Tulipánvirágzáskor Hollandiában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:körutazás

Ország: Belgium, Hollandia, Luxemburg, Németország
Város: Amsterdam, Antwerpen, Brugge, Brüsszel, Hága, Luxemburg, Trier

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BP. – HEGYESHALOM – AUSZTRIA – PASSAU (780 km)
Reggeli indulás, utazás Ausztrián keresztül Németországba. Passauba érve városnézés a három folyó találkozásánál lévő hangulatos városban. A dóm nemcsak szép barokk díszítései miatt érdekes, de itt található a világ egyik legnagyobb orgonája is. Az Altstadt házai nagyon egységes képet adnak a belvárosnak. Természetesen felkeressük első királynénk, Gizella kápolnáját is. Sétánk utolsó állomása a három folyó összefolyásának helyszíne. Programunk után szállásunkra utazunk. Fakultatív vacsora.

2. NAP: NÉMETORSZÁG – LUXEMBOURG – BELGIUM (620 km)
Délelőtt utazás Németországon keresztül. Luxembourgban megállás, gyalogos városnézés: nagyhercegi palota, székesegyház, parlament, városháza, főtér. Gyönyörködhetünk Luxembourg elegáns városában. Lesz szabadprogram, amikor lehet emlékeket vásárolni erről a kicsi, de hangulatos városról. Szállás már Belgiumban (2 éj). Mindkét nap fakultatív vacsora.

3. NAP: ANTWERPEN – GENT – BRÜGGE (220 km)
Ezen a napon, aki akar, önállóan sétál, nézelődik Brüsszelben, vagy tehetnek velünk egy fakultatív belga kirándulást. Először antwerpeni városnézést tartunk. Megtekintjük a Shelde folyót, a főteret, a Grote Markot, valamint a hét hajós fantasztikus gótikus katedrálist Rubens oltárképekkel. Ezt követően Gentbe utazunk. Városnézés során felkeressük a gótikus Szt. Bravo katedrálist, melyben található a „Bárány imádása” szárnyas oltár. A közelében lévő óratornyot és városházát is lefényképezhetjük. Nagyon szép a szobrokkal díszített városháza. Séta Graslei és Korenlei hangulatos épületei közt, majd folytatjuk utunkat Brügge-be, melyet sokan Belgium legszebb városának tartanak. Sétánk során láthatjuk a különleges homlokzatú Hansa házakat. A városháza épülete és a harangtorony a központ ékessége. A várost behálózzák a kis csatornák. Szabadprogram alatt lehet vásárolni a híres brügge-i csipkéből, a belga csokoládéból, vagy a több mint száz fajta belga sörből. Ezt követően, aki gondolja, felkeresheti a közelben lévő templomot, melyben egy Michelangelo szobor is látható. Visszaúton Brüsszelben megállunk a világkiállításra készült híres Atomiumnál. Antwerpen – Gent – Brügge kirándulás (belépővel): 20 €.Szállás, mint előző nap.

4. NAP: DELFT – HÁGA – KEUKENHOF – AMSTERDAM (230 km)
Reggel Hollandiába átérve ismerkedés Delfttel, a porcelánok városával, mely az egyik legszebb és legtipikusabb holland kisváros. A városkát nem csak több száz hídja és csatornái miatt érdemes felkeresni. Folytatjuk utunkat a 10 km-re lévő Hága városába. Hága nem az ország fővárosa, mégis itt ülésezik a parlament. Az okáról beszél idegenvezetőnk. Séta a belvárosban és a parlament környékén. Ezt követően megtekintjük a Nemzetközi Bíróság épületét és a „Béke lángját”. Hágánál van az egyik legszebben kiépített tengerparti szakasza Hollandiának. Természetesen ide is elmegyünk, sőt aki akar, begázolhat az Atlanti-óceán hűs habjai közé is. Délután a Keukenhof virágpark megtekintése szerepel programunkban. Ez egy mesés virágkiállítás, ahol 30 hektáron több millió (!) tulipánban, jácintban, íriszben gyönyörködhetünk. Fantasztikus élmény. Szállás Amsterdamnál. Fakultatív vacsora.

5. NAP: AMSTERDAM – BELGIUM (220 km)
Reggel felkeresünk egy virágárverést a főváros mellett. Szemünk láttára érkezik több száz konténernyi virág és cserél gazdát az árverésen. Programunk után bemegyünk Amsterdamba. Elmegyünk egy gyémántcsiszoló üzembe. Ezt követően lesz lehetőségük Rembrandt híres „Éjjeli őrjárat” című festményének megtekintésére a Rijks Múzeumban azoknak, akiket ez érdekel. Kora délutántól városnézés: Rokin, Dam, Hansa-házak, rengeteg hajózható csatorna, több száz híd, a híres Piros lámpás negyed, Begijn-udvar. Fakultatív hajókirándulás is lehetséges a városban. Szabadprogram után egy fapapucsműhelyt és egy sajtüzemet keresünk fel, ahol kedvező vásárlási lehetőségek is lesznek az itt készített termékekből. (Belépés és a bemutatók ingyenesek.) A programok után elhagyjuk Hollandiát. Szállás Belgiumban. Fakultatív vacsora.

6. NAP: BRÜSSZEL – TRIER – NÉMETORSZÁG (650 km)
Reggeli után városnézés Brüsszelben. Először busszal járjuk körbe a fő látványosságokat: (lesz kiszállás, fényképezés is) Európai Parlament épülettömbje, királyi palota, bíróság épülete… Ezt követő gyalogos sétánk során látni fogjuk Európa egyik legszebb főterét; a Grand Place-t, a Manneken Pis szobrot, a Szt. Gudule székesegyházat stb. Programunk befejezése után hagyjuk el a fővárost. Németországba érve megállunk az egyik legősibb német városban, Trierben. Nézelődés a csodaszép épületekkel, műemlékkel rendelkező városban. Ezekből több az UNESCO Világörökség listáján is szerepel. Szép színfoltja a kirándulásnak Trier, ez a gyöngyszem. Továbbutazás, szállás. Fakultatív vacsora.

7. NAP: NÉMETORSZÁG – AUSZTRIA – BUDAPEST (770 km)
Reggeli után utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Hazaérkezés az esti órákban. Budapest után mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

7 + 1 Garancia, mely biztosítják utazása nyugodt megrendelését!

1. ) Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

2.) Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

3.) Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

4.) Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás: foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

5.) Garantált biztonság, felár nélkül: ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

6.) Lemondásnál garantált kompenzáció: büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

7.) Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk, Ön is megérdemel egy kis pihenést!

+ 1 Start Utazás védelem: csődbiztosítás felsőfokon, tekintse meg Védőháló programunkat ide kattintva: https://startutazas.hu/info/vedohalo >>

Plusz szolgáltatások & kedvezmények:
- minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. (További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.)
- ingyenes parkolás repülős útjainknál, a repülőtér közelében, a parkoló és a repülőtér közötti oda-vissza transzfert szintén ingyenesen nyújtjuk. A parkoló igényes, aszfaltozott és a nap 24 órájában őrzött.
- 65 év felettiek kedvezménye = Kedvesség a tapasztaltaknak!
Minden utasunknak, aki  az utazása indulásáig betölti 65. életévét extra, mindennel összevonható kedvezményt biztosítunk, mindössze születési dátumát kell megadnia foglaláskor. A kedvezmény mértéke egységesen: 2.000,- Ft/fő.
- Egyágyas felár kedvezmény = Segítség, ha nem sikerülne a társítás!
Egyedül utazó utasaink kérhetnek társítást, Ha mégsem sikerülne társat találni (azaz páratlan számú társítást kérő van az úton), akkor 20.000 Ft-ot a Proko Travel átvállal az egyágyas felárból minden Proko Travel által szervezett utazás esetében. A kedvezmény igénybevételéhez indulás előtt min. 30 nappal le kell adni a foglalást. Az egyágyas felár összege, maximum: 20.000 Ft.
Utolsó sor kedvezmény:  Autóbuszainkban az utolsó széksor (általában jobboldali 11. és baloldali 13. sor) kevésbé, vagy egyáltalán nem dönthető. Azon utasainknak, akiknek már máshol nem tudunk helyet biztosítani, és ezt előzetesen igénylik, 5.000 Ft extra, egyéb kedvezménnyel összevonható árengedményt adunk.

Ingyenes audio guide rendszer = A modern körutazás eszköze
2011 óta egyre több körutazásunknál használunk audio guide rendszereket. Ezek olyan fülhallgatóval ellátott adó-vevők, melyek segítségével akár 100 méterről is tökéletesen hallhatja az utas az idegenvezetője ismertetőjét. A városnézések jóval szabadabbá és könnyedebbé válnak ezen eszközök által. Sok utazási irodától eltérően mi a saját audio guide rendszereink használatáért nem számítunk fel plusz díjat, sőt minden utasunkat megajándékozzuk egy fülhallgatóval a rendszer használatának kezdetekor. A rendszerek korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésünkre, így nem tudjuk minden körutazásunk esetében biztosítani.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás légkondicionált autóbusszal,
- szállás,
- reggeli,
- útlemondási biztosítás,
- magyar nyelvű idegenvezető.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.

Helyben fizetendő:
- belépők, kb. 37 EUR +  fakultatív program

 

 

 

 
Töltődik a foglalási lap




Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás