Indonézia, Sanur: Prama Sanur Beach 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 166961
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Sanur

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A közvetlenül a homokos tengerparton elhelyezkedő, 7 hektáros trópusi kert által övezett hotel nagyszerű kombinációja a modern és hagyományos balinéz építészeti kultúrának. A 428 szobával rendelkező komplexum két- és négyszintes épületekből áll, amelyekben különböző kategóriájú elhelyezésre van lehetőség.

Szolgáltatások
A hotel nagy méretű medencével, nemrégiben felújított fitneszteremmel és spa szolgáltatásokkal várja vendégeit. Az utasok három étteremben és két bárban kóstolhatják meg a helyi és nemzetközi konyha ízvilágát és italkülönlegességeit. A gyermekek szórakozását játszótér kölyök klub és a gyerek medence biztosítja. A hotel kertjében egy kisebb aquapark is helyet kapott csúszdákkal elsősorban gyerekek és tinédzserek részére. A vállalkozó kedvűek surf és búvár oktatáson, jóga órán is részt vehetnek térítés ellenében. WIFI a hotel közösségi területeiben ingyenesen használható.

Elhelyezés
Az erkélyes vagy teraszos superior szobák többsége a kertre vagy a medencére néz (felár ellenében tengerre néző deluxe szoba igényelhető). Felszereltségükhöz központi szabályozású légkondicionáló, sat-tévé, minbár (felár ellenében), telefon, kávé/teafőző, széf tartozik. A fürdőszobák hajszárítóval felszereltek. Szobáiban ingyenes WIFI is elérhető.

Ellátás
Büféreggeli, vacsora felár ellenében.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 745 utazás 358 503 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás