokban

Március 10. Phuket
Transzfer a reptérre és elutazás Phuketre, 7 éjszaka szállás a  Graceland Resort & Spa Hotelben. Pihenés a hotelben illetve fakultatív lehetőségek magyarul!

Március 17. Bangkok
Transzfer a reptérre

Március 18. 
Hazaérkezés Budapestre.

Szállások:

A Phuket Graceland Resort and Spa 4*
Patong Beach hosszú homokos partjánál fekszik, csak a parti úton kell átkelni, kilátással az Andamán-tengerre. Phuket nemzetközi repülőterétől kb 40 perces autóútra található.
A szálláshely 2 kültéri medencével és 4 étkezési lehetőséggel, egy fürdőrészleggel és egy tekepályával is büszkélkedhet.
Elhelyezés: A Phuket Graceland szobái fából készült padlóval és modern thai dekorációval rendelkeznek. Minden szobában van széf, televízió, légkondicionáló, minibár, ingyenes Wifi, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző. A saját fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.
Többféle szobatípus közül választhatnak: medencére, tengerre néző, közvetlen kijárattal a medencékhez, tágasabb suite.
Szolgáltatás: A vendégek térítés ellenében igénybevehetik a wellness részleg szolgáltatásait, a bilárdot és bowlingot. Edzhetnek az edzőteremben.
Egész napos étkezést kínál a Parakang kávézó és a Bua Luang étterem, ahol thai és nemzetközi ételeket kínálnak. Különféle italokat szolgálnak fel a medencebárban és a társalgóban. 
Családoknak: a szálloda számos family suite-tal rendelkezik, jó választás gyermekekkel utazóknak is! (Családi szoba felárakról érdeklődjön munkatársainknál!) illetve külön gyermekmedence és mini-klub a gyermekeknek.
Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió büférendszerben
http://www.phuketgraceland.com/

 
Bangkok: A-One Hotel 4*
Bangkok központjában található szálloda, kb. 20 perces útra a Suvarnabhumi nemzetközi repülőtértől. Bevásárlóközpontok, üzletek találhatók a közelében.
A 4*os hotel modern szobákkal rendelkezik, közös helységeiben ingyenes Wifivel. Kikapcsolódhat a hotel wellnessrészlegében, edzőtermében és medencéjében.
Étkezés:  reggeli
Szobák: Modern berendezésú szobák, a hálószobát és a fürdőszobát egy üvegfal választja el.
A szálloda honlapja >>

A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk!
Fakultatív program lehetőségek szintén magyar nyelven Bangkokban és Phuketen is!

3nap /2 éjszakás Vietnám program tartalmazza: repülőjegy Bangkok- Saigon- Bangkok útvonalon, vízum díj, szállás 2 éjszakára 3*-os hotelben reggelivel, transzferek, programok.

Az útlevélnek a visszaérkezéstől számított 6 hónapig érvényesnek kell lennie! 

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak.  Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat!

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 

Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része.Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa.

Phuket: egy igazi álomnyaralással várja a turistákat. Gyönyörű, zölddel borított dombok, isteni konyha, nyüzsgő éjszakai élet, és kedvező árak – ez Phuket. Nem véletlen, hogy éppen ez a sziget a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Aki már járt itt, az tudja miért, hiszen ennél jobb és olcsóbb egzotikus nyaralást szinte lehetetlen találni. A mindig nyüzsgő Bangla road szórakozási lehetőségei pedig minden képzeletet felülmúlnak – bárok, diszkók, szórakozóhelyek, masszázsszalonok, show-műsorok, kávézók és éttermek sokasága várja a turistákat. Egy igazi álom-nyaralásban lehet része annak, aki Phuket szigetén üdül.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegyek
- transzferek
- szállás:  Bangkok 2 éjszaka, Phuket 7 éjszaka, Vietnám 2 éjszaka
- reggeli,
- Vietnámi vízum díj
- programok, belépőjegyek Vietnámban
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás