Zakopane téli arca

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198632
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:panzió
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Lengyelország
Város: Zakopane

Szállás / program részletes leírása



1. nap:
Indulás 06.00-kor Budapestről. Folyamatos utazás Lengyelországig, útközben rövid pihenővel. Dél körül érkezés Zakopanéba, programunkat a II. János Pál pápának az ellene elkövetett merényletből történt felépülése emlékére felépített Fatimai Szűzanya templomnál kezdjük, majd az egyik legszebb zakopanei faépület, a Jaszczurówkai Jézus Szent Szíve kápolna következik. Ezt követően fakultatív program keretében felmegyünk a Lengyel-Tátra egyik legnépszerűbb csúcsára, a Gáspár-csúcsra (Kasprowy Wierch). A kisbuszokkal elérhető KuĹĽnicéból kabinos felvonóval jutunk fel a csaknem 2000 méter magas csúcsra. A szemet gyönyörködtető panoráma megtekintése, valamint a friss hegyi levegővel történő feltöltődést követően mintegy 1,5 óra múlva ugyancsak felvonóval jutunk vissza a városba, majd elfoglaljuk a szállásunkat Zakopanéban. Rövid szabad programot követően fakultatív fáklyás lovasszánozás(megfelelő minőségű és mennyiségű hó nélkül lovaskocsikázás)Zakopane közelében vacsorával egybekötve egy helyi étteremben.



2. nap:
Reggeli után meglátogatjuk a Szent Kelemen fatemplomot és a mellette található Hősök temetőjét, majd szabad program Zakopanéban. A piacon megkóstolhatjuk és megvásárolhatjuk az itt élők saját készítésű sajtjait, ezen kívül helyi kézműves termékeket, szépen kidolgozott bőrárut, valamint fából készült dísz- és használati tárgyakat vásárolhatunk. A piacról siklóvasúttal lehet feljutni a GubaĹ‚ówka csúcsra, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a Tátra vonulatára és Zakopanéra. A kora délutáni órákban fakultatív ebéd egy helyi specialitásokat kínáló gorál étteremben. A délutáni órákban hazaindulunk, érkezés Budapestre a késő esti órákban.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- buszjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás