Kombinált nyaralás Thaiföldön: 3 éj Bangkok és 7 éj Pattaya 4* Ravindra Beach Resort reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 173339
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Bangkok, Pattaya

Szállás / program részletes leírása



THAIFÖLD: Az egyik legnépszerűbb turista célpont földünkön, hiszen ez egy olyan ország, ahol az utazó csak jól érezheti magát. Ha életünkben először készülünk egy egzotikus országba, akkor a „mosoly országa” egyértelmű választás, ahol sokszínű látnivalók várják a turistákat. Csillogó wat-ok, Buddha szobrok, sajátos kultúra, a világ egyik legjobb konyhája, barátságos, vidám emberek és felejthetetlen szépségű tengerpartok, ezért azt, aki már járt Thaiföldön, az ország nevének hallatán elfogja a lelkesedés. Bangkok, Délkelet-Ázsia legnagyobb városa fogad minket, amelynek forgataga mindenkit elvarázsol. Itt halljuk meg először az éneklő thai nyelvet, itt érezzük a meleg, párás időjárást, és itt érezzük először az egzotikus illatokat. Bangkok után következnek Thaiföld tengerpartjai, melyek méltán világhíresek, ahol fehér homokos strandok, pálmafák, színes víz alatti élővilág vár minket. Paradicsomi körülmények között nyaralunk trópusi álomszigeteken, ahol mindig süt a nap, és türkizkék a tenger.

BANGKOK vagy helyi nyelven Krung Thep (magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. Az egyik leghosszabb nevű város, a teljes neve: Krungthepmahanakhon Amornrattanakosin Mahintharayutthaya Mahadilokphop Noppharat Ratchathaniburirom Udomratchaniwetmahasathan Amornphiman Awa-tarnsatthit Sakkathattiyawitsanukamprasit. Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa. Bangkok egy lüktető város, ahol megízlelhetjük a helyi ételeket, találkozhatunk különleges építészeti stílusokkal. A helyiek nagyon kedvesek és segítőkészek, érdemes a várost önállóan is felkeresni.   

PATTAYA: Utazás szempontjából Thaiföld egyik legismertebb nyaralóhelye. A Sziámi-öböl partjai mentén helyezkedik el Bangkoktól 150 kilométerre. Elsősorban mozgalmas éjszakai életéről ismert: zenés szórakozóhelyek, bárok, számtalan étterem várja az idelátogatókat, de hosszú tengerpartja is számos látogatót vonz évről évre. Pattaya utazás célpontjaként akkor ideális, ha valakit az éjszakai élet forgataga vonz, hiszen a Bangkoktól délre fekvő üdülővárost szikrázó éjszakai élete, éjszakai piaca, a bárok és klubok színes kavalkádja, show műsorok gazdag választéka tette a thaiföldi szórakoztatóipar központjává. Azonban a vízi sportok szerelmesei is hódolhatnak kedvenc sportjuknak Pattaya híres Jomtien Beach részén. Itt vízisí, szörf, vitorlázás, búvárkodás lehetősége színesítheti az idelátogatók programját.

Program: 3 éjszaka városnézés Bangkokban (igény szerint magyar nyelvű programokkal) és 7 éjszaka pihenés Pattayan.

 

Bangkok: A-One Hotel 4*

Bangkok központjában található szálloda, kb. 20 perces útra a Suvarnabhumi nemzetközi repülőtértől. Bevásárlóközpontok, üzletek találhatók a közelében.
A 4*os hotel modern szobákkal rendelkezik, közös helységeiben ingyenes Wifivel. Kikapcsolódhat a hotel wellnessrészlegében, edzőtermében és medencéjében.
Étkezés:  reggeli
Szobák: Modern berendezésú szobák, a hálószobát és a fürdőszobát egy üvegfal választja el. Ingyenes wifi, légkondiciónálás,Tv, minibár, hajszárító áll rendelkezésre.

http://www.a-onehotel.com/bangkok/

 

 

Ravindra Beach Resort and Spa 4*
A szálloda honlapja >>

Fekvése:  A Jomtien Beach hosszú, lassan mélyülő, homokos partszakaszán, közvetlenül a tegnerparton található a hotel. Pattaya központjától 15 perces autóútra, a bangkoki repülőtértől pedig kb. másfél órás transzferrel érhető el. A közelben kis üzlet és éttermek találhatók. Nagyon kedvező értékeléseket olvashat a nemzetközi oldalakon erről a szállodáról. 

Szolgáltatások:  A hotel több épületrészből áll, melyek együttesen közre fogják a nagy méretű, lagunalakú medencét. A szálláshely rendelkezik egy másik medencével is, mely a tengerpart közelében van. Wifi a szálloda egész területén, térítés ellenében. Szolgáltatások: nagy lobby bár, 24 órán át üzemelő kávézó, internetszoba, jól felszerelt fitness terem, SPA. Éttermeiben a Thai és a nemzetközi konyhák specialitásai is megtalálhatók.

Szobák
A superior szobák (a fenti árban): 42 négyzetméteresek és a medencére néznek, erkélyesek. Felszereltségük: TV, telefon, légkondícionáló, minibár, szé, DVD lejátszó, kávé és teafőző. A fürdőszobák kádasak, különálló zuhanyzóval, hajszárítóval. 
A deluxe szobák 42 négyzetméteresek, ízlésesebben berendezettek, síkképrnyős TV-vel felszereltek és a szálloda magasabb emeletein találhatók.

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében félpanzió kérhető

Sport és wellness: fitness tere, asztali tenisz.Térítés ellenében SPA kezelések.

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes máris foglalni! Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk! Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek. Utasnevet utólag nem tudunk módosítani, kérjük fokozottan ellenőrizze az útlevélben szereplő pontos neveket.  

+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat ünnepi (karácsonyi / szilveszteri időpontokkal kapcsolatban is), itt is érvényes az a szabály, hogy jóval kedvezőbb az ár, amennyiben min. 6 hónappal korábban rendel.

Utazás: Budapest-Bangkok útvonalon, egy átszállással. A bangkoki reptértől buszos(autós) transzfer a szállodáig. A transzfer út kb 2 óra.

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről egy átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás
- transzfer
- magyar nyelvű asszisztencia

 

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 

 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás