Maldív-szigetek, Holiday Island**** repülővel, félpanziós ellátással 2 ágyas szobában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 123256
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



A sziget a kisebbek közé tartozik, mérete 700 x 140 m. Male repülőtértől a légi transzfer kb. 35 perc. A kristálytiszta víz és fehér homokos part mintha a természet még romlatlan darabja lenne.



A sziget mérete 700 x 140 m. A légi transzfer Male repülőtértől kb. 35 perc (belső repülőjárattal).

A kristálytiszta víz és fehér homokos part mintha a természet még romlatlan darabja lenne. Ezen az eldugott helyen az idő is megáll néhány napra, és `testet ölt” a trópusokról alkotott elképzelésünk.

Superior beach bungaló:Óceánra néző terasz kerti bútorral, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, TV, telefon, minibár (térítés ell.), széf, a fürdőszobában kád, bidet és hajszárító, valamint nyitott kerti zuhanyzó.

Ellátás: Félpanzió, felár ellenében teljes panzió svédasztalos rendszerben, vagy all inclusive. 2020. október 31- ig félpanziós ellátás foglalása esetén a teljes panziós ellátás ajándék!

All inclusive: főétkezések, ásványvíz, üdítők (a frissen facsart gyümölcslevek kivételével), helyi (nem nemzetközi márkás) alkoholos - és egyes égetett szeszes italok az étkezésnél,10.00 - 01.00-ig a főbárban, 10.00 - 17.00-ig a medencénél és a strand bárban, 16.00 - 18.00-ig tea,kávé, sütemény és mini szendvics, egy alkalommal éjjeli horgászat (min. 6 éj esetén), darts, fallabda, billiárd, tenisz (nappal) térítésmentesen.

Szolgáltatások: étterem, bárok, kávézó, SPA centrum, élőzene, disco, karaoke, internet (térítés ell.), ajándéküzlet, napernyő, nyugágy.

Sport és kirándulások: edzőterem, teniszpálya, kosárlabda, strandröplabda, asztalitenisz, darts, tollaslabda, búvárközpont, szörf, vízisí, jetski, katamarán, kenu, banánozás, wakeboard, horgászprogramok, szigettúrák. A vendégek motorcsónakkal néhány perc alatt átjuthatnak a szomszédos Sun Island-re, ahol használhatják a hatalmas, felújított úszómedencét.

[VIDEO]

Utasaink az alábbi térítésmentes szolgáltatásokban részesülnek:

  • Üdvözlő ital érkezéskor
  • Tea/kávé bekészítés (1 szet/szoba/nap)
  • 2 üveg 0,5 literes víz/szoba/nap (egyágyas szoba esetén 1 üveg víz

Maldív-szigeteken a repülőtéren angol nyelvű asszisztencia kíséri az utasokat a transzfer járműhöz. Külön idegenvezetés nincs.


Az utazás más időpontban is lehetséges, kérje ajánlatunkat!



Az utazás menetrendszerinti repülőjáratokkal történik, a repülőjegy árának változása befolyásolhatja a részvételi díjat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- angol idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- vízumdíj,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap








© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak Napelemes rendszerek, energiahatékonysági beruházás